Némó mester!
Jövő héten van ügyem ezzel a sráccal,szerintem bele tudom alkudni a hőtőt is. Egyébként 30 ért nem lehet épet venni, nekem a 04-es R1-hez 65-ért akarják adni és csak egy helyen találtam. No , max. mennyit adjak érte? Ha sikerül elhozom, becsomagolom és a majmok majd elviszik neked egy pár kiló banán áráért!
Így karpótollak a múltkor ért csalódásért!
Hali!
Háááát...50000Ezret kér,sokallom kicsit Ez nem 30 ropi,má duplán fájlalom,hogy nem lett jo a tied Hosszú a tél csak találok olcsóbat Különben köszi!
Szia Blade!
Köszönettel venném,ha megadnád a srác tel. számát! Az enyémet beragasztották ugyan,de le akarom cserélni...nem szeretnék valahol ezért dekkolni Előre is köszi!
Nos ilyesmibe én is benevezek, bár az offroad része nem fog menni. Szeretem ha szilárd talaj van a gumik alatt Nem inkább supermoto kéne a Kakucsringre?
Nem Piet én gyógyszert csak a folyamatos seggviszketés ellen szedek ami a motoron ülés hiányából fakad.
De örömmel tudatom mindenkivel hogy pénteken egy DRZ 400 crossendúró kurvára boldog tulaja is leszek.
Így a kakucsringet illetve az euroringet igen sűrűn fogom látogatni tavasztól + túrom a földet terepen.
Már szervezzük a többnapos "irány toronyiránt" jellegű túránkat északkelet felé.
Szóval mindíg van kis történés..........
Beteg vagy hogy gyoghyot szedsz
Nos én mán idén nem motorozom, max a robogoval megyek ha mußáj
A malacok már felzabálták az összes diót ugy hogy nem jönnek többet
A héten meg egy vaddisznócsalád szállta meg a környéket, szétturták a keritéseket, összeszedték a diót, mogyorot. Csak azt nem tudom hogy válassza szét a dióhéllyat a belétől?
Erdőmellet nem jó lakni - á dehogynem
Jövő héten van ügyem ezzel a sráccal,szerintem bele tudom alkudni a hőtőt is. Egyébként 30 ért nem lehet épet venni, nekem a 04-es R1-hez 65-ért akarják adni és csak egy helyen találtam. No , max. mennyit adjak érte? Ha sikerül elhozom, becsomagolom és a majmok majd elviszik neked egy pár kiló banán áráért!
Így karpótollak a múltkor ért csalódásért!
www.kakucsring.hu
Az Euro-ring től van kicsit visszább Pest felé. Örkény talán vagy dabas mellett
Gyerekek ez a Kakucs ring hol van Olyan hülye neve van,elöször azt hittem nem is igaz!
Háááát...50000Ezret kér,sokallom kicsit Ez nem 30 ropi,má duplán fájlalom,hogy nem lett jo a tied Hosszú a tél csak találok olcsóbat Különben köszi!
Sikerült megegyezni a hűtőre?
Köszönettel venném,ha megadnád a srác tel. számát! Az enyémet beragasztották ugyan,de le akarom cserélni...nem szeretnék valahol ezért dekkolni Előre is köszi!
Én a hűtős vagyok! (Meg a sárvédős is!) Sikerült szerezned másik hűtőt? Mert ma találtam egy helyen, egy srácnál. Ha érdekel jelezz!
Holnap Vasárnap valószínű ki is próbálom az anyaföld vonzását a terepen pár csicsás
perec képében.
Ma megyek a Devil"s börzére jön valaki?
De supermotyó természetesen. Meg is vannak a cross kerekekkel együtt. nézd majd meg felraktam a képét a lónak.
Perec?
Nem Piet én gyógyszert csak a folyamatos seggviszketés ellen szedek ami a motoron ülés hiányából fakad.
De örömmel tudatom mindenkivel hogy pénteken egy DRZ 400 crossendúró kurvára boldog tulaja is leszek.
Így a kakucsringet illetve az euroringet igen sűrűn fogom látogatni tavasztól + túrom a földet terepen.
Már szervezzük a többnapos "irány toronyiránt" jellegű túránkat északkelet felé.
Szóval mindíg van kis történés..........
Nos én mán idén nem motorozom, max a robogoval megyek ha mußáj
A malacok már felzabálták az összes diót ugy hogy nem jönnek többet
Ez a malaccsorda egy hete túrja a környéket de sehol senki!
Megint csak én zabálok gyógyszart, mindenki pusztulaton van?
Erdőmellet nem jó lakni - á dehogynem