Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali piet
Ha vissza szeretnéd állítani a motorodat az ideiglenes kivonatásbolól akkor csak 1500-ft ot kell fizetni ,ha meg letelik a fél év autómatikusan forgalomba helyetődik.
De nekem volt ebből kellemetlenségem a biztosítónál eggyzser csak kiüldtek egy levelet hogy töröltek a rendzserükből és a díjtartozásomat fizessem ki.Rohangáltam a forgamimmal egy keveset hogy igazoljam hogy kivolt vonva.

Itthon még az ügyintézések sem eggyszerűek hát még a törvények
Ja és akkor megszólal egy ellenzéki hogy szegény autosnak 4 eFtról 6 eFtra emelik az adóját (50%!) és az milyen borzasztóan sok. Szoval még az ellenzék sincs tudatában hogy szívunk!
Képzeljétek megkaptam a sujj adót hát nem olcsó azt megg kell mondanom
Úgy hogy minden erőmell azon leszek hogy kihasználjam a teljesítményét.
Az éves díj.:27820Ft
Úgy látszik hiába volt az az aláírás gyüjtés.
Sziasztok!
Már hogy a viharba ne mennék alig várom már remélem jó időt fogunk ki.
Tegnap rakattam fel az újj gumikat és ki is próbáltam. Ég és föld a külömbség a régi és a használt gumik között.
Áhoj!
Szerintem legyen az, hogy 17.én a Benzinklub nevű benzinkútnál találkozunk Veszprém határában, mert az a leg egyszerübben elérhető találkozási pont/ a körgyűrű végén Fehérvát felől Körmend felé, bárhonnan jössz, mindenképpen beleütközöl/, és onnan induljunk együtt. Addíg megértekezzük, hogy hányan hányfelől jövünk.
Velem az van hogy a moci április 1-ig van kivonva ideiglenesen. Még nem tudom hogy merek-e igy menni főként hosszu utra De elég valószinü le megyek balcsira, akkor pedig nektek kötelező bejönni hozzánk B.máriafürdőre
Szeva,

Több variáció is van: vagy lejössz Fehérvárra a 8-as kezdetéhez vagy Várpalota Vagy veszprém.
Szerintem Fehérvár mindjárt utána nézek hol tudunk tutira találkozni. benzinkút egyéb.
Heló Piet,

Veled mi a pálya 17-én? Tudsz jönni? Jólenne!
Sziasztok!

Márc. 17 nekem is megfelel, a Balcsipart szép útvonal, csak nekem túl közel van :) -Győr- , nem baj, majd mindenkit hazakísérek:)
Remélem jó idő lesz.
Találkozási pontok hol lesznek?
Nekem bárhol megfelel, majd alkalmazkodok.

Üdv mindenkinek!
Heló dollárpapa,
Nézd meg a topicot!
Szeva Ace,
Mi van veled rég láttunk?
márc 17-én mennénk veszprém balcsipart egyebek! Jössz? megyünk egy páran!
Szeva Pyyt,

A balcsipart az tuti nekem majd" mindegy is csak menjünk . majd még próbálok embereket Piet-et kis cheka-t begyűjteni minél többen húzzunk.
Ja és 17-én szombaton mennénk úgy fest, lefelé valószínű pályázunk hogy minél többet tudjunk lent tekeregni.
Menjünk akkor a balcsiparton nekem ok.
Hétvégeken mindig jó,csak Erdélyre ne essen
Szeva Némo!
Az van a túrával, hogy találjátok ki melyik a szimpatikus -lehetőleg minnél előbb- /szerintem a Balcsipart a legjobb, én szeretem azt az útvonalat/ és ha megvan, akkor a jelentkezőkhöz igazítva csinálok egy útitervet, és felrakom az aceclub oldalra, csak mindenki találja ki hogy mi a neki megfelelő és mikor jó az időpont! Erdélybe sajnos ismét nem tudok menni a meló miatt...
Szeva Pyyt!
Mi lesz a túrával?
Egyébként megjegyzem április 27-28-29-30 megyünk Erdélybe,eddig 6-an vagyunk mocival+1kocsi hozza a cuccainkat Ha valakit érdekel ne tartsa vissza magát,csak jövő hét péntekig le kell adnom a pontos létszámot! 3000ft/nap kaja,pia,szállás...fing! A számom:70/3194768
Nemcsak a decibelt mérik, mert a kipufogónak nem csak ez a feladata.
Reméljük továbbra is így lesz ahogy írod. De azért nem nagy kunszt megmérni a decibelt
Nekem még nem mondták ezt a kipufogós témát... Ha lenne ilyen, akkore tudnék róla. Bár... ki tudja, mi lesz az új "nyári őrület"... Amúgy meg ha nincs benne az E betű, feljelenthetnek, de nem fogják úgysem leszakértőztetni a dobodat, ezáltel a szabálysértési előadó nem fog megb**ni... Attól hogy nincs benne az E, még lehet tökéletesen megfelelő, de ezt csak szakértő tudja megmondani, az meg ugye drága... jelen esetben drágább mint a büntetés... De azért utána nézek a dolgoknak. /Nekem az FZR-en pl egy gyári Honda RR dobból faragott - a belseje gyári a palást és a többi réteg sima bolti alu - házi gyártású dob van. Nap mint nap ott parkolt a Rendőrség bejáratánál, és a kutya rá nem nézett, hogy van-e benne E vagy sincs, pedig látszik rajta hogy házi. Ennek ellenére kifejezetten halk és jól teljesítő dob...
Ma hallottam az egyik tanulómtól, hogy rendőr ismerőse említette hogy szigorúbban fogják ellenőrizni és ha nincs benne E betű akkor a forgalmit korlátozzák. Pár napon belül be kell majd mutatni a motort műszakin. Majd kiderül.
Egyenlőre nincs mitől félnem a gyári cső miatt . De holnap változás állhat be .
Szerencsére egyenlőre nem szoktak nálunk ezért macerálni, de ha a gyanujuk van megtehetnék, hogy feljelentenek (bevizsgáltatják) mint mondjuk a helytelen ccm miatt a kvázi smkp-okat. , bár erről is csak baleset esetén hallottam és akkor is elsikálták a dolgot.
Ez igaz, de ez alapján nem tehetnek semmit . Ez nem azt jelenti hogy ki kell húzni náluk a gyufát
Fülük azért van
A rend éber őrei nem fogják a helyszinen megmérni a hangerőt. De az E betűt ők is látják
Nem csodalkoznák! Ezért kell megtartani a gyárit. De ha szigoruan vesszük az E betü se biztos hogy elég ha hangos. Az én Gianelimen nincs E és jó hangos. A feleségem kérte hogy vásároljam vissza a hangosat zsákosjankátol mert nem halja ha jövök haza
Okés
Akkor sietek. Van benne E betű?
Nem mintha érdekes lenne, de állítólag rá fognak szállni a jardok az E betű nélküli kipukra.
Ki mit tud erről?