Ha jó a fék meg a világitás (meg a duda) akkor már át is toltad.
Nekem volt hogy be se kellett inditani a motort. (Mondjuk a kipuff miatt lehet hogy már szolnak-esetleg)
Hmmm. Mostmár kedzdem én sem érteni... Vagy Én értettem félre vmit. vagy Ők! A jövő héten ha lessz úgy időm bemegyek hozzájuk tisztázom mert akkor ez így kurva sok! Vagy azért ennyi mert kapok vmi plussz szolgáltataást!? Pl. lemossák....
Egy műszaki most 3500 Ft a közlekedésfelügyeletnél. Nekem ott is simán átment az R1 tavaly (akkor 3170 Ft volt/. Ha autószerelőhöz viszed aki foglalkozik ezzel ott rárak 5000 Ft-ot, mert ez a munkadíja és 3500-at elküld a közlekedés felügyeletnek, így fizetsz 8500 Ft-ot. Most akkor mi kerül 20.000-be?
Semmi az ég világon! A multkor benéztem hozzájuk gumi ügyben, és szóba került a műszaki is. Ha jol emlékszem azt mondták hogy egy 20as! Na majd meglátjuk mert több mint valószínű hozzájuk viszem a jövő hónap elején. Remélem normálisak és nem kötnek bele minden apróságba. A motor rendben van csak egy kicsit nagyot szól! Szerintem az előző gazdija kiherélte a kipufogót egy hangyányit....Nekem nagyon bejön a hangja, kérdés nekik is!? Ezért kérdeztem ha valaki már müszakiztatott nálluk mi a véleménye...
Már bocs mi köze a vizsgának a márkaszervizhez?
Vagy szépen leszervizelteted és általuk levizsgáztatod?
Ha igy van ,kérlek írd meg mennyibe került a móka
Szeva,
Nem leálltam... az a helyzet ha eladtam volna mindjárt 2 kellett volna vegyek helyette. egy olyat meg egy pályásat. így a pályás megvan aztán egy uccait veszek majd.
Én az R1-be a nagyvasról rendeltem valvoline-t nem tudom milyen w-s volt de talán 15W.......lényegtelen ez az 1 fajta volt és tökéletesen működtek a telók vele.
Örömmel tudatom mindenkivel hogy megszületett a kétéves vizsgám a mozaik uccai állomás által. Meg se próbáljátok odavinni a bringát ha csak a legkissebb változtatás is van rajta! Plussz vadi új 3dik generációs fékpadot kaptak velem konkrétan egy órát tesztelték. nem vagyok egy vulgáris alkat de megb...... ák a f..sz....pó k..va anyjukat. Ilyen köcsögduda társaságot nem hordott a hátán a föld. Milyen érdekes hogy sokan azért hajtanak köztük én is hogy biztonságosabb kiszámíthatóbb legyen a bringa ezek meg azt hiszik ha valami gyári annál jobb nem lehet. A fékem konkrétan 4x jobb a gumiról és a rugózásról nem is beszélve. A gyári egyszerűen használhatatlan.
mindegy.. túl vagyok rajta... de TI ne oda!
szörnyen sajnálom de elakadt a kompúterem.. A haverom hozzámvágott egyet a minap. Aztán mingyá meg is tanultam stoppiezni csak az volta gáz hogy majd orra estem konkrétan..
Nekem volt hogy be se kellett inditani a motort. (Mondjuk a kipuff miatt lehet hogy már szolnak-esetleg)
Vagy szépen leszervizelteted és általuk levizsgáztatod?
Ha igy van ,kérlek írd meg mennyibe került a móka
Nem leálltam... az a helyzet ha eladtam volna mindjárt 2 kellett volna vegyek helyette. egy olyat meg egy pályásat. így a pályás megvan aztán egy uccait veszek majd.
A Budaörsi Yamaha Harmatirol tudtok valamit? Én is vizsga előtt állok... Fazer 1000 el ment a naci végül?
én belátom de az még olyan messze van
én Rétságra járok mert nem kell sorbaállni és nem kötekednek. Legalábbis eddig
Örömmel tudatom mindenkivel hogy megszületett a kétéves vizsgám a mozaik uccai állomás által. Meg se próbáljátok odavinni a bringát ha csak a legkissebb változtatás is van rajta! Plussz vadi új 3dik generációs fékpadot kaptak velem konkrétan egy órát tesztelték. nem vagyok egy vulgáris alkat de megb...... ák a f..sz....pó k..va anyjukat. Ilyen köcsögduda társaságot nem hordott a hátán a föld. Milyen érdekes hogy sokan azért hajtanak köztük én is hogy biztonságosabb kiszámíthatóbb legyen a bringa ezek meg azt hiszik ha valami gyári annál jobb nem lehet. A fékem konkrétan 4x jobb a gumiról és a rugózásról nem is beszélve. A gyári egyszerűen használhatatlan.
mindegy.. túl vagyok rajta... de TI ne oda!
szörnyen sajnálom de elakadt a kompúterem.. A haverom hozzámvágott egyet a minap. Aztán mingyá meg is tanultam stoppiezni csak az volta gáz hogy majd orra estem konkrétan..
A gépkönyv a mennyiséget szabja meg: 590 cm3. A minőségéről csak annyit ír, hogy "01", ami nem tudom mit takar. Remélem segít.