Szeva Ess!
Múltkor sokat segítettél a Honda Manual Service-el. Azt szeretném megkérdezni, hogy a tudásod birtokában van-e a másik 3 japcsi gyártótól hasonló okos oldalak és ha igen megosztanád-e másokkal?
Segítséged tisztelettel megköszönöm!
Még nem, nem volt nálam a cucc napközben. Holnap adom postára (eredeti Yamaha alkatrészes dobozban ). Viszont adhatnál valami polgári nevet is, mert Motors Némo nevére nem biztos, hogy elviszik :-)
Szevasztok 1000-esek Csak érintőleg olvasom a fórumot nálatok, mert öcsikémnek van ilyen izéje , és tudom, hogy az index ami azon van jó a Thundercatre meg az FZR600R-re. No a lényeg, hogy nekem van 3 ilyen indexem eladó (fotógalériában). És azt is tudom, hogy valakinek van egy törött Tace-e 2ezer/db, ha érdekes lehet.
Ott forgott a fejem a lovad előtt elsüvíte és közben arra gondolva hogy de ismerős a moci....
Gyurtam kicsit a szerpentinen akkor láttalak... legközelebb integethetnél...
Értem! Nekem is van olyan ismerősöm aki a motorozásra csak ennyit mondott: dehiszen az veszélyes . Naná ,de egy kis rizikó az élet sava borsa! Mi mind tudjuk mekkora élmény egy motor- már egy robogó is és állitom egy GS 500-as is. Egy Thunderace (meg társai) viszont egy másik dimenzió
Erre mondhatja valaki na bumm, legfeljebb kihagyom! és döcöghet egy kisautoban (ennyi pénzért).
Viszont volt unokatesom aki autobalesetben ugy lebénult, hogy csak fekve létezett egy pár évig, még .
A fene se tudja, carpe diem vagy nem, ez itt a kérdés
Légyszi számolj be nekünk, hogyan szépül a mocid!
Ha megmondod mit kell keresni megnézem.
De google a barátod ahogy szokták mondani
Múltkor sokat segítettél a Honda Manual Service-el. Azt szeretném megkérdezni, hogy a tudásod birtokában van-e a másik 3 japcsi gyártótól hasonló okos oldalak és ha igen megosztanád-e másokkal?
Segítséged tisztelettel megköszönöm!
Nemo-cell KFt Celldömölk Kossuth u 13 Vicces nem
de remélem lesz még jó idő
két héten belül mi is lenézünk valamikor
Régen ez a szám működött: 20/396-4497
Feladtad ma a cuccost
úgy nem olyan szép
nemsokára mehetünk kukucsra is talán a héten végzek az idomokkal
ráadásul egylábbal mert a másikat előrenyújtom .
tolod fölfelé a bringát?
de azt ígérem, hogy a lábam nem lesz előre nyújtva
Lassan menni megtanulhatsz...
CSak koptatom az utolsó milkókat az éléről...
Ott forgott a fejem a lovad előtt elsüvíte és közben arra gondolva hogy de ismerős a moci....
Gyurtam kicsit a szerpentinen akkor láttalak... legközelebb integethetnél...
Erre mondhatja valaki na bumm, legfeljebb kihagyom! és döcöghet egy kisautoban (ennyi pénzért).
Viszont volt unokatesom aki autobalesetben ugy lebénult, hogy csak fekve létezett egy pár évig, még .
A fene se tudja, carpe diem vagy nem, ez itt a kérdés
Légyszi számolj be nekünk, hogyan szépül a mocid!