Lehet hogy tévessek az informácioim de ez a típus még a 200-at is nehezen éri el,mindenesetre 160 fölött csak a lendület viszi,báár egy lee
eeee
eeeeeee
eeeeee
eeeeeeeejtőőőő lehet segít egy picit
Nem mindegy hogy dörömbölés vagy dorombolás (KM/H vagy mérföld 210-ben ) . mert nálun lassan fejlövés jár ha elcsípnek egy szabadrepülés érzettel (90km/h feletti értéknél) főútvonalon.
Chris ha holnap(csütörtök) 15 óráig megtudod hogy pénteken melyik vonattal jösz vissza és kb mikorra kéne kimennem az állomásra akkor légyszíves majd írj addig egy SMS-t
Ezt a dolgot megbeszéltük már Gabival, hogy eljössz te is stadionokhoz... de mint mondtam neki is nem szükséges, mivel arra megyek, bedobhatom hozzád Bandiét és a te cuccodat is!
Mondtam már, hogy gumira van szükségem. Végül is a tapadósabb SportAttack mellett tettem le a voksom. A kérdés most az, hogy nem gáz, ha elől más fajta gumi van? Vagy érdemes párban cserélni?
Guen: Elvileg akkor neked van olyan ismerősöd aki használt gumival foglalkozi? Van esetleg neki ilyen gumija? Utána tudnál nézni?
En is azt gondoltam,de hamar meg lehet szokni.Foleg az autopalyan..ott nem jon senki szembe
Viszont mindenhol korforgalom van...neha egy sima kis egyenrangu keresztezodes kozepere festenek egy feher kort es ugy hivjak korforgalom.
Viszont amikor hazamegyek..egybol en vezetek haza pestrol....az elso par perc eleg furcsa...tavaly is parkoltam az ut balszelen utanna szepen elindultam baloldalon..es meg fel is voltam haborodva amikor a bringaval az oreglany jott szembe
De haverom meg egy het mulva is rendszeresen atmegy baloldalra
Legkozelebb Wales-be tervezem a turat..mar telen nezegettem is utvonalakat...ott is rengeteg szep hely van gyonyoru kacskaringos utakkal semmi forgalom.Mert ahol en lakok itt tomve vannak az utak.rendesen ki sem tudom huzatni..ha szerencsem van neha 2- 210...tegnap amerre jartunk megneztem parszor a veget nagyon jo utak voltak
Nagyon szép ez a partszakasz
Mondjuk én biztos 5-perc mulva nekimennék kint a falnak,vagy az első kamionnak ami szembe jön,jobról vagy barrol, mindegy szembe
Hello Sracok!
Jok a cuccok.En is rendelek bukogombat.Nekem is van aranykartyam ha valakinek kell kod..szoljon.Bar nektek is van.
Hazaertem a turarol.Durvan 5oo kilometert tettunk ma meg..Tobbnyire autopalya,de volt benne tengerperti lassan jovunk,mert szepet latunk ut is
Ugy ereztem erdemes volt felkelni a mai napert.Pedig csak 4 orat aludtam,de sebaj.
Par kep a mai naprol
Elso megallo:
Ismét eltelt egy nap, igaz egy nappal közelebb lettem a szakdoglozat leadásához, de rengetegedt haladtam benne. Egy alfejezet híján megvan minden! Holnap megyek a témavezetőmhöz egy utolsó konzultálást tartani, aztán ha minden jól megy utána egy mail neki és mehetek köttetni.
Na de akkor pár reagálás!
Szia Zsuuu! Persze hogy elolvasom! Örülök, hogy sikerült Timinek leadni, én még határidő előtt vagyok és elég húzos a program. Elég rosszul jöttek ki a dolgok, de ezt majd később fejtem ki.
Naja... megjöttek a cuccok! Úgy néz ki a héten valamikor pesten járok, akkor Gabitól elhozom a cuccot, és hazafele jövet ledobom a másik Gabinak! Majd tovább jövök Miki és Phoenx cuccaival. És termsz a sajátommal!
Miki várhatóan május 1én fogja megkapni, mert úgy néz ki akkor kaposvárra fogok gurulni, azon belül is Taszárra ... és akkor bedobom hozzá a cuccokat. A kérdés már csak Phoenx gombája. De ne aggódj, már van is egy ötletem! MSN en beszéljük meg, és akkor nem lesz félreérthetőség!
Ugye hogy ugye megmondtam hogy elég a 3 inch... pont akkora amekkorának kell lennie! Mondtam hogy hallgassatok rám! De azért nem tesztelném egy 100-130as tempónál ha elcsúsznék mennyire kopna a dolog. El nek meg csak annyit mondanék! Hallgass csak a nőre, jó szeme lehet, mert én is az ezüstre tippeltem! És ha a fekete jól néz ki, az ezőst még jobban fog! szerintem. DE persze Gabi szerint pont fordítva! Min1, meglássuk... Amint lehet én is felteszem őket és cisnálom a képeket róla.
Most lefexem... Ma is elég sokat munkálkodtam, és már csak a fejemből nézek ki, mint egy zombeee!
ÁÁÁÁ nem baj tudom hogy vén trottyok vesznek ilyet,nem is tudnak vele motorozni azt hiszik herlin ülnek és ebböl is folyik az olaj meg gyök kettővel tud csak kanyarodni
Oké majd összehozuk a randit(persze nem ugy,ismeretlen fiukkal nem csinálom)de lehet hogy a Zoli megy majd eggyeztetünk
Mult héten a ringen keményen büntettem vele mindenkit,mivel idomok most nincsenek rajta az nem ért le,de a kipufogó meg a lábtartó még mindig probléma(de már nem sokáig)
A szemedet is leveszed rola
Viszont a lábtartóbol nagyon dögös ez a fekete sokáig agyaltam hogy ilyen legyen e aztán beleszolt az asszony hogy inkább az ezüstöt(de ha csunya az ezüst öszeverem az tuti)mármint összeverném csak sajnos erösseb nálam
Megint kemény voltam ma és reggel ebben a szép időben motorral mentem dolgozni. Na ezzel nem is volt gond. 6-ig lettem volna ma ami jó is volt mert csak borult volt az ég,de sajnos közbe jött egy céges ellenőrzés így bent kellett maradni még kb 7 ig mert keresnem kellett pár dolgot holnapra. Simán kissebb essőcseppekkel el is indultam hazafelé...csaptam is a száját, hogy ne kapjam el a vihart,de kb 7km-re a céltól jött aminek nem kellett vola és eláztunk mindketten rendesen na de nem a piától. (macsek meg én).
Na szal megvolt a közös ázásunk. Remélem nem lesz ilyen többet.
igen Elbandi a szlalom versenyhez vannak a zacsik :D
csak vigyázz menniyre veszed érintőre mert valamelyikben benne van a tükröd
a bukógombádat(kormányvéget) legszívesebben megtartanám olyan jól néz ki...
eeee
eeeeeee
eeeeee
eeeeeeeejtőőőő lehet segít egy picit