Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lendülettől meg úgy kilövi a motorost mint egy katapult..
Páros high-slide
Szerintem a hátsó kerék kicsúszása-majd hirtelen megtapadása okozza.
Felejtsük el! Ideges vagyok, mert most fényezem a motort és már nagyon elegem van. De vasárnap össze tudom rakni, ha minden igaz.
Csak hülyèskedtem!
Bocs ha belemásztam a lelkivilágodba!
Azért kérdeztem bonyek, mert komolyan érdekel. Ugyanis, ha végig nézitek ezeket a videókat rengeteg hasonló baleset van. Nem szeretnék így járni. Érthető? De szerintem fogalmatok sincs mitől lehet. ESS talán tudja.
Lehet azèrt egyenesedtek fel mert berohant a pályára egy maláj k*rva!
3percnél volt a kérdés. Ott egyértelműen mind a ketten túl hirtelen felegyenesednek(túl későn) mintha valamitől megijedtek volna.
Szerintem azèrt törtènhet meg mert motorozik a srác! Ha nem motorozzna nem törtènne vele ilyesmi!
(Neked mèg nem csúszott meg a hátulja!? Ja tudom! Te leszálsz ès befordítod a kanyarba! )
A 3:00-nál érdekes. Ez a fajta esés, miért történik meg?
http://youtu.be/j5z6lFz2aL0
Nem is olyan a bukom
Oldpiet ne add az ártatlant, tudjuk hogy Te álltál azon a Kawán!:)
Inkább nem néz elöre, csak hátra
Lökött amerikaiak...
azért van egy lélekjelenléte a faszinak, egyszer sem nézett hátra... Carpe Diem!
És hogy adta a gázt?
Más kérdésem nincs
Egy jó tanács. Ne fényezzetek motoridomot! A tököm tele van már vele. Ma alig haladtam valamit. Szórógit , csiszolás, szórógit , csiszolás ... Holnap talán le tudom fújni ... az ezüstöt. A vörös még kérdés.
Pont ezèrt ìrta!
Ha rákattintasz az elözmènyekre látni fogod!
Jééé! Földik vagyunk. Én Mezőkövesdi vagyok.
Vedd fel a kapcsolatot masinával! Ő akar Acé-t venni.
Az enyém is eladó!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_1000_r-5566
105
sok sikert!
A 7 szegmenses kijelző 9-ig tud számolni. Neki tökmindegy. De még korai erről beszélni, mert még messze nincs kész.
Ma fényezem az idomokat. 10-ből 10 azt mondja szar lesz. De nem érdekel. Nincs 90000 Ft-om. (legalábbis erre)
De nekûnk csak 5 sebessèg van ugyhogy az árengedmèny minimum 25% os!
Mièrt pont 16000?