Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva OldPiet!
A haver kicsit átértékelte a motorozási vágyát a bukfenc után,erőssen gondolkodik vegyen-e mocit
Nekem megvan a biztósítási kárérték:400000Ft a moci+180000Ft a ruci...Hmm Elfogadtam Talán jövő héten fizetik is.A lényeg hogy épül már a gép A másik verzió az lett volna,hogy 700000E-ig
számlásan javíttathatom,de az avultatási költségek engem terhelnek.Tehát fizetek
De igen
Szeva Piet,
Ez a fotó nem visegrádnál készült?
Nem ,megvan és nem bánom ha megmarad 1-2 szezont.
ezek szerint még nem sikerült eladni?
1-je óta mehetnék már az Acéval, aztán még be se inditottam. Ma is robogóval tekertem mert mindig van valami cipelni valóm. De már várom hogy legyen egy kakucsringre alkalmas idő, no meg egy kis Csesznek.
Ha mentek oda szoljatok.
11-12-én meg megyek Pécsre , kisasszonynak be van igérve, meg jó buli lesz motoros rutinoktatással.
Az nem kevés a Rétság ringen lement 0-ra , de az is igaz hogy ott kevesebb a felhordás
Inkább pályán próbálgatom majd. Az a biztos. Vigyázok az idomokra is .
Néha most is van bizonyára. De olyan szarul lehet rajta menni hogy a 160-as gumi szélén 3 milka marad... szerinted?
Szeva OldPiet
Merre jártál, rég láttam az írásod, bár mostanában elég álmos vagyok és csak a réseken nézek ki
Nekem pont ott egy bazi nagy szarvas kényszeritette ki a jobbkézszabályt. 1 méteren múlott!
Emlékeim szerint nem egy hosszú pálya + tele van volt szmötyivel
Mert?
Sajnos amikor idáig jó idő volt akkor nem értem rá, és még az idomot sem sikerült fölrakni.
De az olajcsere és a karbiszinkron már megvolt
Visegrád nekem nem nagyon jött be annak idején
Ha majd jó idő lesz... Ma is az volt Peter...
De persze mehetünk amikor csak van időd. A visegrádi szerpentinen csekkolhatod az új idomzatodat
Mi a pálya Fazer?
Már mész is gyakorolni?
Ha majd jó idő lesz akkor mehetünk majd egyet
Helóka Mindenki,

12-én kawasaki tesztnap a kakucson... ÉN megyek! Jön valaki?
Írok már pár sort csakhogy teljen az oldal!

Mindjárt itt van május 1.
Tavaly írtam, hogy ennyi motort és motorost egy helyen még nem hozott össze semmi csak "KUNMADÁR"
Mi pedig szerencsés Thunderace tulajdonosok (Én + Bajszos) ott árválkodtunk ketten gépeinkkel.
Szerintem Ti is szeretnétek több Thunderace-el és tulajdonosával megismerkedni ha már itt a Fórumban néha beszélgetünk.

Ezért ha tehetitek gyertek Ti is! Elhiszem nem az izgalomról és a rentgeteg látnivalójáról híres rendezvény, de egy Thunderace-találkozót össze lehetne hozni! Na meg egy kissebb túrának is fel lehet fogni az utat .

FACE voltam....
Á dehogy
Ez még csak a kezdet. Locsolkodás helyett fölraktuk az idomokat, már csak az alja maradt le. Lesz rajta matrica. Jó lesz csak győzz majd csodálkozni
Szeva Peter,

Talán WHITE partyra készülsz a járgánnyal?
Látom mindenki alszik még vagy nézi a hó esést
Nekem lassan alakul a gépem
Ess köszönöm!
Nagyon sokat segítettél!
Nem tudom hogy segít-e, de ezen találsz olyat ami hasznos lehet
http://hondatech.info/
Mondj egy árat leboltoljuk
Ez csak pályára. De reményeim szerint nem lesz túl sok idő visszaszerelni a gyári fejidomot, a töb bi meg akár maradhat is