Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült megyözni egy-két profinak.. és végül a 120/70-esnél maradtam.. eddig is ez volt fent. azt mondják hogy sokkal jobban fordul.. nekem eddig is ez volt.. hát akkor..

amúgy 51800 volt a 120/70 és a 160/60 Conti Sport Attack.. haverom segítségével kiszedtük a 2 kereket..és felrakták a a gumit.. én meg visszaszereltem a kereket.. de soha az életbe többet.. lefordult a motor a bakról és rá a lábamra.. semmi kár nem lett.. de ugrott a 7végi foci meccs.. így büntetésből .. vasárnap gumit avatok Kakucs Ringen..

Gyeretek. ha tudtok..
Húúú El látom szakemberhez van szerencsénk mien áron tungolod a gépeket?
Csösztök ma megcsináltam a komplett varseny tuningot,morcos lámpa,récing mirror,bukogomba lábtartó,egyébként olcson vállalok hasonló tuningot bárkinek
Bakker mentem ma is egy jót most jöttem haza mert megláttam a felhőket . Gyorsultam egy izmost egy Bandittal és amikor kettesbe váltottam elsőnek alig aztán reccsent a váltóm ahogy bevette a sebességet (na de azér így is nyertem ). Hazajöttem néztem, hogy mi a picsáért nem emel a kuplungom éppen kezdtem ideges lenni amikor észrevettem, hogy a kuplungkarnál az állítócsavar fellazult és nem emelt ki rendesen.

Viszont más dolog. Amikor leadja a drága a lóerőket megkapar akár kettesben akár hármasban is az aszfalton. Szar minőségű a gummám vagy hideg lenne neki? Kb már egy órát csapattam neki és még akkor is. Michlein Pilot Race van hátul is és elöl is. Az első jót tapad,de a hátsó nekem nem úgy tűnik. Szerintetek? Még hideg lenne az aszfalt 20fokban?
Megnéztem és nekem is 120/60-as van. Szal asszem dönött a többség.
Talán utodok
Az enyémen 120/60-as van fent
De ezek R6-os elödök..
Nekem sosem volt fent /60-as. Szerintem nem is olyan kell rá.Az nem az R6 némelyik verziója?
Skacok..

Előre a gyári kiírás szerint 120/60 as gumi megy..

Sokan azt mondják hogy jobb a 120/70 -es . .nekem most ilyen van

de teszek fel újjat. milyen legyen 60 vagy 70? nektek milyen van?
Kösz akkor megyek is tentizni hogy ott legyek
hiho!
7:30 El
Én is ettől félek
De nem adjuk fel addig dobálom a köveket erre a G.cire amig az eggyik fejbe nem találja,a gyros-osom azt mondta ha kinyirom ingyen adja a gyros-t és még a sitre is behozza
Na leléptem punnyadni én is mert kuvva fáradt vagyok, bár egy kicsit felfrissültem a karika miatt.

Guen köszi, hogy benéztél.
Elbandi sajnos attól tartok, hogy lesz ennél rosszabb is.

Na mindenkinek jó éccakát!
De jó nekünk ez jutott,sokat agyaltam egy supermoton hogy ezen a tetü balkánon közlekedjek a kurva annyukat
Teljesitményadó(hülye b.zik)
Az a baj El-hogy senkinek sem jó mert nem tudjuk felrakni. Bár ha jobban belegondolok . Minden esetre jól fog kinézni a vason.
Hy all!

Most volt nállam is Guen..jókat beszélgettünk. El tök jó a "bukógombád" meg az is, hogy lassan mindenki megnézte,de te még nem. Lassan hazaér Guen is kerültem vele Gödöllőig egyet ,de majdnem lefagytunk a motorokról (legalábbis én igen). Na de sebaj kemény vagyok!
Satilus nagyon szép helyeken jártatok,de asszem nekem sem menne a balos sáv de aztán lehet hogy mégis mert lassan többet vagyok én is a bal sávban itthon mint a jobboldalon.

Mikor lesz valami Thunder tali vagy túra? Na jó El is jöhet . A hétvégén is szabad vagyok de csak szombaton kb.13:00-tól mert le kell dolgoznom a jövőhetet .
Mindenkire a halál vár aki a kormányvégemre teszi a mocskos kezét
Guen holnap fél nyolcra vagy fél hétre beszéltük meg a randit
Helló Mindenki!Guen még egyszer nagyon köszi.(A kormányvéget tartsd +nyugodtan El had vergődjön
Egyebkent most tervezem a kovetkezo turat.Mocskosmod raerek
Amugy egy kis szigetre lenne az ut nem tul meszire...kb 160 kilometer...kicsi kompozas...
Mar csak az a kerdes hogy mikor...ugyebaraz ido...Valoszinu csak mikor visszajottem a magyarorszagi kiruccanasomrol....
Neeeem...Ok...az emberek ,akik ott voltak ...ok beszelgettek az autojukban..tobb autoban (parok)...onnan gondoltam hogy beszelgettek ,mert amikor felnyomtam rajuk a reflekrort...mindig mondtak valmit...a ku...va any..d...vagy valami hasonlot....En csak szimpla kefelesert mentem oda
Sajnos nem ismerem de mi a baj
A törzskönyvön ott kell lennie a cimének keresd föl személyessen.
Vagy ha hitel igazolást(hogy nincs e rajta hitel) kérnek ahoz meg elég ha elmész a lizingcéghez.
Mármint beszélgettetek és utánna megdu..öööö szeretkeztél velük
Vagy ők beszéltek te halgattad és utánna mocskosmód megszeretkezted őket
Vagy csak felmentetek az erdőbe beszélgetést szinlelve és ku...szeretkeztetek egy brutálissat
Vagy te beszéltél csak mert nekik volt valami a szájukban
Udv Mindenkinek!
Biss?hmmmm...emlekszek ra,de amikor en elkezdtem az irogatast o nem sokkal kesobb eltunk.Tehat nekem nincs meg.
Ma vissza olvasgattam egy kicsit.A kezdetekik visszamentem.
Szep napot mindenkinek!
Chris!szoktal kijarni a csonakazo tohoz?(Marmint Kanizsara gondolok)Sok szep emlekem van ott.Regen oda jartam ki futni (a kilatoig,meg vissza a varosba)Ja es ha az az erdo meselni tudna Parszor voltam arra kocsival(este)Neha alig talaltam helyet,annyian jartak ki este ....beszelgetni a csajokkal
Sziasztok!
Tavalyi regisztráltak között volt egy BISS nevő srác, tőlle vettem meg a thundercatot. A telefon száma kellene S.O.S-ben mert át kellene íratnom a motort. Segítsetek ha tudtok.