Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Pyyt!
Ird má meg,hogy lehet a klubra regisztrálni,bárhova kattogatok nem csinál semmit!
SZeva Fazer!
Én pl március 11-17ig elvileg teljesen szabad leszek! /Már ha nem áll megint minden a feje tetejére.../ Szóval ha neked esetleg okés, azon a héten bármikor mehetünk bárhova! Persze Nekem nem csak ez az időpont jó, úgyhogy egyeztetünk, és részemről mehet a buli! Nemo kollegát is összeszedjük valahol, meg szerintem lesz azért még több Ace is ebben a "buliban" Amúgy meg én sem vagyok fázós, úgyhogy az időjárás nem zavar... Ha gondoljátok, az AceClub oldalra dobok fel valami útiterv-vázlat félét, hátha másoknak is megtetszik az ötlet!
A menés még nem megy mert a műszaki még mindig hibádzik. De jó úton haladok.
Motorral bizotos nem megyek , de lesz idő mikor nem lesz akadály semmi . A képeket várom néztem a neten milyen lehet de élő az biztos jobb
Úgy gondoltam egy két tuti kép plussz a kipuff de ha el tudsz jönni vele az is tuti akkor rá is tudjuk próbálni "oszt" meglátod. Én itthon dolgozom holnap szólj rám telcsi a reglapon!
És még milyet?
Amúgy holnaptól jó idő lesz. Esetleg elvigyem az enyémet?
oksa holnap ha nem lesz ilyen szar idő dobok fel olyat is ami téged érint.
Szeva Fazer
Mégis tehtnél föl képet. Nagyon kíváncsi lettem.
Szerintem pénteken megyek. De ha jól alakul akkor esetleg valamelyik este. Erre azért kissebb a lehetőség.
Jaaa... vágom! Tojd le hogy kezdő vagy mi sem tudunk annyira tépni Pyyt-tel szerintem az idő hidegsége miatt. Egyenlőre!
De én mindenféleképpen megyek arra 3-3 héten belül!
Szerintem egyelőre hagyd,aztán majd meglátod ha egyben lesz a paripa
Ja szerintem is!
Bár a csík piros így elég neccesen fog mutatni az aranyszínű motoron nem?
Sirály lesz a gép! Képröl úgy tűnik jó rajt az a csík,bár lehet hogy élőbe mást mutat!
Ugy világit mintha az lenne bedugva a konektorba
Nekem tetszik.
Vigyázhatsz rá nagyon. Ha már ilyen sokat dolgoztál vele.
Várom a hívásod. Bár elég elfoglalt leszek a héten de azért majd megoldjuk a dolgot.
Most már csak jó idő kéne, hogy lehessen csapatni. Persze először csak óvatosba.
Heló Piet,
Két éve vásároltam kb 4 ezerért a Borsai Szabolcs boltjában 16 ker csömöri úton. 5mm-es bár én le kell szedjem a szín miatt.
Egész jó lett! Ilyen legalább nincs mégegy
A felnicsik az honnan van, mennyiért és milyen széles ?
BOCSÁNAT!
Nem Öt akartam!
Sza Ess és Mindenki,
OKsa felhívlak a jövő héten addigra lesz kész teljesen a VAS.
Addig is mert nem bírom ki dobok egy kis ízelítő fotót a félkész vasról. VÉLEMÉNYEZZÉTEK MILYEN!
Fasza gyerek vagy csak meg ne fázzanak a csontjaid Ezt most komolyan mondom.
Multkor voltam a reumaorvosnál mert fáj a derekam. Szoba elegyedtünk aztan mondtam hogy nekem is nagymotorom van. Erre kérdi HD? Mondom nem annál minden szempontból komolyabb a motorom . Azért megértette Aszongya husz év mulva fájni fognak az izületeim! Mondom 20 év múlva? hol leszek én akkor No ebben igazat adott.
75 éves leszek ha megérem.
Szeva OldPiet!
Nem számít milyen hideg van,csak ne csússzon!Nincs olyan nap hogy ne mennék
Bocs,nem tőled 80km hanem veszprémtől!
Nem fagytál rá a lóra? itt van vagy két fok és a nap se süt
Helló Fazer!
80-asra lakom tőled,celldömölkön(sárvár mellet) Ebben a pillanatban szálltam le a paciról,reggel óta nyomom (2 tank) Felőlem mehetünk eggyüt,de nem hiszem hogy élveznétek én még csak kezdő vagyok de ha gondolod nagyon szívesen
Egyébként nekem is megvan a gyári dobom,ha gondolod vidd csak el
Hová viszitek vizsgázni? Én Pomázon voltam de még be se kelett inditani a motort, csak a fékeket meg az elektromos dolgokat nézték.
Szeva Atis!
Rég beszélgettünk. Mond mikor kell és oda adom. Én még nem vagyok kész a motorral, de már megvettem a lánc szettet potom 51 ezer forintért.
A kormány is úgy van ahogy volt, még nem volt rá idő. Bitosítás már megvan, már csak a műszaki kell.
Szia Ess,
Figyu, lehet hogy szükségem lenne a kipuffantódra egy vizsga erejlig! meg tudjuk beszélni?
Nehogy kifogjak valami parasztot aki vájtfülű a vizsgán!