Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az tény hogy nem olcsó. Főleg ha hozzávesszük az utazási költséget. Azért szerintem majd kipróbáljuk. Egy jó élmény megér ennyit!
A Hring csak 12 volt tavaly és idén sem változik. Bár ott csak 4X20 percet mehetsz.
http://photoblog.com/kawa600r
csináltam egy fotoblogot aki szeret képeket nézegetni az böngészheti
Halihó én magamnak csináltam a tartó konzolt mert készen venni többe került volna mint a két doboz ami karácson előtt 10%kedvezményel ideadták 32 -ért a kettőt ehez járt az alaplap is amire ráakasztod a dobozt ,nekem már volt egy givi doboztartóm és ehez készült laposvasbol egy egy keret ami a lábtartóhoz és az idom alatti konzolhoz lett rögzítve valójában szinte csak 10cm látszik a vasbol ami a kipufogó és a lábtartóhoz megy a két gyári indexet lekellet venni de 6000-ért kinéztem olyat mindha gyári lenne csak rövidebb szárral
Szia Bajszos!

Nem tudom emlékszel-e még rám. Szanics Ferenc vagyok tavaly Kunmadarason találkoztunk, csak a mi két Thunderace-ünk volt ott!

Szeretném kérdezni tőled hogy az oldaldoboztartó konzolt csináltad vagy gyári-e? Én is szeretném felöltöztetni a mocimat.
A képről úgy látom a dobozok LOUIS-osok, már én is néztem ezt a fajtát, nem is olyan drága.
Válaszodat várom!

Viszlát! FACE
Ez igen drága Ennél még a Hungaróringen is lehet olcsobban moccozni nem?
Nem én találtam fel Mosom kezeimet
Bocsi 6x20perc!
Hahó!
Előre is köszi!
A tavalyi árak:17500Ft-ért kaptál 5x20percet...természetessen egész napra elosztva
Egyébként bőven elég!(Ti mentetek az idén 260-at....tegnap sütött a nap,jó idő volt d.u. kitoltam a bringát.Nem bírtam tovább..he-he)
Ha minden jól sikerül akkor sokszorosítjuk. Nekünk kell kettő
Szerintem meg tudjuk oldani hogy neked is jusson
Persze OldPiet hozzájárulása kell
És mibe került tavaly?
Ess!
Nekem is köne bukfencgomba..micsinyájak?(tudom vegyek)..esztergályos ismerősöm van
Hallihó!
http://www.palyamotorozas.hu Erre vagy kiváncsi Ess?Ha lessz valami úgyis firkálok,má allig bírom...közbe megindítom a vasat legalább a hangját hajjam
Bujjék mindenkinek!
Benne vagyok
Bár már ott tartanánk
Ess tavasszal mehetnénk mégegyet a Kakucsringre Most a GS500-ast akarom kipróbálni. Talán utolérem a kicsávokat
Hello Némo!
Ha esetleg erre tévednél mesélhetnél a P. ringről! Főleg az érdekelne, hogy milyen gyakran vannak nyílt napok kezdőknek
Gratula!

Majd hívni fog, csak most kicsit be van havazva. Velószinű, hogy a hét második felében lesz esedékes a dolog.
köszi a segítséget
Ki van operálva
OK,Gyüjön, szétkapjuk
Mé kell mél?
Ha nem bánod megadom a számodat neki (már találkoztatok kakucson) és megbeszélitek. Van nála szerszám többnyire, nem fog gondot okozni.
Szinte bármikor. De le kéne szedni, lehet hogy nem gond de nekem pik pak felrakták
Küldjél mailt .
a tesóm menne mert ő minden nap Pesten kóricál.
Te mikor szoktál otthon lenni?
Persze hogy odaadom. Eljösz érte?
Hosszas keresgélés árán sikerült megtalálni a topikot a por alatt
Szóval az lenne a kérdésem még, hogy az megoldható lenne-e, hogy kölcsönadod az egyiket egy-két napra? Esetleg némi bérleti díjat felszámolhatsz .
Mit szólsz hozzá?
De azért az enyémet megnézhetd. Vegyél méretet stb. Rajtam ne muljon
Ez azért valami spéci fémből van, nem a müanyagon van a hangsuly.