Üdv mindenkinek!
problémámra keresek megoldást.
96 ban gyártott yamaha 1000 A lánckeréktengelyen elszállt a csapágy. Tudja e valaki hogyan javítható? Teljes motorbontás vagy simán kihúzható a csapágy?
Ha valaki már találkozott ilyen problémával és sikerült megoldania kérem ossza meg velem. Előre is kösz!
Én megoldanám. Az indexet tuti át kell rakni.
Nekem mázlim volt annó. Vettem egy dobozt, HONDA XX konzollal. Rákerestem az eladó Fazerekre és rádumáltam a gazdáját hogy adja el a konzolt róla. Volt neki egy haverja aki, pont XX konzolt kersett. Egy másik haverja pedig, jött föl árusítani a Devils Börzére. Ott történt meg a csere. Átheggesztés, festés. Ennyi! Ettől szép a motoros élet.
A tiédről kellett az új embernek a konzol (sokan nem szeretik)? Segíts már a kollégának!
Igen ha ügyes vagy akkor minden megoldható. Csak ugye az Acénak nincs kapaszkadója és az ülés alatt vannak a rögzitési pontok, igy elég pontosnak kell lenni. A gyári felszerelése is min. fél óra volt.
Köszi. Nem sikerült felvidítanod
Akkor ez leghamarabb kb Jézuska táján fog összejönni. Külön-külön apránként meg nincs értelme megvenni, mert úgysem tudom használni.
Én spórolós, barkácsolós vagyok, de azt mondom vedd meg üzletből. Platnit találsz 5000 körül kis szerencsével, de a többi ennyibe kerül. Én egy Fazer-ét vettem meg. Átalakítottam, átfestettem. Szétcsesztem a láncvédőt, szívtam melóztam. Spórold össze!
Meggyőztetek, marad a Castrol.
Tud-e valaki segíteni csomagtartó ügyében? Utánanéztem a konzol kb 20ezer, a platni 15ezer, a doboz 20 tája. Kicsit sokallom. Valami ötlet, esetleg valakinek használtan eladó?
Lehet buta kérdés lesz, de létezhet, hogy a gyertyához 18-as kulcs kell?
Köszi