Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen vagy veszel egy ilyent mint az enyém, ami nincs széthajtva tényleg olyan mint az uj vagy veszel egy ocsot és a külömbözetet ráköltöd. ugyan ott vagy (de azért mindent nem cserélsz ki, ami kopott- szoval folyamatosan költhetsz rá).
Szeva Némó!
2002 ig gyártották!
Látjátok írtam kicsit erre mindenki megjelent!
Lehet hogy én vagyok a FŐNÖK?
Mennyire laksz Veszprémtől?
Összehozhatnánk egy hármas vagy mégtöbbes randevút Pyyt-tel meg még aki jön!!!!!
Ma kaptam meg az idomokat rakom össze vizsga ilyesmi a jövő hét utáni hét végén már GK.ÜK. lesz a LÓ
És akkor átmegyek hízókúrába, falom a kilómétereket én is!
Hát az tényleg nem occsó,még ha a kisebbik szám dupláját veszem sem
Nem gondolsz a kispénzü, mociszerető gazdikra
Egyébként ha jó állapotban van ne is potyáld el,de ez nekünk túl sok!
Gondolom akkor 2001-2002-es lehet
Apropo,medig gyártották ezeket
Mondjuk az általad emlitett olcsobb duplája
Szeva OldPiet!
Mennyi az az igen sok Mondom,a havernak keresünk járgányt,és a végén még vesz egy cbr-t nekem A Richinek nem tudtok valami olcsóbb Ace-t 7-8 kiló körül, esetleg motor beszámítással 400-asa van
Felhajtom a Thunderacek árszintjét Ok???
Ááá inkább gusztusosan sokat jó ?
Nekem meg a Balatonkereszturi szölőhegyen van telkem, egy szál szölő sincs rajta, a termést mind egyedül iszom meg
Szeva Fazer! Újság? Leszámítva hogy ki kellett cserélnem a hátsó kerékcsapágyaimat, semmi... , ja meg egyúttal felraktam a szezonra szánt dunlopomat is hátra...
Amúgy meg: Jöhetsz! Várhatunk tavaszig, bár január 1 óta 1500Km.-t mentem... szóval nem lételemem a 25 fok Jó helyeket is tudok, pl. a Balcsiparton, meg van egy borospincénk a Somlón... Szólj hogy mikor jó, mikor jössz, és felőlem mehetünk szinte bármikor bármerre! Mailben meg az AceClub oldalán/fórumán keresztül is meg tudjuk dumálni a részleteket...
Jut eszembe! Papíron jövő hét végén már tavasz van!!!
Piet ne szívass már bennünket!

Gusztustalanul sokat kérj akkor tuti a nyakadon marad!
Na ne mán én vagyok az oka Nem kell izgulni nem adom el a mocit, csak jó sok pénzért.
Végülis nincs semmi bajom vele, majd vigyázok vele mint eddig
Itt vannak a gyertya külömbségek
Ismét én
Van valami ötletetek arra (mert nagyon ráérek télen),hogy a rendszám tábámat megszeretném csinálni
olyanra ,hogy egy elektromágnes vagy valami ilyesmi szerkezet segítségével felhajtsam a rendszámtáblát ha úgy van kedvem motorozni.
valami kicsi eggyszerű szerkezet kéne
Ha van valami ötlet szeretettel várom
Sziasztok!!

Képzeljétek végre kicseréltem a gyertyákat a gépembe ,de nagyon meglepődtem mert a 3,4-es hengeremben lévő gyertyák rozsdásak volak remélem csak valami kondenzvíz vagy valami ilyesmi lehet mert az 1,2-es gyertyák meg újjaknak néztek ki. nektek nem rozsdásodtak be a gyetyáitok fölső része?
Remélem egy kicsit a fórumunk feléled!!!!!!!!!??????????
Szeva Pyyt,
Mizujs,
Láttad ember nem jár erre. Oldpiet mióta feldobta a mocicát közszájra snki nem fórumozott komolyan.
Figyu ha tavasszal meglátogatlak, elmegyünk valamerre kanyarogni? Ismersz biztos jó helyeket egyebekről nem is beszélve..............
Az AceClub oldalán mától használható a fórum! Nézzétek meg, és használjátok egészséggel! Folyamatosan bővül az oldal! Továbbra is várjuk Clubtagok jelentkezését! Lassan ugyan, de szaporodik a létszám!
www.thunderaceclub.extra.hu
Emberek mi van
Kössz Richi az infót,de úgy látszik ez a fórum kihalt
Én is inkább megyek és húzom a fülit!
Sziasztok!

Szóval az említett Thunderace, ami rossz volt az jelenleg is hírdetve van a használtauto.hu-n egy teli sárga gép 870.000 ft az ára. Szerintem tehát kerűljétek. Elég ha már én ráfaragtam vele.
És továbbra is várom az ajánlatokat.

Richie
Halihó
Úgy látszik a rossz idő letargiába dönt mindenkit ,még irni sincs kedve senkinek ,én a hétvégén mentem egy kicsit mert már nem birtam tovább ,szűk 60 kilómétert bele raktam az órába azt nem mondom hogy melegem volt ,mert nem ,de azért anyira nem fáztam hogy kilencvennel menjek, a börgatya ulepénél a gumis résznél jött egy kicsit a szél.
Oldpiet ha nem muszály ne add el al az ACE-t mert szerintem megfogod bánni egy haccázas motor messze nem tudja azt nyujtani mint a nagy erős ,mentem már sok kisebb motoral mióta megvan az ezres de mindig az jut az eszembe hogy ez csak vicc amit mutat ,addig jó amig nem tudod hogy milyen egy jó moci .Tavaj komáromtol kecskemátig csak egyszer kellett viszaváltanom az autopályán mikor a 0-rol felgurultunk az M 5-re pedig elég jó tempót motoroztunk , a hatszázasok is tartják a tempót csak nekik kigyorsításkor sokat kell váltózni, én már nem szivesen váltanék kissebre ,gondold meg üdv mindenkinek.
Szeva RIcsipp!
Rajt van a netten az olajzabáló ace,melyik az Azé kérdem mert a havernak keresünk vasat, aszt
ne hogy mi is belefussunk Egyébként nem irtad mennyit szánsz a bringára
Párat néztem hátha tudok segíteni 70/3194768 Csákány!
Szeva!
Ép tegnap voltam a sógoroknál,vettem ruhát,csizmát,bilit,kesztyűt!300.000.-
Ugyanis használtat nem kaptam a méretemben,mind ilyen gyerek cuccokat akartak rám húzni:70-80kg meg 165-175cm Vagyok 183cm+95kg Lehet hogy kicsit túlsúlyos vagyok a mocizáshoz? Ja,különben megjött a piros túraplexim,állat! Majd dobok fel képet ha érdekel benneteket,hogy néz ki vele a kincsem
Szeva Némo,
Ruhát vettél már?
Ismered cj-t? arra lakik feléd valamerre..........
Apám ezt nem hiszem el,
napok óta senki nem járt erre!!??
Csak én szedek béres cseppet?
Szeva OldPiet!
Egy tel.számot dobj fel légyszi!
Heló Piet,
Tényleg megakarsz válni a nagyvastól????
De miéééért????
Eleged volt vagy túl sok netán materiális gondjaid adódtak?