Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helóka Péter,
No csatolom a fotókat most csináltam majd hívj mikor jössz érte. A fényes az "utángyártott".
Atis
Köszi!

A bontó Lakhegyen van vagy Lakitelken?
Helló!

Lakihegy tel.
06-24-475-383
06-20-935-20-02 (mobil)
Postáznak?? Ez érdekes. Mert nekem kéne a thundercatra egy tükörtartó kis buznyák. Mert vettem a Lakitelken egy tükröt szárastól mindenestöl, aztán otthon jöttem rá, hogy nem a szár tört el hanem az ami oda van csavarozva a fejidomhoz.
A Kakasdiak postáznak is.
Nekem így jött a hűtő.
Annyiért a Lakitelkiben kapsz blokkot is.
A lakitelki bontó számát meg tudnátok adni, mert az közelebb van mint Kakasd?
Kakasd tőlem 276 km-re van.

Köszi!
Az új hütő 2kiló körül van
Köszönöm a segítséget!

A hűtöm már javítva /ragasztgatva/ volt. A kakasdi bontót holnap felhívom a lakitelkit nem ismerem. Egy új hűtő milyen árban lehet?
Ahogy Fazer irja,Kakasdon még van 1.
A másikat már én elhoztam(40rugó)
Heló Gege,
Megjavítani tuti nem lehet?
Ha nem, a Lakitelki bontóban lehet a Kakasdi bontóban tuti hogy van, láttam is.
Majd írj v hívj ha kell még info.
Atis
Sziasztok!

Van egy 1996-os Yamaha YZF 1000 R-es motorom, de a vízhűtőm tönkrement. Hol tudék újat vagy esetleg használtat vásárolni?

Köszi a segítséget!
sziasztok!

Tehát, akit érdekel a project:

thunderaceclub.extra.hu

még nincs feltöltve rendesen adatokkal, mivel csak tegnap raktam fel. Aki regisztrálni akar, írjon az oldalon található mailcímre! ugyan ide várok minden észrevételt, segítséget és hozzászólást!

Remélhetőleg az oldal 1-2 héten belül teljes hatásfokon fog üzemelni!
Ezt írják hozzá. Bár a 96-98-as évjárathoz. De van külömbség a 2000-es között? Szerintem egyforma.
Igyekezni kell mert jüön a jó idő. És várnak a kanyarok.
Jó.
A lánc elméletileg a legjobb már ami az X gyűrűt jelenti...........a többi passz biztos jó lesz.
Ha össze tudjuk hozni a találkozót amég nem szerelem be akkor elviszem megmutatni. Hátha kedvet kapsz hozzá. Szerintem megéri, ha másért nem akkor azért mert nem kell kidobni és figyelembe véve a papírszűrő árát három csere után már megérte.
Majd élőben folytatjuk.
A lánccal kapcsolatosan vélemény?
Oksa feledom,
Legalábbis írásban.....................
Majd jössz úgyis akkor megbeszéljük.
Ez igaz!
De az sem mellékes, hogy a levegő könyebben jut a benzinhez. Kisebb ellenállást kell leküzdeni.
Jaa vágomm...
És át is hangolják mert ugye a más mennyiségű levegőhöz más mennyiségű benzin is kell?!!
Az ára az volt .
K&N sportlégszűrő, hogy könyebben lélegezzen a gépezet. A igérnek valaminnyi tejesítmény növekedést, persze nem kell túl sokra számítani.
A tesómnak az FZR 600 határozottan jobban ment, miután kidobta a gyárit és ilyet tett bele.
Nagy előnye, hogy csak egyszer kell megvenni, mert mosható. Utána gyári olaj rá és mehet tovább.
Figyu vettél valami csoda más szűrőt vagy csak a márkája csodás????
Oké. Akkor vasárnap délelőtt hívlak.
Bármikor hívhatsz,
A tel.számom adatlapon megvan.
Köszi.
Akkor élnék a lehetőséggel. Tökéletesen megfelel az utángyártott. Sokszor jobb, mint az eredeti.
A hétvégén hívhatlak? Vasárnap?
Most én is belendültem. Megjött a K&N légszűrő, a gyertyák már megvoltak és most nekiesek, hogy rendberakjam a paripát.
Még a lácszettet kell cserélni. DID 530ZVM/110 X-gyűrűs lánc 39 690 Ft. Idáig ez a legolcsóbb. Láckerék pedig JT.
Heló Péter,
No ha van időd valamikor csörrencs meg szerzünk egy kis vasat a fater leesztergálja nekek valami kis kalácspénzért. A matrica elméletileg Hétfőre kész úgyhogy ez már megoldódott de kösz a segítséget.
Szóval ha jó az "utángyártott" is csak hívj.
De szerintem lehet a Racsinál (Lakitelek bontó)van is bár bizti többet kell fizetni érte.