Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Urak!

Eladóvá vált a motorom:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Hátha valaki nem elégszik meg egy Ace-el
Kösz! Rendes vagy. Felhívom.
Ehol vagy-e : https://www.facebook.com/Gyafi...
gyafituning@gmail.com
+36 (30) 345 8215

Bocs hogy így elhúztam de kellett idő mire megtaláltam
Múltkor 800 métert toltam és mivel hogy pénzem sem volt, nem akartak adni benzint a szőke p..a. A szemét! Hallatlan! Raktam bel egy ezresért aztán elmentem. 15-20 perc múlva visszamentem és kifizettem. Tök ideges volt a csaj. Azt mondta feljelent. Mondtam neki, "itt szarok be!". Persze a blokk már a kezemben volt. Addig szemtelenkedett, hogy még számlát is kértem. Szét szívtam a vérét, az alkalmazottja meg ott vigyorgott a háttérben.
És hol a száma a LED-es gyereknek?
Én nem. Két nap alatt kétszer toltam a motort fizetés előtt. Fogsz egy hígítós flakont és viszel magaddal egy litert.
Valaki nem tudja véletlen hogy lehet e az ace-be valahogy normális üzemanyagszintjelzőt épìteni? Igen bosszantó már ez a lámpás buziság....
Az ár tökéketes, csak kellene a elérhetőség! A fület pedig nem kellett volna kitörni, mert nekem nincs kitörve és így homogén a fény. Én is kifújtam a belsejét aluporos csillivilli festékkel és a sima LED is tök jól világít. De ha amúgy is lesz KOSO-d nem, mindegy?Bocs, tök fáradt vagyok. Egész nap azon a k... Tököli driften dolgoztam.
Miest megtalálom a sráctól kapott lapot akkor leírom a telefonszámát meg az e-mailcímét! Ám ez a fajta led 250ft/db áron került a markomba:D
a terelőműanyagot pedig ki kell törni mert különben nem látszik f.szául pár szám :)
De már csak 10.-éig kell lesegetnem a satnya műszerfalat :D Aztán jön KOZSÓ :D meg az elektronikaibuzerálás:D

Ja nemsokára új dob ,) Ami teljesen egyedi :D csak a hangja legyen jó
Ájgor! Lehet hogy elkerülte a figyelmedet, ezért újra megkérdezem.

Mennyibe került egy LED pilács és hol? A Homasitában elég drágák.
http://www.homasita.hu/product...
Azokat a terelőket az izzók felett nem kellett volna letörni, mert ott erősebb a fény, a képen is látszik.

Meg csak fehér volt. A LED szalagot kidobtam a p...ba, mert nem tudtam normálisan elhelyezni.
Hát ha összeba... olajjal, elég nagy baj! Autóknál egyre sűrűbban használnak olajszűrőt. Ami meg marad megy a airbox-ba.
Annyira nem frankó a gyári beállítás.. ma volt szerencsém kipróbálni de nem jött be szal most megint kemény :D Ja és ma láttam egy ace-t Szolnokon a tiszavirág hídnál! mondom visszamegyek csak előtte volt egy kis dolgunk haverral aztán mire visszamentünk meg eltűnt :D

Na mindegy..
Ma meg a kartelgáz visszavezetést szüntettem meg és most a gumicső le van vezetve a generátor mellé egy direktszűrővel.. mostmár nem b.ssza össze a l.szűrőházat :D
Állítólag, ami a használatiban van nagyon jó beállítás. A pályamotorosok használnak mást. Nekem is az van és jó.
tudom hogy benne van csak nem szeretnék csak ezért egy tank benzint elmotorozni hogy rájöjjek melyik a jobb :D De ha nem nem :D
Beállítva? De mi a teleszkópok?
Az benne van a használatiban.
Srácok! Kinek hogy van beállítva a futóműve? :D nekem elöl 2/max hátul 9/max/max
Ìgyigaz :D De majd csak lesz októberbe ... Ugyanis a céges tehenünk nem bír bérszámfejteni csak kérődzni 7-14ig aztán meg mint aki jól végezze dolgát vonatra ül hogy az amúgyis beìzzadt picsájától megteljen egy kabin a parasztjachton .... mindegy szal most nincs lé :D :/
A műszerkeret profi lesz. Nekm van egy bontott vízhőfok mérőm, de hát akinek KOSO-ja van, nincs rá szüksége.
Egy saválló lap lesz mögötte (dehogy ette mög xD ) Ami olyan alakù mint a jelenlegi óra ugyan olyan gumibakkal felfogatva hogy a rezgés ne okozzon gondot. Aztán a beépìtőkeret meg lekarbonozon fekete karbonfóliával na meg lehet hogy a lapot is vagy azt meg felpolìrozom még nem tudom :) Nekem a műszerek azért szarok mert kiszedtem a mutatót majd visszaraktam a vìzhőfkmérőnek meg az a baja hogy a mutatójában va a tengelye szal az csak együtt lehetett kiszedni de már kopott volt ìgy megakad és nem mér...
Mennyibe került egy LED pilács és hol? A Homasitában elég drágák.
http://www.homasita.hu/product...
Azokat a terelőket az izzók felett nem kellett volna letörni, mert ott erősebb a fény, a képen is látszik.
Hogy rakod fel az új műszert a régi keretre?
Egy másik keretet kellene csinálni műgyantából.

