Postáznak?? Ez érdekes. Mert nekem kéne a thundercatra egy tükörtartó kis buznyák. Mert vettem a Lakitelken egy tükröt szárastól mindenestöl, aztán otthon jöttem rá, hogy nem a szár tört el hanem az ami oda van csavarozva a fejidomhoz.
Heló Gege,
Megjavítani tuti nem lehet?
Ha nem, a Lakitelki bontóban lehet a Kakasdi bontóban tuti hogy van, láttam is.
Majd írj v hívj ha kell még info.
Atis
még nincs feltöltve rendesen adatokkal, mivel csak tegnap raktam fel. Aki regisztrálni akar, írjon az oldalon található mailcímre! ugyan ide várok minden észrevételt, segítséget és hozzászólást!
Remélhetőleg az oldal 1-2 héten belül teljes hatásfokon fog üzemelni!
Ezt írják hozzá. Bár a 96-98-as évjárathoz. De van külömbség a 2000-es között? Szerintem egyforma.
Igyekezni kell mert jüön a jó idő. És várnak a kanyarok.
Ha össze tudjuk hozni a találkozót amég nem szerelem be akkor elviszem megmutatni. Hátha kedvet kapsz hozzá. Szerintem megéri, ha másért nem akkor azért mert nem kell kidobni és figyelembe véve a papírszűrő árát három csere után már megérte.
Majd élőben folytatjuk.
A lánccal kapcsolatosan vélemény?
Az ára az volt .
K&N sportlégszűrő, hogy könyebben lélegezzen a gépezet. A igérnek valaminnyi tejesítmény növekedést, persze nem kell túl sokra számítani.
A tesómnak az FZR 600 határozottan jobban ment, miután kidobta a gyárit és ilyet tett bele.
Nagy előnye, hogy csak egyszer kell megvenni, mert mosható. Utána gyári olaj rá és mehet tovább.
Köszi.
Akkor élnék a lehetőséggel. Tökéletesen megfelel az utángyártott. Sokszor jobb, mint az eredeti.
A hétvégén hívhatlak? Vasárnap?
Most én is belendültem. Megjött a K&N légszűrő, a gyertyák már megvoltak és most nekiesek, hogy rendberakjam a paripát.
Még a lácszettet kell cserélni. DID 530ZVM/110 X-gyűrűs lánc 39 690 Ft. Idáig ez a legolcsóbb. Láckerék pedig JT.
Heló Péter,
No ha van időd valamikor csörrencs meg szerzünk egy kis vasat a fater leesztergálja nekek valami kis kalácspénzért. A matrica elméletileg Hétfőre kész úgyhogy ez már megoldódott de kösz a segítséget.
Szóval ha jó az "utángyártott" is csak hívj.
De szerintem lehet a Racsinál (Lakitelek bontó)van is bár bizti többet kell fizetni érte.
No csatolom a fotókat most csináltam majd hívj mikor jössz érte. A fényes az "utángyártott".
Atis