De csak ha ég az a kis kék villogó meg kalimpálsz
Ugy nézem az Aceval egy erőléten van, csak éppen sokkal nehezebb,
Az R1-et meg csak a kék fénye állitja meg
Hát az XJ900 (az enyém kb. 5x volt rommá törve....nem én) az 100 fölött már furcsán megy az úton , de olyan 200 fölött simán hasít még....más kérdés, hogy 160 fölött halálfélelmem van rajta pedig az R1-en 260 fölött sem volt . Most kapok ha minden igaz egy FJR1300-at, majd beszámolok róla milyen. Jujjdevárom
Hát ha nem te voltál a hibás akkor az gazdasági totálkár. És akkor még ott van a kérdés, hogy a nénike miből fizeti ki a vasat......ha úgy jön ki, hogy te voltál akkor meg megaszívás, mert igen ritka az idom ehez a típushoz.
Halihó!
Örölök,hogy ilyen jó a kedved!
Mácsak azért,mert tegnap megnéztük az OldPiet vasát(a havernak kéne)hazafelé kifordult elém egy nénike bringával.Persze minden jelzés nélkül a főuton keresztbe..elcsaptuk. Az Ace szarul néz ki
Dióhélyban ennyi!Vigyázzatok!
Napok óta nem járt erre senki. Megint csak én zabálom a vitamint.
Ma megint immáron sokadszorra ráadásul 2személlyel lapján igyekeztem felfelé a visegrádi szerpentinen.
Olyan őrült nagyon jó volt hogy az már kimondhatatlan. Már csak a társaságotok hiányzott de nagyon...
Tehát uraim lóra fel had' kopjon a koptató..
Az Agip-ot nem ismerem de a Valvoline fehér láncspray nagyon bejött nekem a maga 1800 Ft-os ára ellenére, szerintem olcsó. Kivállóan tapad 160-ig.......olyan 200 körül és fölötte dob le pár cseppet, de nem sokat. Van olyan jó mint a castrol, ha nem jobb.
Köszi a tippet, lehet kipróbálom majd. Sikerült végre lecserélni a fék csöveket fém szövésűre. Ti mikor cseréltetek utoljára fékfolyadékot? A hátsó tartályában már algák úszkáltak , de száműztem őket. A kuplungban is cseréltem löttyöt, az olyan fekete volt mint a korom. . Most már az is szép tiszte lett.
Ki mit tud az Agip olajok motorkerékpáron való alkalmazásáról? Lánc sprai, villaolaj, motorolaj?
Na jó lehet nem az a neve! A konyha és környéke nem az én világom, az asszony meg nem árulja el az ilyen spéci dolgok neveit.... Majd jól lenyulom tőle aztán csak nézhet!
Ugy nézem az Aceval egy erőléten van, csak éppen sokkal nehezebb,
Az R1-et meg csak a kék fénye állitja meg