Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert a hengerben nem égett el, (valami miatt)
Szerintem is... ha szeleppel van probléma, akkor nem kifejezetten kopog... őleg nem a blokk oldalából...
kicsi a valószínűsége, mert a durranást a kipuban hallod legfőképpen, mert ott keletkezik
Lehet de keletkezhetnek nem kivánt erők ,amik a hajtókarra hatnak, nem?
Szerintem az nem megy pár durrogástól tönkre.
Hajtókar esetleg? Más nem nagyon kopoghat...
Helló!

Ha tényleg onnan jött a hang, nem lehet, hogy beszívott valamit?
Endoszkóp!?

Jobbulást a mocidnak!
$
Azért majd tájékoztass a fejleményekről
köszi-köszi!
Hát akkor rajta leszünk az ügyön.
Egyébként állítólag szelephézag renben,vezérmű lánc+feszítő szintén.
Más meg mi a fene kopoghatna? Mindegy,csak meg lesz előbb-utóbb. Mégegyszer köszi!
Szerintem akkor nézzék meg a szelephézagokat, mert ha kiugrott akkor hamar kiderül és nem nagy meló általában
Az gáz, ha nem tudják mi a gáz!
Henger felől hallatszik a kopogás.
teljesítmény csökkenésről nem tudok,mert azóta leáltam vele.Csak téli garázsjáratás volt.
Gázfröccs után ha visszaesett a fordulat,néha le is állt. most szervízben van,de nem tiszta nekik sem hogy mi a gáz.
Helló, Karbiba durrant vissza?
Volt az öreg kawám, azon a szelep ék ugrott ki, nem is ment utána , csak miután vissza lett rakva
Ja én is kiváncsi vagyok valami okosságra
Hello
Amint látod elég halott itten a dolog
Okosat nem tudok, hülyeséget meg nem akarok mondani.
De szerintem max az exup vagy a szelepnél történhetett valami , de ze is érdekes hogy a durrógás ilyet eredményez.
A kopácsoláson kívűl észrevenni valamit? Teljesítmény csükkenés vagy egyéb?
Hali. Érdekelne egy két tipp,hogy mi lehet a probléma a gépemmel.
Egyszer-kétszer keményen vissza durrogott és azóta valami kopácsol a jobb oldalon.
rendben
amúgy mi a pálya?
GSR-től már megszabadultál?
holnap lezsírozzuk péter.. hívlak.. köszke!
működik meg minden ár 6000 és ebben benne van szinter betét alig használt fajtából
szeva Peter,

a DRZ-re kéne felvasaljam. szeretem a retrot ha 4 dugattyus. de csak a balos kell. többet lehet tudni róla? ár ilyesmi..
tesómnak van 4 dugattyús fzr 600-on volt kettő is van. De lehet hogy neked már elavultnak számít.
Mire szeretnéd fölrakni?
megvan még a GSR is?
Az enyémben 42000 van. És lehet kicserélem a kuplung lamellákat. Még bírná egy darabig, de szeretem ha átviszi az erőt feltételek nélkül
Kellene szelepeket ellenőrizni, de majd meglátjuk mennyire leszek lelkes. Nem hallani semmi rendellenességet. Az exup szelep zörög egy kicsit de ha jól tudom akkor ez normális.
Nem tud valaki esetleg baráti áron egy 4 vagy 6 dugattyús balos féknyerget. az a helyzet hogy csak lassitani tudok ... talán ha a lábamat leteszem meg is tudok állni. ezért kellene. fontos lenne srácok!
Konstrukciós hibája van de nem mindíg alakul ki! leginkább tárolási körülmény függő... az EXUP szelep tengelye megszorulhat... hatása hogy 2-220 nál az istennek sem megy többet. A hátsó lánckerék gumiágyazása sem sikerült tökélyre kb. 20ezrenként ildomos cserélni. de nem feltétlenül mert ez pedig csuklólazaság függő... asszem naggyábó ennyi..