Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából nem így gondoltam
Hanem valami hasonlót kellene szerkesztenem. Nincs fölösleges tizenezrem egy darab műanyagra
Ezek szerint nem tudsz segíteni?
Szépjóestét a magányosan fórumozgatók klubjában.
Ahogy látod a többiek is túráznak valahol.
Jó nagy volt felétek a jézuska puttónya. De egész jól áll a koffer az Ace hátán. Én egy kicsit más irányban próbálgatom a zsárnyam, remélem azért repülni nem tanulok meg .
Nekem csak egy bajom van a hosszú túrákkal, ha motorral kell menni. Ha megállsza valahol pl. városnézés kaja vagy hasonló akkkor a ruha nagyon meleg ha meg leveszed akkor sok a kellék. Akkor inkább kocsival rövidnapi póló és kényelem.
De ez az én véleményem. Most jön az hogy jó hogy nem vagyunk egyformák. Hát igen Jó!
Halihó!
Üdv mindenkinek valóban kicsit ellaposodott a a topicunk ,én minden nap megnézem hogy van-e új bejegyzés de az is ritka, meg ugye igazábol nincs is mihez hozzászolni én igazábol túra motoros vagyok ehez alakítom a mocimat is ,most kapott két új koffert, késő őszel megkapta a szervizt ,olaj,gyertya levegőszűrő,karbi szinkron + az apró átnézések ,és nagyon várom a tavaszt hogy indulhassak vele ,nyáron készülök Prágába a vassal ,ha minden jol megy ,idő és pénz is öszejön akkor ott leszünk az aszonyal és a haverokkal is
Hello OldPiet!

Engem is érdekelne a gombád. Na nem az ami magától nőtt hanem a motorodon lévő, amit oda csavaroztál. Hogy állsz a műszaki rajzzal? Nincs kedved leméretezni?
Vagy ha valamikor amikor épp nem használod kölcsöniba adnád az is nagy segítség lenne. Megoldható a kérésem?
sajnos ott még nem tartok csak február végén kapom kézhez, de majd nekem kell megcsinálni a lukakat rá, mert ahogy néztem ez még szűz idom
Köszööööm!
Talán több látszik
mellesleg, bárcsak már ott tartanánk, de hideg van és hóó...
Szia! Mondtad, hogy Tom-techtől van gombád.

tudnál egy közeli képet adni róla?
Ez azt jelenti hogy már fenn van a gépeden? Passzol?
Fested is?
Szépjónapot mindenki!

Lassan itt a tavasz! Nem ébresztjük föl a topicot?

Vagy már mindenki diszidált? Nekem alakul a pályázáshoz a dolgaim. Persze csak lazán.
Sziasztok!

Megint eladóvá vált a Corbin bőr túraülésem egy Yamaha YZF 1000 Thunderace-re.Fullos állapotban van és tényleg kényelmes, ergonómiailag is, és az ülőhelyzet is kényelmesebb mint a gyári. Új ára 40e felett van, nekem már csak porfogó...10e-ért vihető! Tel: 06-20-979-90-59. Email: gsxr1000racing@freemail.hu
Hali! Valaki szerezzen nekem első sárvédőt! Plííííííz!
gondoltam rá, de akivel múltkor beszéltem az azt mondta, hogy sok időbe telik leszedni a formát.
meg mikor már fölmerült egyszer a dolog akkor sem volt túl sok jelentkező. Ha majd megérkezik azért megkérdem az emberkét ismét és ha lesz rá keret és idő (nem hátráltat a motorozásban akkor lehet megpróbálkozok a sorozatgyártással . Persze ha valakinek kell. Mert hát nekem elég egy szett is
nem hiszem hogy így fog maradni, de az is biztos hogy nem fogok túl sok lóvét rákölteni.
Miért? Fehér marad?
Nagyon jó!
Nem akarod "utángyártatni"?Ha van itt elég jelentkező? .
így könnyebben megismersz majd jövőre ha jössz pályázni
Faintos.
vettem az e-bay-en 220 euróé
hülyének is megérte hát még nekem
Zsivány. Honnan szerváltad és mennyiért ha nem vagyok indiszkrét?
Úrak!

Nincs is jobb dolog amivel föl lehet dobni egy haldokló fórumot, hogy ,megérkeztek a képek az idomjaimról . Tavaszra ebben fog pompázni a gyönyörű motorom, bár lehet csináltatok rá szép matricákat hogy még gyorsabban tudjak menni
Tessék lássék!
már megérkeztek a német ismerőshöz, csak még nem küldött képet. Jövőre lesz elhozva kocsival. Így olcsóbb.
Semmi fejlemény? Megvannak már az idomok?