SZeva Fazer!
Én pl március 11-17ig elvileg teljesen szabad leszek! /Már ha nem áll megint minden a feje tetejére.../ Szóval ha neked esetleg okés, azon a héten bármikor mehetünk bárhova! Persze Nekem nem csak ez az időpont jó, úgyhogy egyeztetünk, és részemről mehet a buli! Nemo kollegát is összeszedjük valahol, meg szerintem lesz azért még több Ace is ebben a "buliban" Amúgy meg én sem vagyok fázós, úgyhogy az időjárás nem zavar... Ha gondoljátok, az AceClub oldalra dobok fel valami útiterv-vázlat félét, hátha másoknak is megtetszik az ötlet!
A menés még nem megy mert a műszaki még mindig hibádzik. De jó úton haladok.
Motorral bizotos nem megyek , de lesz idő mikor nem lesz akadály semmi . A képeket várom néztem a neten milyen lehet de élő az biztos jobb
Úgy gondoltam egy két tuti kép plussz a kipuff de ha el tudsz jönni vele az is tuti akkor rá is tudjuk próbálni "oszt" meglátod. Én itthon dolgozom holnap szólj rám telcsi a reglapon!
Szeva Fazer
Mégis tehtnél föl képet. Nagyon kíváncsi lettem.
Szerintem pénteken megyek. De ha jól alakul akkor esetleg valamelyik este. Erre azért kissebb a lehetőség.
Jaaa... vágom! Tojd le hogy kezdő vagy mi sem tudunk annyira tépni Pyyt-tel szerintem az idő hidegsége miatt. Egyenlőre!
De én mindenféleképpen megyek arra 3-3 héten belül!
Nekem tetszik.
Vigyázhatsz rá nagyon. Ha már ilyen sokat dolgoztál vele.
Várom a hívásod. Bár elég elfoglalt leszek a héten de azért majd megoldjuk a dolgot.
Most már csak jó idő kéne, hogy lehessen csapatni. Persze először csak óvatosba.
Sza Ess és Mindenki,
OKsa felhívlak a jövő héten addigra lesz kész teljesen a VAS.
Addig is mert nem bírom ki dobok egy kis ízelítő fotót a félkész vasról. VÉLEMÉNYEZZÉTEK MILYEN!
Fasza gyerek vagy csak meg ne fázzanak a csontjaid Ezt most komolyan mondom.
Multkor voltam a reumaorvosnál mert fáj a derekam. Szoba elegyedtünk aztan mondtam hogy nekem is nagymotorom van. Erre kérdi HD? Mondom nem annál minden szempontból komolyabb a motorom . Azért megértette Aszongya husz év mulva fájni fognak az izületeim! Mondom 20 év múlva? hol leszek én akkor No ebben igazat adott.
75 éves leszek ha megérem.
Helló Fazer!
80-asra lakom tőled,celldömölkön(sárvár mellet) Ebben a pillanatban szálltam le a paciról,reggel óta nyomom (2 tank) Felőlem mehetünk eggyüt,de nem hiszem hogy élveznétek én még csak kezdő vagyok de ha gondolod nagyon szívesen
Egyébként nekem is megvan a gyári dobom,ha gondolod vidd csak el
Szeva Atis!
Rég beszélgettünk. Mond mikor kell és oda adom. Én még nem vagyok kész a motorral, de már megvettem a lánc szettet potom 51 ezer forintért.
A kormány is úgy van ahogy volt, még nem volt rá idő. Bitosítás már megvan, már csak a műszaki kell.
Szia Ess,
Figyu, lehet hogy szükségem lenne a kipuffantódra egy vizsga erejlig! meg tudjuk beszélni?
Nehogy kifogjak valami parasztot aki vájtfülű a vizsgán!
Ird má meg,hogy lehet a klubra regisztrálni,bárhova kattogatok nem csinál semmit!