Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én amultkor voltam a Lepencei kanyargóson ,egyszer csak kiugrott elöttem egy hatalmas szarvas, akkora volt mint egy ló. A sarkát majdnem elkaptam.
Meg az út szélén kószáló cicáktól is.Na nem olyanoktól,amolyan macskaféléktől.
Az biztos,a kavicstól rettegek.
Én is nagyobb biztonságban érzem magam elöl
Azota kerülöd a kavicsot ,gondolom
Én ha meglátok egy kavicsot vagy porszemet már csak gurulok
Második esésünk a nyáron volt a hayával,apa vezetett,azóta mellőzöm az utas-szerepet.Csak a kisujjam tört el,neki a kulccsontja.De sajna a rossz emlékek azóta is üldöznek ha néha hátra ülök.
Első esésem:Aprilia Red Rose:apa nem szólt hogy javitott a féken.Én meg rutinosan behúztam.Ott minden véres volt,vagy egy kiló(enyhe túlzással)kavics volt bennem.Bementem a házba hogy a zuhanynál elrendezzem magam,apa akkor jött haza,és csak a sok vért látta mindenütt.Nem tudta elképzelni,mi történt.Húztam magam után a vércsikot,ahogy illik.
Nem még kicsit se Miért kellett volna? Gyáva vagyok elesni! Nem is tudom hogy lenne szivem eldobni a szép mocimat
Robogoval 10-el elcsusztam, farmerminta , meg a mobil összes billentyüjét ki lehetett venni egy hétig a combomon
Estél már igazán nagyot?
Addig ember az ember amig a motoron ül Ha leesik....
Én is tudom húzni,de nem is akarok egykerekezni.Nem attól motoros az ember
No hát egykerekezni én se merek De azért tudom huzni a gázt
Végül is mire a rendőr összeszedelöcködik és utánam ered,én már sehol se vagyok.Volt már hogy én sem álltam meg,aztán nem jött semmi papir(még).Nem is fog már.Utánajártam,ha 1 évig nem jön,akkor elfelejthetem.Na,én meg az 1 kerék!Nagyon félek tőle,holott emeli az elejét rendesen.
Ez a haverom mesélte hogy hogy kell csinálni: figyelt egy srácot a piros lámpánál állt, a kereszteződés után a rendőr már kezdett integetni, erre mire a motoros átért a kereszteződésen huzott egy kövér gázt , kiállt egykerékre és elhuzott a rendőr mellett. A rendör még a rendszámból se látott semmit. És ha látott volna akkor ismi van? nem tudta volna elkapni.
Hát igen,minek fizessek nekik,csak nézegetem a mocit.Az meg ne kerüljön már pénzbe,ha lehet
Vannak bátrak is,nem olyan nyuszik mint én.Amilyen szerencsém van,tuti elcsipnének.Van ism.aki elrendezné,de már éppen elég jót tett értem.
Látom ez a helykérdés téged is foglalkoztatott
Neked mégjobban megéri kivonni mert mégtöbb pacid van
Egy haverom nagyon lezseren adja elő: kivonatta szeptember végével és azóta is azzal jár, még autopályán is matrica nélkül (ha már lúd legyen kövér)
De még a pecséttel is megéri.Nekem eleve spóroltak a hellyel,remélem jövőre is őt fogom ki.Mármint a pecsétfelelőst.
Csak ugy cca: 5 hónapra vonattam ki (apr.1-ig) az 11600 Ft adó+ 8500 kötelező-1800 illeték azaz 18300-at sporolok meg, és hát ugye nem sokat tudnék ilyen időben motorozni. Ha meg kell a városba itt a robogom.
Még egy hosszutávu gond merült fel: a bejegyzések helyére tavaly benyomták a bazi nagy pecsétet, most szoltam hogy sporoljanak a hellyel, de max még 2x lehet belepöcsételni és utánna ki kéne cseréltetni a forgalmit ami jelenleg 6 e Ft
A müszakinak meg van annyi hely hogy cca 5 évig nem kell lecseréltetnem.
Én már szept 15.én kivonattam,párszor mentem volna szivesen 1 kört.Pl ma is!
Hali!
Mennyi pénzt spórolsz meg a kivonással?
ja, ha valakinek szüksége lenne esetleg utángyártott plexire, az szóljon! Rengeteg motorra tudok szerezni, több féle színben is!
Vááááááá! Nem a sárvédős vette meg! Az adta el! ÁÁÁÁÁÁÁÁ ! Nincs valakinek 1 eladó első sárvédője?