Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Lehet buta kérdés lesz, de létezhet, hogy a gyertyához 18-as kulcs kell?
Köszi
Sziasztok !
Megy valaki Sírokra hétvégén?
Látjuk, válaszolnánk, csak nem tudjuk. A szerelőhöz kellene vinni!
Üdv mindenkinek!
problémámra keresek megoldást.
96 ban gyártott yamaha 1000 A lánckeréktengelyen elszállt a csapágy. Tudja e valaki hogyan javítható? Teljes motorbontás vagy simán kihúzható a csapágy?
Ha valaki már találkozott ilyen problémával és sikerült megoldania kérem ossza meg velem. Előre is kösz!
Még nem ismertem, jól jöhet.
Köszi!
Üdv Mindenkinek!
Egy kis olvasnivaló az uborkaszezonban. A Service Data szakasz elég hasznosnak tűnik.

http://www.exup1000.co.uk/tech...

Ha már ismeritek akkor bocsi.
Légy jó! Megint kevesebben lettünk.
Úgyhogy további jó fórumozást mostanában sajna nemigen lesz motorom egy darabig, de majd ami késik....
Gyűjtögetünk egy nagyobbra.:)
Hátha összejön

Szevasztok!
Csoda történt, még mondja valaki hogy nem lehet egy Thunderace-t árában eladni...
Látatlanban...... képek alapján
860.000
Igen, szinte minden nap elfogy egy tankkal, cca 2,5 liter
Mi van? Mindenki motorozik?
Holnap megy valaki túrázni? A páromat be kell vinni Pestre mert osztálytalálkozója lesz. Gondoltam, kanyarodhatnánk a Pilisben.
erre jártál és be sem köszöntél?
Ha FORD-ot veszel akkor is jöhetsz , lenne egy jó autód
Igen, mert a felesége is szivessen motorozik vele és téma volt, hogy azon jól lehet kapaszkodni.
Értem én. De kellett neki?
A kedves vevő nem alkudozott és én is rendes voltam, nem szarakodtam, hogy ezt nem adom azt nem adom.
Én megoldanám. Az indexet tuti át kell rakni.
Nekem mázlim volt annó. Vettem egy dobozt, HONDA XX konzollal. Rákerestem az eladó Fazerekre és rádumáltam a gazdáját hogy adja el a konzolt róla. Volt neki egy haverja aki, pont XX konzolt kersett. Egy másik haverja pedig, jött föl árusítani a Devils Börzére. Ott történt meg a csere. Átheggesztés, festés. Ennyi! Ettől szép a motoros élet.
A tiédről kellett az új embernek a konzol (sokan nem szeretik)? Segíts már a kollégának!
Igen ha ügyes vagy akkor minden megoldható. Csak ugye az Acénak nincs kapaszkadója és az ülés alatt vannak a rögzitési pontok, igy elég pontosnak kell lenni. A gyári felszerelése is min. fél óra volt.
Ezmilyen? Át kell alkítani! Az ár jó!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Igen, de vigyázz milyen platnit veszel, mert csak a nagy jó rá. Amit adnak a dobozhoz az kicsi, csak robogóra való (legalább is a Givinél így van)
Köszi. Nem sikerült felvidítanod
Akkor ez leghamarabb kb Jézuska táján fog összejönni. Külön-külön apránként meg nincs értelme megvenni, mert úgysem tudom használni.
Én spórolós, barkácsolós vagyok, de azt mondom vedd meg üzletből. Platnit találsz 5000 körül kis szerencsével, de a többi ennyibe kerül. Én egy Fazer-ét vettem meg. Átalakítottam, átfestettem. Szétcsesztem a láncvédőt, szívtam melóztam. Spórold össze!
Ha lenne egy ford focusom...
Meggyőztetek, marad a Castrol.
Tud-e valaki segíteni csomagtartó ügyében? Utánanéztem a konzol kb 20ezer, a platni 15ezer, a doboz 20 tája. Kicsit sokallom. Valami ötlet, esetleg valakinek használtan eladó?
Van kicsit olcsóbban is.
http://bolthely.hu/webautoshop...