Igen! Kidobtam a fehér műanyagszalagot, de LEDszalag egész föntre a számlap fölé lett ragasztva. A fölső fedél enged annyit.
Én is gondoltam rá hogy kifújom a belsejét ezüstel és az izzók helyére berakom a LED lámpákat, de nem tudtam hogy már van T19 színesben. Jó ötlet lecsiszolni a hátlapokat, nagyon sokat lefog gyárilag azért is választottam a LEDszalagot.
Van egy másik ötletem is, bár nemtudom érdemes e ilyen tizenéves motornál időt pazarolni. A forma marad, csak plexiből lesz kigravírozva. Számlapok feketék, a szöveg, meg a grafika a plexin élvilágítással. Látványos, olcsó. Úgy mint a képen, csak műszerfal alakúra. Az az igazság, hogy szép, de nem praktikus az Ace műszere. Már gyengül a szemem, nem látom a sebességet, idióta volt aki fehér színűre festette a piktogrammokat az alsó sorban.

A vízhőfok mérőm nekem is rossz volt. A hűtő jobb oldalán, ahol a két hőgombák vannak, van egy testsaru. Le kell venni megpucolni, vazelinnel, vagy rézzsírral bekenni. Nekem azért nem működött amikor megvettem. Japánok tudnak motort csinálni, de testvezetéket nem. Minden hülye villanyszerelő tudja, rezet az alumíniummal nem kötünk össze! A km/h-n nem tudom hogy van -e állítási lehetőség, de ha nincs szerintem a mutatót lehet tekergetni a tengelyen. Legalább is a fordszámmérőjét lehet.
Jó szerelést!
Gondolom a fluor szalag (az a fehér sz.r ami benne van körbe) helyére tetted a ledszalagot :) Nekem t10-es 5ledes piros cumók vannak benne meg az óra belseje ki van fújva horganysprayvel ugyanakkor a műanyag takaró ami az ìzzók felett van ki lett tördelve mert lefogta a fényt... ja és a számlapok hátoldala le van csiszolva mert ìgy szebben oszlik el a fény.. ám én is ledszalagot akartam bele csak addigra mire ez eszembe jutott már megcsináltam most meg leszedem majd mert a vìzfokmérő szarakodik na meg a km/h 20-al többet mutat és már rosszul vagyok tőle :D
60000ft :) Sajnálok rá ennyit de egy csomó olyan műszer van benne amitha külön szerelnék fel akkor úgy nézne ki mint egy űrhajó :D Meg szép is pontos is....jó is szal kell :D
Mennyibe kerül a Koso rx2 műszerfal?
Le ne szédülj a motorról, az éjségtől!

Mai szerelésem. Nem könnyű belerekni a LEDszalagot. Nagy a fénye, de potmétert keresek hozzá. Untam, hogy kiégnek az izzók, napszemüvegben nem látom.

Valmi hülye meg a nagyobb teljesítményű izzót rakott bele régebben és kiérgette a burkolatát az órának. A darabok beszorultak a szerkezetbe és úgy tépték el a kilométeróra sprirált mint a papírt. Csak szólok, hogy vigyázzatok! Csak a megfelelőt!
Éheztetem magam :D Tavaj óta -35kg xD Szal mire meglesz minden a motorhoz lehet éhenhalok és még el sem tudok vele menni egy tesztkörre sem xD