Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(Nem beszéltünk)
Sziasztok urak!
Régen nem jelentkeztem, 1000 bocsánat :-) Egy kis Hondás kitérő után ismételten visszatértem a Yamahához, igaz nem Thunderace-el, hanem egy TDM-el. Kicsit rossz bőrben van a kicsike, de tavaszra gyönyörű fényben fog pompázni.
Kérdésem lenne: nem tudtok bontott TDM-et, 850-est, a 4tx-est. Ami érdekelne: kuplungkar, lábtartó, a km óra körüli borzasztó karbonutánzatú műanyag....Mivel nincs TDM fórum, ezért kérdezősködök, hátha Ess tudna valamit...

Más

Érdekes tapasztalatot szeretnék megosztani. A hosszú hétvégén a párommal ketten elindultunk Lengyelországba egy kicsit motorozni. A terv az volt, hogy elmegyünk Zakopánébe, hazafelé meg tekergünk egy kicsit a Csorba tó felé. A Dobsina pihenőnél megálltunk egy kicsit fényképezkedni, amikor észrevettem, hogy elhagytam a rendszámomat... Kétségbeesett telefonálgatás, segíteni senki sem tud. kb 100 km-er volt a lengyel határig. Jött két robogós( Aprilia Atlantic 500), megkértem, hagyá lljak közéjük, nem akartunk visszafordulni, nagyon rákészültünk. Velük elmentünk Poprádig, onnan gyorsba ki Poroninig. Ottaludtunk, másnap délután hazafelé vettük az irányt. Kiértünk Lengyelországból, átmentünk Szlovákián rendszám nélkül, Rozsnyó után a magyar határtól 10 km-re kivettek a szlovák rendőrök. KB 3 órás hercehurca, rendőrkapitányság, se magyarul, sem angolul, sem németül senki nem beszél(vagy nem akar), ott volt a forgalmi, az alvázszám, a motorszám.... csak rendszám nincs....
A kedves szlovák rendőr úr adott egy csekket vasárnap este 500!(!) euróról, hogyha befizetem, elvigetem a motort. Hát mondom anyád. Felhívtam egy jó barátomat, aki nem messze lakik és jól beszél szlovákul, bejött a rendőrkapitányságra és végül is 500 helyett 30 euró ellenében készpénzben elmehettünk. Itthon meg 12 az új rendszám.
Szóval baromira vigyázzatok rá. Én ma 2 kapupántcsavarral direktbe fogattam az átfúrt új rendszámomat....
honnan tudod hogy nem beszélték meg azóta a dolgot?
pl nem nyílvánosan
Gyüjti a pénzt rá
Brumi88!

Ne haragudj , hogy így bele VAU , de nem kéne válaszolnod Zorró reagálására ? ..........szerintem neki /ahogy ismerem/ ,elég lenne az is , hogy "húzza meg , vagy ne húzza meg" .............válaszolni kéne ,ha másért nem az ILLENDŐSÉG végett
Nekem van egy finster gyàri felfogatàssal!
Oldalamon fenn va az eladò holmik közőtt!
23 dodòért!
Üdv mindenkinek sport dobot keresek a masinára de nem szeretném szétbarmolni az összeadást szóval olyan kellene amit fel tudok rakni a gyári helyére ha valakinek van ilyen eladó elfogadható árban szóval nincsen rá 50 ezrem :) akkor szívesen venném ha jelezné.
Én is 720-al kezdtem aztán levittem 550-re, de meg sem csörren a telefon...
Helló uraim.
Sajnálatos szomorú dologra kell vetemednem. Úgy néz ki, hogy
"Szeretett" motoromtól meg kell válnom.
ha valakit érdekel, vagy tud rá vevőt kérem jelezzen.
képek a profilomban, 720- ra hirdetem ,az ár képlékeny,
friss müszaki, xenon, sportdob + gyári, peageres riasztó,
Ja és egy nonfango platnim van is eladó, mert nekem Givi dobozom volt hátul össze kellett aplikálni a Givi platnival.
Én a Motorline-tól vettem Nonfango konzolt. A GIVI is gyártott hozzá csak nem igazán lehet kapni Mo-on. Oldalsó konzolt meg nem is gyárt hozzá senki.
Üdv!
Nézd meg ezt. Talán kezdésnek jó lehet... Ehhez még kell a többi, ami szintén nem olcsó. Én itt adtam fel

http://www.motorr.hu/12075/giv...
Hát igen idestova 10 éve már nem gyártják az Acet.
Nem lehet nagy kereslet új kiegészítőkre.
Igen, ezért is hívtam őket, de elég hülyének néztek. A probléma, hogy a honlapjukon fel van tüntetve.
Igaz a "nem rendelhető" kategóriában már.
Tànti!
Tegyél fel ròla képet!
Vicces. Én egy kiskereskedőnél rendeltem (nemtudom hogy hivták) akik a Shoxtól rendelték, mert ugy tudom ők az impörtörük.
Az még nem oldja meg a pakolási problémám, hogy raktározok pár litert +motor generálon vagyok túl és szerencsére (még) nem zabáljuk az olajat.
Szia,
vennékm, de nem adnak. A Shox-nál telefonon annyit mondott, hogy nem is volt ilyen Givi termék. Amikor az ő oldalukra mutatva jeleztem, hogy van fent a neten, csak halgatott és annyival lezárta, hogy nincs ilyen.
Miért nem veszel egyet?
Nekem Givi volt.
Vegyél inkább tanktáskát!
Kevesebb stressz...
Inkább olajt vegyél azon az áron!
Szia !

Én a helyedbe nem erőltetném ezt a doboz "témát"......szerintem ez a motor nem erre való.....inkább gyúrjad neki!
Sziasztok, új tagként köszöntök mindenkit.
Pár hónapja jutottam hozzá életem első Thunderace-éhez. Imádom, csak jót lehet róla mondani!
A sok kicsi között azonban van egy nagy problémám: hátsó doboz konzol! Sürgössen szükségem lenne egyre, de sehol sincs. Az eddigi tapasztalat szerint csak átalakítottakkal megy mindenki. Segítsetek!
Köszi!
Így van. 18-as kell.