Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem most van a mocimban 33000 km, 3. tulaj vagyok, végig vezettett szervízkönyves a moci eddig nem volt semmi baja.. mármint amiről tudnék.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a normál szervizen (és esetleges elesésen kivüli javitásokon túl)
mil romlott el eddig a mocitokon?
Mert nekem a 20 egynéhány ezer km-alatt még semmi (még láncszett sincs cserélve)telószimering télen egy kicsit nedvezzik (de ugye akkor ugy se használom), nyáron meg bedagad és száraz
Szép a mocid . . . . . . . . . .
Próbáltam volna arra ösztökélni minden Thunderace tulajdonost, hogy osszuk már meg egymással második szerelmünk (vagyis a motorunk) mindennapjait.

Képeket akarok látni! (nem csak a felhasználói profilban!)
Ilyen szép motor úgy sincs másik a világon mint a Thunderace!
Még nem adtam nevet a képnek!
Új papucsokat kapott a gépezet!
Sajna még nem tudtam kipróbálni, de ami késik nem múlik!

De azért szépen megoldottam nem?
(Dícsérjen már meg valaki! )
Sziasztok!Ha valakinek van kedve majd megirná,hogy YZF 750-nek milyen a fogyasztása?Meg menyire megbizhato turázni 97/12havi van kinézöbe.Köszi külön forumát ,nem találtam ennek a motorNAK.
Szegényke
Az ásástól már fáj a derekam!
csak azt nem tudom minek, megszálták a vaddisznók a kertet, szétturnak mindent: összeszedték a diót, mogyorot, hullóalmát még a régi csicsókát is kiturták
Ugy hogy ezután én is elmentem mocizni
És mi a projekt neve?

szépen szétkaptad még a kereke sem éri a földet
Mindenki készíti fel a nagyvasat! Egy kis jóidő és be vagytok sózva mi?
Ha még nem kezdtétek meg a tavaszi munkálatokat(nem a kertásásra gondoltam), egy kis ízelítő:
Milyen villaolaj kell az Ace első telójába. Idelye lenne cserélni.
Várom a válaszokat .
Hello OldPiet!

Köszi a gombát. Nőtt már másik is? Tesómnak bejött a gs-ed, de azt mondta nem kell neki olyan . Hamar leérne a bukócső
Alkatrész!

Volt régebben az alkatrész rovatban egy komplett fekete-kék Thunderace eladó szetbontott állapotban ott nézd meg.
nem tudtok használt, de jó állapotban lévő speed csizmát - 42-est. Fekete vagy szürke kellene..

kb 30000-ig..

Kösz.--
Hát nekem sem kell félnem a városi forgalomtól, mert hát elég távol lakom a nagyobb városoktól.Csak azért informálódtam, mert nyáron szeretnénk elmenni a klubbal Erdélybe, meg Szlovákiába. Rosszat nem hallottam róla csak azért jobb hallani egy olyan ember(ek)től akiknek van.És azt nem tudjátok, hogy alkatrészt honnan lehet hozzá beszerezni.Nem mint ha most kellene, de hát nem lehet tudni.
Azon világít a lámpa tiszta luxus
Mire gondolsz?
látom már volt gond is vele ilyen az Ace-el nem lett volna
Ja én itt helyben robogozom meg most Gs-el fogok mászkálni
nem is jó álldogálni. Én ezért inkább nem is megyek motorral Pestre.
Rétságra annál gyakrabban
Na ilyen problémám nem szokott lenni a ventilátort se sokszor hallottam bekapcsolni (igaz nem vele megyek avárosba, ha mégis, akkor se ácsingozom a dugóban
nem városba való, nem szereti a meleget
Nekem nagyon tetszik, turázni, döntögetni, Mátrában, Bakonyban. Azért egész nap el lehet rajta fáradni (ha nincs tul nagy kondid- mint nekem ) Viszont a városban nem igazán szeretem iszonyuan kell figyelni.
Szia .Ne haragudj nem tudtam.Miért a tanktakaró bőr az nem extra?Eddig még nekem sem volt panaszom a mocira és csak jót hallottam róla.Nekd mióta van meg?Mennyi km van benne?Neked bevállt mint túramotor?
Persze hogy van! Én inditottam a topicot
Tankbörre van valami lengyel oldal a Bandit, és GS500-as topicban volt már róla szó, valamikor.
Nekem szerencsére még nem kellett semmi plusz cucc.
Szia. Yamaha YZF 1000R Thunderace.1997 márciusi? De miért kérdezed? Talán neked is ilyen van? Vagy tudsz hozzá cuccot?