Sziasztok! Tudnátok segíteni üzemanyag szint beállítás ügyében? Tudom,hogy itt Acésok vannak, és az Acéban Mikuni karbi van, de azért meg próbalom, mert máskor is segítettetek, és hálás is vagyok érte! Szóval Honda CBR 1000 F Kehin karbi benzin szintjét szeretném beállítani és megtudnátok adi, hogy hány mm-re áll ki az úszó a karbi síkjától, vagy ti milyen módszerrel szoktátok állítani?
Válaszotok előre is köszönöm!
Üdv Némó !
Szomorúan olvastam, hogy üsszefutottál egy mamival nagyon sajnálom, de jó, hogy nem lett nagyobb bajotok!
Ja, és kivánom, hogy bőségesen tejeljen a biztosító!
Köszi Pohi, igen rendessek vagytok,de tényleg
Az előbb beszéltem a haverral(tudjátok aki pályamocikkal bűvészkedik)tudtomon kivül má szerzett mindent a vashoz (else hiszem,fingért) Aszongya 100-ból felálítja a madárkát Az király lenne....
Fejidom lámpával együtt 95.000 csak fejidom 50.000 van 2 db. fekete van egy heggesztett piros 40.000-ért. Asszem ennyi. Remélem tudtam segíteni. De ha rájuk csörögsz lehet van másuk is csak nincs felrakva.....bár kicsi az esély
Az idomzat kb. 1 milla. Ezért gazdasági totolkár, mert amit megvennél rá többe kerülne mint amit ér a motor jelenleg. Így kifizetik a pénzt + eladod a roncsot és tudsz venni egy másikat.......szerintük
És mondott konkrét összegeket is?
A gyári uj idom és alkatrészeket már megkérdezted? Mert gondolom a biztositónak azt is figyelembe kéne vennie, nem? Mert elvileg azt is mondhatod, ha nem totálkárossá nyilvánitják, hogy itt a gép hozzák rendbe ahogy vót- mibe kerül ,azt majd a biztositó fizeti. (minusz amortizáció, ami lehet nem jelentéktelen)
bakker....pedig multkorában volt egy tuti bontós oldal elmentve nekem és ott volt fejidom......csak közbe volt egy xp telepítés mert befigyelt a vírus......körbenézek, hátha megtalálom.
Hy!
Köszi az infót,tegnap volt a bizt.csóka nagyából ő is ezt mondta.Mácsak olyan gondjaim vannak,hogy sehol nem találok elemeket Fazer amit adott tel.számot ott csak fej és az egyik oldal van,de mind a kettő sérült.Ugyhogy Pyyt asszem rád szorulok.Minek vennék olyan fejidomot 45000-ért amiből hiányzik egy darab
Szeva Némo! Beszéltem az egyik kollegámmal, szereztem tőle még egy számot, neki a rommá tört fejidomját patentul megcsinálta. És ez a srác viszonylag rövid határidővel dolgozik. Olcsón és kedvezményünk is van. Amúgy láttam a motorját, tényleg rommá volt törve az idom kétszer is...
A gazdasági totál az jó neked a teljes totál nem mert most már a teljes totál gépeket nem engedik újra forgalomba helyezeni. A tiéd gazdasági totál lesz. A lényege az, hogy megnézik az eurotax árat pl:1 milla=a roncsod ér 300 kilót (szerintük)+ 700-at kapsz te. Elméletileg a roncs értéket alá kell támasztaniuk, tehát kell ajánlani olyat aki ennyiért átvenni....vagy valami ilyesmi. Ha meg tudod fűzni a biztosítóst egy kis valamivel ne kelljen részleteznem .....akkor meg tudja neked oldani, hogy a roncsot kisebb értékre veszi pl:200.000 FT és kapsz 800 kilót és a roncsot meg eladod 300 kilóért és máris 1.1-be vagy nem 1-be..... naszóval értehtő talán .
Szeva,
A kakasdi bontóban vannak cuccok hozzá. Amit konkrétan tudok fejidom asszem oldala meg hátulja..
Hivd fel őket bár kicsit drágák oszt alkudozni sem lehet.
Tervben volt, csak senki nem lelkesedett eléggé a dolog iránt. Nekem meg akkor tájt nem volt annyi pénzem hogy megfinanszírozzam a gyártást és a gyári idomok újra fényezését.
Így megoldottam magam a dolgot és vettem pályaidomot.
Volt itt tervben utángyártásu idomszett, de elakadt a dolog. Lehet nekem is be kéne neveznem egyre akkor nem lebegne mindig elöttem hogy mibe kostálna egy uj szet $ $ $
Hát....nem hinnén,hogy sírás nélkül fel tudnék ülni úgy rá Én mindig gondoztam,pucolgattam,vigyáztam rá!Szerintem egy Ace csupaszon olyan,mint egy bombanő fogatlanul!
Rajt leszek a projekten,hogy mihamarabb megint a régi legyen(inkább nem eszek) Persze gondolhatjátok, a család mit igértetett meg velem...
amit leszedtél nekem jó lesz