Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rakjál bele egy szűkítőt.... és csendes lesz mint a villanymotor.
Köszi hogy szóltál! Amúgy tényleg nagyon patent állapotban van a korához képest a kipufogót meg max kitömöm drót mosogatószivacsal addig!
Azért szóltam
Ha jó a fék meg a világitás (meg a duda) akkor már át is toltad.
Nekem volt hogy be se kellett inditani a motort. (Mondjuk a kipuff miatt lehet hogy már szolnak-esetleg)
Hmmm. Mostmár kedzdem én sem érteni... Vagy Én értettem félre vmit. vagy Ők! A jövő héten ha lessz úgy időm bemegyek hozzájuk tisztázom mert akkor ez így kurva sok! Vagy azért ennyi mert kapok vmi plussz szolgáltataást!? Pl. lemossák....
Jól megnézegetik, az megnyugtatja a kuncsaftot és a motor is jobb lesz ha ök nézegetik.
Egy műszaki most 3500 Ft a közlekedésfelügyeletnél. Nekem ott is simán átment az R1 tavaly (akkor 3170 Ft volt/. Ha autószerelőhöz viszed aki foglalkozik ezzel ott rárak 5000 Ft-ot, mert ez a munkadíja és 3500-at elküld a közlekedés felügyeletnek, így fizetsz 8500 Ft-ot. Most akkor mi kerül 20.000-be?
Semmi az ég világon! A multkor benéztem hozzájuk gumi ügyben, és szóba került a műszaki is. Ha jol emlékszem azt mondták hogy egy 20as! Na majd meglátjuk mert több mint valószínű hozzájuk viszem a jövő hónap elején. Remélem normálisak és nem kötnek bele minden apróságba. A motor rendben van csak egy kicsit nagyot szól! Szerintem az előző gazdija kiherélte a kipufogót egy hangyányit....Nekem nagyon bejön a hangja, kérdés nekik is!? Ezért kérdeztem ha valaki már müszakiztatott nálluk mi a véleménye...
Már bocs mi köze a vizsgának a márkaszervizhez?
Vagy szépen leszervizelteted és általuk levizsgáztatod?
Ha igy van ,kérlek írd meg mennyibe került a móka
Szeva,
Nem leálltam... az a helyzet ha eladtam volna mindjárt 2 kellett volna vegyek helyette. egy olyat meg egy pályásat. így a pályás megvan aztán egy uccait veszek majd.
Megnéztem 10W-s volt nekem bevált. De lehet ott kapni 5, 10, 15, és 20W-t is, válassz
Én az R1-be a nagyvasról rendeltem valvoline-t nem tudom milyen w-s volt de talán 15W.......lényegtelen ez az 1 fajta volt és tökéletesen működtek a telók vele.
Hali!
A Budaörsi Yamaha Harmatirol tudtok valamit? Én is vizsga előtt állok... Fazer 1000 el ment a naci végül?
Na de kérem szőr...

én belátom de az még olyan messze van
Hát ilyen embert! Nem hogy belátná hogy inkább egy rendes vizsgahelyre kéne menni, legalább legközelebb
kétévente kibírom.. ha nem akkor álbaverem a bunkóját aztán a többi jön magától... neked könnyű vácról átnyargalni rétságra.
bátor voltál
én Rétságra járok mert nem kell sorbaállni és nem kötekednek. Legalábbis eddig
Jó kérdés... belenézetm a forgalmiba.. jééé már vizsga nélkül megyek.. és a mozaik a legközelebbi... sajnos
Pomázi a legjobb vizsgahely
Szerintem már mindenki hallotta a hírét annak az állomásnak. Szóval akkor te miért vitted oda?
Heló Elvribádi..

Örömmel tudatom mindenkivel hogy megszületett a kétéves vizsgám a mozaik uccai állomás által. Meg se próbáljátok odavinni a bringát ha csak a legkissebb változtatás is van rajta! Plussz vadi új 3dik generációs fékpadot kaptak velem konkrétan egy órát tesztelték. nem vagyok egy vulgáris alkat de megb...... ák a f..sz....pó k..va anyjukat. Ilyen köcsögduda társaságot nem hordott a hátán a föld. Milyen érdekes hogy sokan azért hajtanak köztük én is hogy biztonságosabb kiszámíthatóbb legyen a bringa ezek meg azt hiszik ha valami gyári annál jobb nem lehet. A fékem konkrétan 4x jobb a gumiról és a rugózásról nem is beszélve. A gyári egyszerűen használhatatlan.
mindegy.. túl vagyok rajta... de TI ne oda!
Heló Peter,

szörnyen sajnálom de elakadt a kompúterem.. A haverom hozzámvágott egyet a minap. Aztán mingyá meg is tanultam stoppiezni csak az volta gáz hogy majd orra estem konkrétan..
Köszi hogy gondoltál rám, de sajnos a 01 érdekelne igazán, mert a könyvet én is néztem
Hali Ess!
A gépkönyv a mennyiséget szabja meg: 590 cm3. A minőségéről csak annyit ír, hogy "01", ami nem tudom mit takar. Remélem segít.
Valakinek van ötlete, hogy gyárilag milyen villaolaj kell az Ace-be?