Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello pyyt.
Mondhatnál egy két infót az yzf 750-ről. Gonolkozom rajta hogy veszek egyet pályára. Az én tudásomhoz ez is elég szerintem, de még nem láttam élőben közelről, csak nagyon tetszik.
Szombaton szinte egésznap a Visegrádi strandon voltunk ,utána még felmotoroztunk a fellegvárhoz , esténként pedig koncertek és sörsátor
többször jártam arra, de nem volt soha senki a motornál... a sátor behúzva... én is remélem hogy legközelebb összejön... ja, és hogy végre az egész csapatot össze tudjuk trombitálni...
Halihó
én voltam a zuhanysor mellett, kár hogy nem találkoztunk majd legközelebb remélem hogy jobban összejön
SZeva Bajszos! Hátul voltatok a kibontott kerítésnél? Vagy a zuhanyzósortól pár méterre? ott is állt egy ACE egy sátor mellett. Én egy YZF750-el voltam lent, mert az ACE még nem lett topp. Én ezt 2 db kék Ace-t láttam... Próbáltam kapcsolatot teremteni a klubtagokkal a találkozó előtt, de nem nagyon jött visszajelzes...
Halihó
volt valaki rajtam kivül Pilismaróton ?
én már pénteken délután 4-kor ott voltam de sajnos senkivel nem találkoztam aki thunderacéval érkezett volna vagy csak nemjol figyeltem
halihó!
szóval... nem igazán történt visszajelzés a mailekkel kapcsolatban... remélem minnél többen találkozunk Pilismaróton!
srácok! küldtem klubos mailt pilismaróttal kapcsolatban! Még mindíg nem ért oda?
Csákány!
Én mennék,ha minden összejön,majd felhívom a Pyyttet
halihó !
Pilismaróton megjelenik valaki ? úgyynézki hogy ha jó idő lesz akkor én megyek
Köszi Ess !
Szia.
Szerintem keresgélj a másik kormányvég közelében.
Szedd ki azt is és vidd el esztergályoshoz. Nekem is így sikerült (Fazer közreműködésével) . És hibátlan, még a súlya is kb. megegyezik az eredetivel. És ennél olcsóbbat nem nagyon tudsz szerintem.
Ez a leggyorsabb és legolcsóbb. Szerintem.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hol keressek kormányvégsúlyt, mert az egyik kiesett. Nem kell szuperprofi, csak jó legyen.

Előre i köszi!

U.i: Talizunk Pilismaróton
Szevasz Fazer.
Mi van veled. Látod én jól elbeszélgetek magammal. Gyakrabban is benézhetnél errre. Lagalább valaki leporolná a topikot.
Szóval ma találkoztam a srácokkal akik segítettek kihúzni a vasat az árokból. Most is jó fejek voltak érdeklődtek irántad is. Kicsit őrült módjára közlekednek, így inkább szép óvatosban mentem egy rövid karikát. Reméljük nem lesz semmi bajuk.
Nagyon titokzatos program lehet. Vagy azért nem mondod meg mert úgysem tudok menni
Csak kirándulni mentek?
Na mindegy majd legközelebb.
Köszi megkaptam.
Akkor jó tanulást. Egy barátom is jön gixerrel és jön a lányom meg a feleségem is utasként a motorokon.
Elküldtem a honlapot, ha nem menne át, írj.
Várj várj ez most vasárnap lesz?
Pénteken vizsgázok és kell még tudást szerezni is hozzá. Most nem tudok menni. De legközelebb bepótoljuk.
Azért elteszem a hasznos információkat és amint aktuális lesz jelentkezem.
Most tényleg, mi lesz ott? Rajtad kívül
Persze, mondjuk jó neked Budapesten? Budai oldalon ha átjössz az Árpádhidtól délre a hév meletti Mol kutat ismered? Talizhatung fél 10 kor. Én Mobilom: 30-2039194
Neharagudj de ez kevés hogy odáig elmenjek.
Találkozhatunk közelebb is
Pl én
Miért mi lesz ott?
Ki jön vasárnap Csesznekre?
Sziasztok!
A rezonálást én is érzem nagyobb sebességnél.