Hat akkor nekem iskene egy ilyen sapka...mert a csocsoket azt szereti az Ati
Epp most tervezem a holnapi turankat...remelem az ido nem kavar be....ha siker, akkor majd meselek milyen volt..Meg csinalok par kepet..eleg szep helyre keszulunk..legalabbis kepen jol nezett ki..na de nem akarom elkiabalni...
szia látom lekéstelek,elmentél aludni ,de nem baj ,lehet ,hogy vissza olvasod
KITARTÁS-ERŐ,ÉS AZ EGYENES ÚT ELÖTTED ÁLL!
SZORITUNK NEKED!
TIMI MA ATTA LE A SZAKDOLIÁT! HÁLAISTENNEK! JÖVÖHÉTEN ,2-ÁN NYELVIZSGA!
GONDOLJ RÁNK NAGY A TÉT!
Sat:ez ez a fajta bringa ami csak lefelé megy szívessen,de azt nagyon tudja,meg a pofámat is rendre összetöröm vele
Frenky drága barátom ugye nem akarod magad lecserélni az olajat a Mom parkolójában na ugye akkor viselkeggyé mert bajok lesznek,különben is a nagycsöcsű jóseggű kiscsajok imádják az ilyen sapkákat
Üdv Mindenkinek! Úgy néz ki én nyitom és én is zárom a napot!
Ismét eltelt egy nap és ismét egy újabb nap után lehetek amikor is reggeltől estig a gép előtt görnyedve öltöttem az időmet, ahhoz hogy időben le tudjam majd adni a szakdogámat... most ezért kűzdök. De ha siekül is elkészülnöm és köttetnem, nincs megállás... szigó és nyelvizsa, majd ha minden klappol záróvizsga.
Sajna most ez van, nem túl sok motor, de annál több tanulás.
Utólagosan is mindenkinek akinek most volt a születésnapja boldog szülinapot kíváok,de hagy jegyezzem meg hogy nem gondoltam volna, hogy a szar eddig eláll .
Bocsi,de nem hagyhattam ki.
Na én is lementem a hétvégén a kis km-emet. Veres-60-Gyöngyös-Eger-Cépasszonyvölgy (ott meg is tetszett egy Egri leányka ) aztán vissza. De olyan zergebaszta utakon mentünk, hogy egy krossz gép is megközdött volna. Haver a gps-ével szenvedett és egy kicsit vak mint kiderült mert azt állította be, hogy a legrövidebb útvonal , kivéva autópály és kivéve Műút. Na ezt me tudtam meg.. A csuklóm meg a csiklóm is majd beszert a fájdalomtól mire hazaértünk. De minden esetre szép helyeken voltunk. Bár amennyire sok bogarat összekapkodtama sisakkal meg a plexivel asszem nyugodtan nyithatok egy kisállatkereskedést. Az egyik be is repült a sisakomba,de nem volt menekvés mert szétágtam. De ez mondjuk nem direkt. Nem volt vészes íze. Meg amúgy is jól jött egy kis fehérje.
Na mindenkinek további kellemes napot.
találtam egy boltot ha valaki szeretné eredeti állapotba hozni a cicusát akkor innen rendelhet szerintem egész emberi árai vannak. én bontóban drágábban találtam egy két alkatrészt mint itt újonnan.
Jah és úgy igazságos ha elmondom hogy a bolt ahonnan rendeltünk(páran) küldött egy levelet hogy franc bevágom nem írogatok annyit :D
"Dear D2Moto Gold Members,
Below is your Gold Membership discount code:
promo code: ******
You can now purchase anything on our website with additional 15% off ! (apply promo code at checkout)
Thank you for everyone's support!
www.D2Moto.com "
szal happy vok egyszer majd ezt is kihasználjuk lehet
3000?nem semmi
Itt megint esik...raadasul pont ma erkezett meg az eso overalom...A nyari turara keszulok idoben...Bar remelem nem lesz ra szuksegem...de jobb felni mint.....
Remelem holnapra az igert jo ido eljon...nagyon mennek mar...
Szep napot mindenkinek..Engem var a konyha
Vagy a dobozok a holmi
Már rájöttem egy parkolóba lerakjuk a dobozokat,es azokat kell kerülgetni