Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem láttam élőben de képen hasonlít a gyárira, szerintem erre csinálták
ha lesz képem róla akkro majd rakok föl
Hello!
Milyen az a versenyidom? Direkt ere találtak ki valamit, vagy utángyártott, mint a gyári?
Jó estét urak!
Úgy néz ki a helyzet hogy sikerült vennem versenyidomot a gépre.
Szóval még dec. 1-ig eladó a motorom. Utánna már csak nagyon drágán adom. Ha most jelentkezik valaki akkor is nagyon meggondolom, mert még mindig nagyon tetszi. Szóval siessen akinek kell
Amúgy mi a helyzet erre. Nam túl nagy az aktivitás. Vagy átpártoltatok más fórumba?
Szia Tesó!
Má nem keresek...hacsak nem kiabálom el megint A múltkori több sebtöl vérzett, ha minden igaz erre gari van! Ámbár még a ragasztott van fent,tehát még izgulok kicsit.Majd ha lesz ideje a havernak kicseréltetem,nem szeretnék mondjuk Románhonban hütő után futkosni Ugyanis megismétejük a túrát jövőre is Veled mi van Moci egybe?(sárvédőn kivül)
Szeva Némo! Még mindíg hűtőt keresel? azt hittem a múltkor sikerült venned... amúgy ha valaki tud első sárhányót, az szóljon már rám legyen szíves!
Basszus ezt a csöndet!
Úgyfest tényleg csak én beszélek. Magamban?
Szió!
Eddig csak egyszer voltam, kocsival szoktuk levinni a mocikat, de jövőre már nem lesz ilyen egyszerű, de megoldom valahogy. A Gyöngyösi pálya inkább supermotosoknak való.
www.gokartland.hu
Szia,
igen láttam a fotóidat. Sárbogárd igen távol van gyöngyöstől, oda is jársz pályázni?
Hali Némó!
Így néz ki a hűtő. Kiprobáltam ez nem folyik!
Szió! WR-t akarok, igen szoktam terepezni is. Vannak feltőltve képek. Nekem nagyon bejött a Kakucsi pálya, de a Gyöngyösi technikásabb.
Szia Foxgirl,
És milyen? Látom döntöd a vasat rendíthetetlenül. Bár szerintem az Yz helyett WR-t kellene nézned.... az kicsit komolyabb felszereltségű. Nem?
Terepezel is?
Szió! Igen, én a nyáron szinte minden hétvégén ott voltam.
Szia,
Nem Ering, csak kukucska óccsóbb erősen, közelebb is van, meg supermotyós igazán. Ott a nagyvassal igen óvatosan kell koptatni.
Te vótá má?
Szió! Szoktál járni Kakucsra? Én is!
He-he-he!
3000 nekem meg se kottyant,kiváncsi lennék a duplájára Egy gondom van csak,ha nem tempós a menet...140 alatt nem vagyok hajlandó közlekedni (ugyanis ez a tempó az aminél a menetszél má megtartja a 100 kilómat és nem zsibbad a kezem a kormányra)Ha fürgébb a csapat én benn vagyok!
Némó,
Basszus töled minden és mindenki messze van
Az a baj hogy a DRZ-vel a pannónián szarrá unnám magam olyan hosszú. Te viszont a kukucson izzadnál a rövid kanyarokban. De majd máshol találkozunk.
Én belekezdek egy jövő nyári Szicíliai túra szervezésébe ha valaki elég bátor egy 5ezres lenyomására várom a jelentkezést. Naaaaaa....................
Harmatinál beszéltem kereskedővel azt mondta inkább majd januárban érdemes árulni, most dugig van minden motorral és kereslet meg nincs. (Csak olyan süsük vesznek most motort mint én )
Ja és a tapasztalata hogy ha alacsonyabb az ár (mint a reális) attól még nem megy el jobban /hamarabb.Akinek kell, beleszeret az megfizeti az árát (na én is ilyen voltam )
Szasz Fazer!
Ezzel a kukucskával úgy látszik nem vagyok beljebb innét vasból,azt hittem közeleb van
Pest nekem 200km
Halihó!
40-ért vevő vagyok,ha megy a dolog! Próba cseresznye!
Fönt van még, a helyzet azonos
Az enyém a legolcsobb, mert ár nélkül van fenn.
De elfér ott a hirdetés.
Arra gondoltam hogy boltban vette-e vagy sem?
Fönt van még az ace hirdetésed?
Enyémre nincs kapás. Így megmarad
Meg van az Ace is! Alszik, mert id. ki van vonva.
Mi az hogy uj fajta? 1989-óta gyártják
Ténylwg mi van az Ace-val? elment?
A gs az jó kis járgány csak kicsit bicikli a másikhoz képest.
persze mehetünk a kakucsra épp ma rakták föl a vadi új vágott slicket előre hátra úgyhogy tőlem gyííííííí
Hello!
Az új fajtából?
És eladtad az Ace-T?