Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helóka,
Mi újság faragják már a lovadat? mikor lesz kész? mennyibe mérik a munkadíjat? (már ha publikus) hogy mi is fel tudjunk egy ilyen akcióra lelkileg készülni majdan.
helló ACE
Nekem is volt ilyen gumim még a Kawán és én is nagyon megvoltam vele elégedve én is párban tettem rá 10 000 -ret kibir a hátsó simán, nagyon jó túragumi. Remélem hogy jössz Tokajba és bulizunk egy jót .
Köszönöm A jó híreket a gumikról
egyépként előre és hátra is ezt vettem 2-db eggyütt 55000-ft volt
Szeva Ace,

A gumi nagyon jó minőségű amit vásároltál de mint a nevében is benne van ROAD attack, tehát igazándiból egy hosszabbtávú kicsit keményebb keverékű gumid lett. Ami nem is baj egészen addig amíg nem akarsz térdkoptató stílusban motorozni.
Kicsit figyelni kell ha bedöntöd de egyébként tuti vétel. Ráadásul szerintem 8-10 et el lehet menni vele ami azért nagyon jó.
De milyen az első kerék? az majdnem fontosabb mint a hátsó!!!!!
Nekem volt és nem volt vele bajom,viszont tök sokat kibirt a hátsó gummmi.
Ugyhogy nyugi nem fürödtél be vele.
Azért most már pilot poverrel nyomom,de igazábol csak a lelkem megnyugtatása végett,a contival sem volt gáz soha.
Nem ugy mint az avonnal az egy szar volt,de minden téren
Hello! Az attól függ menyiért vetted?
Én csak jót hallottam a gumiról.
Sziasztok.
Milyen viszkozitású olaj kell az első villába? Sehol nem találtam meg idáig.
A könyvben is csak a yamaha gyári olaját irják, de abból nem derül ki, hogy milyen. Legalábbis számomra.
Helló Ace.
Mit hallottál erről a gumiról? Én is gondolkoztam egy időben a Contiról, de nem igazán bíztam benne. Pedig tudtam volna szuper akciós áron. Nem mertem bevállalni. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz majd róla.
Bár a Sport attackot dicsérték a Superbike-ban.
Sziasztok Srácok
Vettem a gépemre Continental road attack gumit szerintetek nem fogtam vele mellé
Oké. Akkor nem dolgozok vele.
Helló Ess!
Köszönöm de már megkaptam a kezelési könyvet tegnap.
Bocs:Ace
Ha nem esne az eső idén mint a félbolond (tavaly nagyon rossz idő volt) akkor lemennék Május 1.-én Kunmadarasra.......
Szevasztok
Remélem hogy minél töben öszejövünk Tokajban és tudunk ismerkedni és bulizni egy jót ,remélem mindenki szereti a ROCK zenét ,mert én nagyon +a Kárpátiát is akik pénteken lépnek fel Tokajban
Május elsején szokott valaki Kunmadarasra járni? Ott is szokott lenni több ACE is ,én ott is szivesen megfordulok mert a sztreetfighter a mindenem sajnos csak mint nézö ,mert se tudásom se bátorságom nincs hozzá de nézni azt nagyon szeretem ,és ismerek jópár versenyzőt is ,söt a baráti körünk szokta a szezonzáró bulit rendezni ,2006-ban pl: 22 fellépő volt az élvonalbol.ha valaki mégis jönne Tokajba akit nem ismerek személyesen az csörögjön rám 30/528 2081 pénteken kora délután már ottleszünk .
Az esküvői kép nagyon ott van EL!!!
Nem vagyok még egy nagy kanyarrvadász az tuti, bár azóta már fejlődtem.

Jah.......ezt már mondta más is, de ez olyan biztonságféle dolog nálam. A ringen leért a koptató a csizmán (hagy kopjon azért van) egy bizonyos dőlésszögnél, óvatosan feljebb húztam a lábam és ott volt egy pont amikor már feljebb nem ment. A lényeg az, hogy ezen pont körül volt a gumim csúszáshatára, tehát csúszásjelzőként használtam a csizmát. Hozzá kell tennem, hogy a 2002-es R1 lábtartóit nagyon magasra helyezték, feljebb van mint a 2004-esé. Próbálok leszokni a láblógatásról az idén tervbe vettem
Te meg teli papucsal az aszfalton?Ejnye
Pohi!
Néztem a pályanapos képeidet.
Csizmád nem kopott el?
Telitalpal vagy a lábtarton
Megoldható...... nem vágom még annyira a php scripteket (gondolok arra, hogy ti is tudjatok feltölteni meg ilyesmi), de egyenlőre ha a pohi@vipmail.hu-ra küldötök képet meg a hozzá való adatot akkor tudok csinálni egy oldalt nektek, vagy egy külön Thunderace oldalt........
Pohi mi lenne ha csinálnál egy rovatot a Thunderace-nál ahol felsorolásra kerülnének a Magyarországi Ace tulajok, képekkel némi szöveggel.
Nektek is szólok az oldalamon fenn van a Motorozás mesterfokon című könyv pdf formátumban a motoros doc.-ok között, ha érdekel titeket akkor töltsétek le.

Pohi kezdetleges oldala
hello sziasztok!!!!!!!!!
Helló Bajszos
Köszönöm a cd-ét úgy néz ki hogy megyunk Tokajba majd dumálunk.
Én az R1-be is Castrol GP 20W50-et rakok. Megveszem piros, 6000 km olajcserénél nem fekete az olaj, hanem pirosasbarna, tehát szerintem jó olaj + nem eszi a gép.......nah....meg a Yamaha főszervízese ajánlotta.....
Jah....leesett, hogy ugyanaz az oldal csak megújult.......