Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a normál szervizen (és esetleges elesésen kivüli javitásokon túl)
mil romlott el eddig a mocitokon?
Mert nekem a 20 egynéhány ezer km-alatt még semmi (még láncszett sincs cserélve)telószimering télen egy kicsit nedvezzik (de ugye akkor ugy se használom), nyáron meg bedagad és száraz
Sziasztok!Ha valakinek van kedve majd megirná,hogy YZF 750-nek milyen a fogyasztása?Meg menyire megbizhato turázni 97/12havi van kinézöbe.Köszi külön forumát ,nem találtam ennek a motorNAK.
Szegényke
Az ásástól már fáj a derekam!
csak azt nem tudom minek, megszálták a vaddisznók a kertet, szétturnak mindent: összeszedték a diót, mogyorot, hullóalmát még a régi csicsókát is kiturták
Ugy hogy ezután én is elmentem mocizni
Mindenki készíti fel a nagyvasat! Egy kis jóidő és be vagytok sózva mi?
Ha még nem kezdtétek meg a tavaszi munkálatokat(nem a kertásásra gondoltam), egy kis ízelítő:
Hát nekem sem kell félnem a városi forgalomtól, mert hát elég távol lakom a nagyobb városoktól.Csak azért informálódtam, mert nyáron szeretnénk elmenni a klubbal Erdélybe, meg Szlovákiába. Rosszat nem hallottam róla csak azért jobb hallani egy olyan ember(ek)től akiknek van.És azt nem tudjátok, hogy alkatrészt honnan lehet hozzá beszerezni.Nem mint ha most kellene, de hát nem lehet tudni.
Na ilyen problémám nem szokott lenni a ventilátort se sokszor hallottam bekapcsolni (igaz nem vele megyek avárosba, ha mégis, akkor se ácsingozom a dugóban
Nekem nagyon tetszik, turázni, döntögetni, Mátrában, Bakonyban. Azért egész nap el lehet rajta fáradni (ha nincs tul nagy kondid- mint nekem ) Viszont a városban nem igazán szeretem iszonyuan kell figyelni.
Szia .Ne haragudj nem tudtam.Miért a tanktakaró bőr az nem extra?Eddig még nekem sem volt panaszom a mocira és csak jót hallottam róla.Nekd mióta van meg?Mennyi km van benne?Neked bevállt mint túramotor?
Persze hogy van! Én inditottam a topicot
Tankbörre van valami lengyel oldal a Bandit, és GS500-as topicban volt már róla szó, valamikor.
Nekem szerencsére még nem kellett semmi plusz cucc.
mil romlott el eddig a mocitokon?
Mert nekem a 20 egynéhány ezer km-alatt még semmi (még láncszett sincs cserélve)telószimering télen egy kicsit nedvezzik (de ugye akkor ugy se használom), nyáron meg bedagad és száraz
Képeket akarok látni! (nem csak a felhasználói profilban!)
Ilyen szép motor úgy sincs másik a világon mint a Thunderace!
Új papucsokat kapott a gépezet!
Sajna még nem tudtam kipróbálni, de ami késik nem múlik!
De azért szépen megoldottam nem?
(Dícsérjen már meg valaki! )
Az ásástól már fáj a derekam!
csak azt nem tudom minek, megszálták a vaddisznók a kertet, szétturnak mindent: összeszedték a diót, mogyorot, hullóalmát még a régi csicsókát is kiturták
Ugy hogy ezután én is elmentem mocizni
szépen szétkaptad még a kereke sem éri a földet
Ha még nem kezdtétek meg a tavaszi munkálatokat(nem a kertásásra gondoltam), egy kis ízelítő:
Várom a válaszokat .
Köszi a gombát. Nőtt már másik is? Tesómnak bejött a gs-ed, de azt mondta nem kell neki olyan . Hamar leérne a bukócső
Volt régebben az alkatrész rovatban egy komplett fekete-kék Thunderace eladó szetbontott állapotban ott nézd meg.
kb 30000-ig..
Kösz.--
Rétságra annál gyakrabban
Tankbörre van valami lengyel oldal a Bandit, és GS500-as topicban volt már róla szó, valamikor.
Nekem szerencsére még nem kellett semmi plusz cucc.