Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj, hogy én nem vagyok egy nagy túrabajnok. Lehet elmennék valami rövidebbre,de a kényelem sokat dob a dolgon így inkább a kocsira szavazok. Elmész várostnézni, vagy hegyetmászni jobb lazább cucban mint motorosban. Ha meleg van akkor meg jobb a klíma, rövdgatya kombináció. Nem a talpik védőfelszerelés.
Szerintem.
Mondjuk ezt egy osztrák turánál lenne igazán érdemes megcsinálni, Nyugatbalatontól indulva
Ebben igazad van. Mikor a Mátrában voltam, elötte meg partnereket látogattam ,ráadásul nem pályán jöttem Csömörön már nagyon csömöröm volt mindetől
Előnye annyi, hogy amikor már elfáradtál a nap végére nem kell motorral hazajönni. Kényelmesen elterülsz a fotelba ( kocsi) . Meg bepakolsz amit kell és csak mész. Olcsóbnak nem olcsóbb csak a kényelem. Én már csak ilyen kényelmes emberke vagyok. Én tapasztalatból tudom, hogy nem egy élmény pálya után hazajönni két keréken, mert átviszed a ritmust az útra és abból túl sok jó nem sikerül.
Na de neked mi ennek az előnye? az auto kevesebbet fogyaszt mint 2 motor? Vagy "pályagumid" van? A táv neked max 80km nem? Viszont át kell bumliznod Budapesten, az viszont könnyebb motorral
Nincs. Kölcsönbe hozok egy átalakítottat de jó lesz. Két motor ráfér. Jön a tasóm is . Van rámpa hozzá, és a spanifer elég gyors megoldás. Kb 10 perc a két motort föltenni és rögzíteni
Van igazi motoros utánfutod? Én a Acét még nem raktam fel soha az utánfutomra, kellene egy pár ember összefogása (tolni vonni , kormányozni, meg féloráig kötözgetni) A GS-t meg a robogot vittem már lotifutin, de ha nem muszáj akkor inkább nem) Bár nekem alig több mint 50 km Kakucs
Ja a gumit én se sajnálom, hadd kopjon az oldala
Majd kiderül. Ha elfáradok kiállok pihenni.
Mivel 1km egy kör így elég sokat lehet menni. Simán elvagy egy napot 10 literrel is, mert nagyon nem lehet húzni, elég lassú pálya. De azért jó. Gumi meg csak kopjon azért van. De nem mérhető a kopás egy nap után
Meg viszem a motort kocsival így kényelmes és kevésbé fárasztó az út
És birod cérnával egész nap?Egy tank elég lesz (+egy gumi hami hami?)? Az enyémért már nem kár, de oda szupi lenne még, aztán ugy is csere.
Tegnap kináztem,hazauton Kecskemétről, de már 1/4 öt volt, nem mentem fel. Voltak vagy nyolcan supermotostól, Hajabusáig, a köridejük cca 55 mp volt.
Én kint leszek egész nap. Amikor voltam akkor félóránként vot csere a gokartosokkal és irányváltás is történt.
Du 13- óra lenne nekem jó 22 fok lesz.
Te mond egy óra után nem szédül el az ember? Én mondjuk gyerekkoromba se birtam a ringlispilt
Hétfőn Kakucs valaki?
Akkor az enyémet elvihetik mert nem a biztosítási díj miatt adnám el . Az a baj hogy minél többet megyek vele annál inkább tudatosul hogy nem kell ennél jobb. Ha van egyáltalán.
És mikorra tervezed a pályázást?
Mert egy két hét és honapokig ugyse lehet használni a mocit. Tervem szerint oktober végén ideiglenesen ki is vonatom.Télire marad a robogó, bár gondolkodom egy rendszámos robogon is pluszba.
Voltam ma Kecskeméten visszafelé benéztem Kakucsra, de már olyan késő volt hogy nem lett volna érdemes körözni. Voltak vagy 8-an, a köridőjük cca 55 másodperc volt supermotonak is meg a Hajabusának is. Most már tényleg ki kell probálni.
Sziasztok.
Szerintem a használtautóról kéne Ace találkozót szervezni. Jelenleg ott van a legtöbb tulaj . Mindenki szabadulni próbál tőle? Furcsa De miért pont most?
Hát ja! A gumi adja a biztonságot .
A gumi fogyóeszköz az a dolga hogy kopjon . A michelin elment 5000-t és még volt benne kb1- 2000 km .
De a 2088 rr-t bártran tudom ajánlani. Igaz én igyekszem a szélét használni és nagyon jól fog. Most a héttvégén sikerült lejjeb dönteni mint a nyáron mikor jó idő volt. De lehet hogy csak elszántabb voltam . De nagyon király volt
Meg sincs az uj moci és máris a gumiján jár az eszed. Ahogy látom az Acén is a benzin után a .legnagyobb tétel a gumi.Igaz 10 ekmt mentem vele, de már nem rendőrálló.
Az könnyen meglehet.
Ha nem változik a dolog legalább nem kell új gumt vennem az esetleges új motorra. Már spóroltam is csomó pénzt
Ez azért van mert nem tudják mi a jó!
Akkor már csak az időpontot kell kitalálni. Ha másnem majd jövőre. Ma is mentem egy karikát és nagyon király volt, de még mindig van pár milli a gumi szélén .
Nem kell senkinek a diesel motorod? Az enyémért sem kapkodnak . De majd jól kitolok velük. Még várok egy idejig és utánna már nem is lesz eladó. Megcsiálom jóra (jobbra ). Fém fékcső meg hasonlók . Aztán fütyülhet a szél
Persze Acével megyek a robogó gumija már igen öreg, nem tapad jól, meg kockás mintáju(terepes)
Az Ace-el gyere! Azért lehet gyorsabban is menni, bár bőven elég a második fokpzat az egész pályára. Ha jól emléxem akkor a célegyenesbe lehet kb 120-130at menni, de inkább alatta. Amikor voltunk robogóval is körbemotoroztak úgyhogy van esélyed
Na gyerekek tegnap majdnem meghaltam: a demo elött felmentem a lepencei kanyargósra. Egyszercsak egy bazinagy szarvas keresztezte az utamat,akkora volt mint egy ló,egy méter hijján usztuk meg. Aztán meg jött egy cuki róka, de még időben meggondolta magát és visszasomfordált az erdőbe.
Azt honnan fogom megtudni, csak az Acem van Max a 70 ccm-es robogomat tudn bevetni, de ott a 70kmh a max (a karbim nem enged több naftát).Lehet hogy Kakucson az is megtenné?
Sajnos én nem tudok hétköznap menni.
A következő hétvégén is csak a vasárnap jó. De ha akkor is jó idő lesz szervezhetünk egy pálynapot . Legalább kipróbálod hogy nem a ccm számít a pályán .