Az tény hogy nem olcsó. Főleg ha hozzávesszük az utazási költséget. Azért szerintem majd kipróbáljuk. Egy jó élmény megér ennyit!
A Hring csak 12 volt tavaly és idén sem változik. Bár ott csak 4X20 percet mehetsz.
Halihó én magamnak csináltam a tartó konzolt mert készen venni többe került volna mint a két doboz ami karácson előtt 10%kedvezményel ideadták 32 -ért a kettőt ehez járt az alaplap is amire ráakasztod a dobozt ,nekem már volt egy givi doboztartóm és ehez készült laposvasbol egy egy keret ami a lábtartóhoz és az idom alatti konzolhoz lett rögzítve valójában szinte csak 10cm látszik a vasbol ami a kipufogó és a lábtartóhoz megy a két gyári indexet lekellet venni de 6000-ért kinéztem olyat mindha gyári lenne csak rövidebb szárral
Nem tudom emlékszel-e még rám. Szanics Ferenc vagyok tavaly Kunmadarason találkoztunk, csak a mi két Thunderace-ünk volt ott!
Szeretném kérdezni tőled hogy az oldaldoboztartó konzolt csináltad vagy gyári-e? Én is szeretném felöltöztetni a mocimat.
A képről úgy látom a dobozok LOUIS-osok, már én is néztem ezt a fajtát, nem is olyan drága.
Válaszodat várom!
Hahó!
Előre is köszi!
A tavalyi árak:17500Ft-ért kaptál 5x20percet...természetessen egész napra elosztva
Egyébként bőven elég!(Ti mentetek az idén 260-at....tegnap sütött a nap,jó idő volt d.u. kitoltam a bringát.Nem bírtam tovább..he-he)
Hallihó! http://www.palyamotorozas.hu Erre vagy kiváncsi Ess?Ha lessz valami úgyis firkálok,má allig bírom...közbe megindítom a vasat legalább a hangját hajjam
Bujjék mindenkinek!
Hosszas keresgélés árán sikerült megtalálni a topikot a por alatt
Szóval az lenne a kérdésem még, hogy az megoldható lenne-e, hogy kölcsönadod az egyiket egy-két napra? Esetleg némi bérleti díjat felszámolhatsz .
Mit szólsz hozzá?
A Hring csak 12 volt tavaly és idén sem változik. Bár ott csak 4X20 percet mehetsz.