Ha hamarosan felteszem a mérési diagrammot elhiszed?Amugy 1050ccm az RR full HRC FŐTENGELY,DUGÓK,HENGEREK,VÁLTÓ,ELEKTRÓNIKA,VEZÉRTENGELY de most csak 170 paci rohangál mert a többit nem lehet kimotorozni.Némó barátunknak ez is elcsapja a gyomrát(amugy gyorsan tanul a csávó)
Némo! Milyen köridőt mész a Pringen?
CBR 200le csak szeretne a honda 200lovas gépet gyártani.Nincs az a 900rr amit fel lehet tuningolni turbó nélkül ennyire.
A WSBK-ban ilyen erősek a hondák de kétlem,hogy egy superbike gépet adnak bérbe
Helló Bandee,
Megtennéd ha arra jársz, hogy megméred a két felfogató csavar ami a telóhoz fogja központ távolságát. Mert most egy FZ6 om van oszt enm biztos hogy passzol hozzája.
Szeva Fazer!
Végre megint benéztél ide . Ideje volt már
Én kb 1 hónapja nem ültem motoron. Ha minden jó lesz akkor talán vasárnap megyek eggy kis karikát. Hihetetlen hogy egy nap csak 24 órából áll. Nagyon kevés .
Jövőre pályázás lesz töménytelen mennyiségben. Valaki velemtart?
Így már nem oly meglepő hogy ilyen cuccokat kínálsz . Az Ace nem igazán női motor .
Engem a sárvédő érdekelne, de ha írnál egy árlistát lehet beruháznék másra is.
Itt, vagy privátban, nekem mindegy.
Bocsi az előző is én voltam, csek akkora balfék vagyok, hogy nem léptem ki hirdetés feladás után a leányom oldaláról, ez a szar meg be adta nevét. No szóval ide írjatok, és küldüm a számom. ( a karburátor sor Dyno Jettel szerelt)
Mi zu errefelé? látom itt az ősz van némi mozgolódás a topicban. Én még gyűröm az utat keményen egészen a fagyig. Ki tart velem?
Na képzeljétek szert tettem egy pár pirelli dragon corsa vágott slick gumira. Hát srácok ez ultrabrutál.
A szegény FZ6 futóműve úgy nyög a kanyarokban mntha a f...ra léptek volna.
ki kell próbáljátok igazi "no limits" gumi.
Üdv minden Acésnak! Van pár megmaradt alkatrészem, 98-as volt a moci, baráti áron eladnám . A blokk amerikában tuningolt, könnyített főtengely spéci kuplung, csak nincs rajta henger, se hengerfej.
Hüttő kéne,van valakinek?Sürgős!
Ez kisipari, a srác szerint csak az extra 1misi.
Egyébként kezdő vagyok:2,35
Milyen törött cuccaid vannak?
CBR 200le csak szeretne a honda 200lovas gépet gyártani.Nincs az a 900rr amit fel lehet tuningolni turbó nélkül ennyire.
A WSBK-ban ilyen erősek a hondák de kétlem,hogy egy superbike gépet adnak bérbe
Ha valakit érdekel van 1 pár Diablo Supercorsám.120/70-180/55.Közepe 80%-os szélét "lepályáztam"
12000ft-ért megválnék tőle.
Jut eszembe,van egy rakás törött alkatrészem Ace-hez+proptech elektronika.Utobbi 10000ft
Még alszok rá egyet.
Különben hol találhatók a cuccok? Milyen messzire kell menni érte?
Megtennéd ha arra jársz, hogy megméred a két felfogató csavar ami a telóhoz fogja központ távolságát. Mert most egy FZ6 om van oszt enm biztos hogy passzol hozzája.
Végre megint benéztél ide . Ideje volt már
Én kb 1 hónapja nem ültem motoron. Ha minden jó lesz akkor talán vasárnap megyek eggy kis karikát. Hihetetlen hogy egy nap csak 24 órából áll. Nagyon kevés .
Jövőre pályázás lesz töménytelen mennyiségben. Valaki velemtart?
Így már nem oly meglepő hogy ilyen cuccokat kínálsz . Az Ace nem igazán női motor .
Engem a sárvédő érdekelne, de ha írnál egy árlistát lehet beruháznék másra is.
Itt, vagy privátban, nekem mindegy.
Mi zu errefelé? látom itt az ősz van némi mozgolódás a topicban. Én még gyűröm az utat keményen egészen a fagyig. Ki tart velem?
Na képzeljétek szert tettem egy pár pirelli dragon corsa vágott slick gumira. Hát srácok ez ultrabrutál.
A szegény FZ6 futóműve úgy nyög a kanyarokban mntha a f...ra léptek volna.
ki kell próbáljátok igazi "no limits" gumi.
Engem érdekelne a két féknyereg. Megköszönném ha megírnád, mi lenne a "baráti" ár amiért hajlandó lennél megválni tőle!
Atis
Végülis ha kenyeret eszel se azon töröd a fejed hogy melege volt a péknek
Senki nem mondta,hogy olcsó sport..lehet sakkozni is
És mi van ha elcsuszol?