Old!
A második mondat első felét nem értem.
Jól megy Ő is,de nem gyorsabb.Viszont ha az Öcsém megy a Hajni mociával akkor van,hogy lemaradok.
De ez nem azért van mert a 750 jobb lenne,csupán annyi,hogy az Öcsém ügyessebb.
Lehet, hogy a postások is a majomtól származnak és azért ették meg? De, a gyorsaságuk is arra utal, mert hamar oda ért! Amúgy, meg vagy elégedve a hűtővel?
"Milyen tapasztalatokról?"Hát inkább kérdezz konkrétat úgy egyszerűbb lesz válaszolnom.
Mi az ami érdekel?
Gyors csoprtban szoktam indulni,de nem vagyok gyors.
Olyan középszinten nyomom.
Melyik 750-es érdekel?Ha a K6 arról tudok mesélni mert a barátnőmnek olyan van
Ezzal én is így vagyok, sőt most már az asszonynak meg a lányomnak is nagyon tetszik. Az biztos hogy egy tekintélyes moci. Ahhoz képest egy gixer csak gyerekjáték, olyan filigran.-na jó én ugy se használok belőle 40-50 pacinál többet- szoval természetesen nem a sportos tulajdonságaira gondoltam
Tudom.
Egyenőre nem aktuális a dolog.
Viszont erősen gondolkodom, hogy lcserélem egy GSX-R 750re. Csak az a baj, hogy kimegyek a garázsba megnézni és még mindig nagyon tetszik. De jövőre remélem több időm lesz és szeretnék a pályanapok gyakori szereplője lenni. És ebben benne van a sérülés és az Ace-t drága dolog rendberakni egy kis firka után.
Hello némo! Lenne egy jó kis hűtőm, 30e 2db ventilátorral gombával, aaaaaaaaaaz ap
Helló Némo! Nekem lenne egy jó kis hűtőm 2db ventilátorral hőkapcsolóval a beöntő cső is meg van, 30e .-ért alkalmi
ár. Az apróban az alkatrészeknél hirdetem, ott a számom is!
Ui:Némelyik tényleg a majomtól származik..van tapasztalatom