köszi-köszi!
Hát akkor rajta leszünk az ügyön.
Egyébként állítólag szelephézag renben,vezérmű lánc+feszítő szintén.
Más meg mi a fene kopoghatna? Mindegy,csak meg lesz előbb-utóbb. Mégegyszer köszi!
Henger felől hallatszik a kopogás.
teljesítmény csökkenésről nem tudok,mert azóta leáltam vele.Csak téli garázsjáratás volt.
Gázfröccs után ha visszaesett a fordulat,néha le is állt. most szervízben van,de nem tiszta nekik sem hogy mi a gáz.
Hello
Amint látod elég halott itten a dolog
Okosat nem tudok, hülyeséget meg nem akarok mondani.
De szerintem max az exup vagy a szelepnél történhetett valami , de ze is érdekes hogy a durrógás ilyet eredményez.
A kopácsoláson kívűl észrevenni valamit? Teljesítmény csükkenés vagy egyéb?
Az enyémben 42000 van. És lehet kicserélem a kuplung lamellákat. Még bírná egy darabig, de szeretem ha átviszi az erőt feltételek nélkül
Kellene szelepeket ellenőrizni, de majd meglátjuk mennyire leszek lelkes. Nem hallani semmi rendellenességet. Az exup szelep zörög egy kicsit de ha jól tudom akkor ez normális.
Nem tud valaki esetleg baráti áron egy 4 vagy 6 dugattyús balos féknyerget. az a helyzet hogy csak lassitani tudok ... talán ha a lábamat leteszem meg is tudok állni. ezért kellene. fontos lenne srácok!
Konstrukciós hibája van de nem mindíg alakul ki! leginkább tárolási körülmény függő... az EXUP szelep tengelye megszorulhat... hatása hogy 2-220 nál az istennek sem megy többet. A hátsó lánckerék gumiágyazása sem sikerült tökélyre kb. 20ezrenként ildomos cserélni. de nem feltétlenül mert ez pedig csuklólazaság függő... asszem naggyábó ennyi..
Ha tényleg onnan jött a hang, nem lehet, hogy beszívott valamit?
Endoszkóp!?
Jobbulást a mocidnak!
$
Hát akkor rajta leszünk az ügyön.
Egyébként állítólag szelephézag renben,vezérmű lánc+feszítő szintén.
Más meg mi a fene kopoghatna? Mindegy,csak meg lesz előbb-utóbb. Mégegyszer köszi!
teljesítmény csökkenésről nem tudok,mert azóta leáltam vele.Csak téli garázsjáratás volt.
Gázfröccs után ha visszaesett a fordulat,néha le is állt. most szervízben van,de nem tiszta nekik sem hogy mi a gáz.
Amint látod elég halott itten a dolog
Okosat nem tudok, hülyeséget meg nem akarok mondani.
De szerintem max az exup vagy a szelepnél történhetett valami , de ze is érdekes hogy a durrógás ilyet eredményez.
A kopácsoláson kívűl észrevenni valamit? Teljesítmény csükkenés vagy egyéb?
Egyszer-kétszer keményen vissza durrogott és azóta valami kopácsol a jobb oldalon.
amúgy mi a pálya?
GSR-től már megszabadultál?
a DRZ-re kéne felvasaljam. szeretem a retrot ha 4 dugattyus. de csak a balos kell. többet lehet tudni róla? ár ilyesmi..
Mire szeretnéd fölrakni?
megvan még a GSR is?
Kellene szelepeket ellenőrizni, de majd meglátjuk mennyire leszek lelkes. Nem hallani semmi rendellenességet. Az exup szelep zörög egy kicsit de ha jól tudom akkor ez normális.