Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Hajlott koromra való tekintettel, meg csekély motoros tapasztalatom miatt (eddig összesen 15 e kmt motoroztam, ebből 5 az Acen) hajlandó vagyok megválni Thunderacemtól. A mocimat nem kell fényezni tényleg ujszerü, majdnem 20 e km-el sértetlen stb. zsákosjanka szerint is nagyon "patika" a gép
Én meg majd megelékszem egy haccázassal
lipics@wald.hu szoval ez az e-mail cimem: lipics@wald.hu
Hello Mindenki!

Ma regisztráltam be hozzátok azzal a céllal, hogy ti biztos mind tök rendesek vagytok és segítetek abban hogy megtaláljam az új motoromat(ami hihetelen de egy thunderace lenne).
Szóval az a lényeg, hogy van egy Xj 400 diversion motorom, amit kinőttem és szeretnék egy thunderace-t. A hétvégén vettem egyet, de mire hazaértem vele az összes olajat megette(mikor elindultam tele volt). Az út 200km volt. Szóval visszavittem és most újra keresek. Ha bárkinek van eladó, akkor kérlek jelezzetek!
Richie
Heló Mindenki,
Tettem fel a hirdetések közé egy árokásót ( TT 600 R ) ha valakit érdekel lehet tömött sorokban jelentkezni.
Kép az adataimnál vagy a hirdetésben.
A www.thunderaceclub.extra.hu ról a "Műszaki" könyvtárból letölthetőek a service manuálok és a robbantott képek!
Az ebay.de -n szokott lenni, de ha jól emlékszem az X-bike-nál is forgalmaznak csavarszetteket.......talán a motor revűben láttam egy hirdetésben....de lehet másik cég volt.....
Helóka Mindenki,
Nem tud valaki csavarkészletet valahol az Ace-hez.
Az enyémek elég lepukkant állapotban vannak.
Heló Pyyt,
Én már ott vagyok nálad.
A tavaszi túra jó ötlet benne vagyok de meg kell szervezni. Ápr. eleje már jó lenne szerintem.
Majd dumáljunk róla...........
Sziasztok! felraktam a linkeket az aceclub oldalra. akit érdekel a klub, kérem hogy regisztráljon! jó lenne a szezon kezdetét egy közös túrával ünnepelni!
Halihó
Találtam a neten pár dolgot a motorunkal kapcsolatban érdekességként felrakom a címeket van sok érdekesség
http://www.bike-info.co.uk/
http://users.firenet .uk.com/ta...
ha valaki ismer hasonló oldalakat azt tegye közzé ,vagy esetleg az aceclub oldalára is kilehetne rakni
Ok.Megyünk Dunakeszire is,páromnak nézünk egy 1000rr-t.
Kovács Attila a tulaj,nem ismered véletlen?
Az Fasza,
Mennem kell Fehérvárra de azért hívjál hátha tudunk egyeztetni.
Szevasz Fazer 1000!
Holnap megyek BP-re.
Délelőtt hívlak.
Szia Atis!
Sikerült . Az elöző vég maradványai, rögzítése miatt nem sikerült föltenni. Most már minden jó és a helyén van mindkettő . Bár volt egy kis küzdelem mire sikerült a maradványokat eltávolítani.
Már csak markolatot kell venni, mert levagdostak belőle kb 1 cm-t és így elég hülyén néz ki. A lényeg hogy jó a cucc.
Köszi mégegyszer.
Szeva Atis
Sajnos valami nem kóser . Bele tudom tekerni, de nem megy be teljesen. Csak az egyik oldalt próbáltam. Olyan mint ha kisebb lenne a csutka átmérője. Majd még megnézem, tegnap már nem volt kedvem nézegetni mi a probléma. Arra gondolok, hogy a rögzítő csavart amibe betekered az van kijebb és ezért nem tudom a súlyt beletekerni.
Meg kell nézni, mi a helyzet a másik oldallal. Ha az sem jó akkor elkezdek aggódni. Egyenlőre még nyugodt vagyok.
Helóka Péter,
No mi újság?
Jó lett a kormányvég súly
Majd írd már meg légyszi.
Atis
HI!

Persze talizhatunk és mehetünk majd együtt, de ha Zsákosjankával felveszed a kapcsolatot az is jó, mert ismerjük egymást.
Az én számom 06203696753
Hello!
Nincs mit.06203539452
hali.zsakosjanka ha beférek csörögjünk össze. Tel:06205298864 köszi.
Köszi Atis
Nagyon jól néz ki. Tényleg jobb lett mint az eredeti . Holnap megyek is érte. Előtte azért hívlak, ahogy beszéltük.
Kocsival megyek, mert időközben szétkaptam egy kicsit a vasat. Gyartyát cseréltem. Szép meló. Végül csak az oldalidomot szedtem le és így a 3-as, 4-es kiszedése 1,5 óra, a másik kettőt sikerült 20 perc alatt kicserléni. Belejöttem a végére. Úgy néznek ki, mintha még az eredetiek lennének. A gyártyára rá van írva mikor készült? Találtam rajta 99 számot és elég elhasználtak voltak.
Hozzánk csatlakozhatsz gixerk6 ha gondolod,vagyunk egy páran.
Hringre is járunk elég sűrűn.
A géped maximálissan odavaló.
Én Sárisápi vagyok,de Táton lakom a páromnál.
De ismerős nekem ez a K6-os 600kilás.
Táton szoktam látni,de most látom az adatlapodon,hogy Táti vagy.
Akkor holnap felhívom mindkét bontót, hátha szerencsém lesz.
hali! Vitéz,merre szoktál motorozni?Egom mellett lakom,és nem nagyon van speedes motoros a baráti körömben.Ha esetleg lenne kedved,valamikor ütközhetnénk. mail-felko@freemail.hu
Heló Gege,
Én azért elmennék érte ha van lehetőségem. Ez nem egy ezer froncsis szar ami ha nem jó kibakterolod.
Egyébként tényleg húzós az új a használtak is jó állapotúak ha találsz.
Lakihegy.Tavaly voltam ott de csak arra emlékszem, hogy KURVA nehezen találtam meg. Egy szar földút vezet oda és vagy egy km-re van a főúttól. Itt mindent megtalálsz: http://racsidepo.com/