Sajnos nem értek, egy szemernyit sem az elektronikához, de lementettem a képeidet és egy műszerésznek megmutatnám, hátha ad rá egy elfogadható árat! Köszönöm a segítséget...
Ha te csinálod a fokozatkijelzőt, legyen páka, szigszalag, vezeték stb. Elmondom az elejét mert azon már túl vagyok.
Sebességek kivezetése 1-es kép. Kell két vezetéksaru, 3 mm-es csavarhoz, meg kell két nemtúl hosszú csavar. Stim? El kell vinni a 1-es és a 5-ös sebesség (2 kép) érzékelőjét a tank alá. Még meg kell keresni a többi sebesség csatiját a tank alatt a gumiharangban (3 kép) Meg kell csapolni a csatlakoz előtt. Szépen elszigetelni. Sorkapocs, elvinni a műszerhez.
Na eddig jutottam. Tovább, lehet LEDsorral, vagy 7 szegmenses kijelzővel. Még nem döntöttem el. LEDsor bekötés 5-ös kép. Számkijelzős 6-os kép. Ez még nem biztos hogy jó, még meg kell építeni ami folyamatban van. Jó barkácsolást. Ha elakadtál szólj!
Fogyasztás? Motornál nemigen számít, de az enyém 5,9. Exup szelep zöröghet alapjáraton, az nem hiba. Az enyém már azt sem teszi mert bekentem rézzsírral. Azt nézd meg hogy ne hiányozzon róla semmi, mert ha van is alkatrész rohadt drága. Fotózd körbe a motort és tedd fel a fórumra!
Hali.
Nekem kb 5 éve megvan a vas,de semmi kényes-meghibásodásra hajlamos dolgot nem vettem észre .
Max. a hátsó gumi gyors kopását
De érdemes olajfogyasztásra rákérdezni,vagy erre utaló jeleket keresni.Exup szelep rezgése,működése.
És ugye amit amúgy is megnéznél bármilyen motor vásárlásakor...
Az okmányirodában mondták, hogy kb. 2 éve, amikor forgalomba helyeztettem az enyémet, az volt a 48. Ace! Azóta biztos emelkedett a számuk, de nem sokkal!
Behugyozás szépen szól!
És visszadurrog ahogy kell, inkább egész nap 3-ba közlekedtem had szoljon!
Ilyet csak herélt dobtól hallottam (volt már egy pár ), pl. ilyennel adtam el az előző Ace-t is! De szép hangja volt...
És igen azt hiszem kb. 50 darab van az országban, nem is tudom ki mondta (aki bele tudott nézni a nyilvántartásba)... Barna! Megtudod nézni?
Amilyen jószívű srác vagy!
Írtam neked mailt!
(Csak azért kérdezem mert így könyebb ajánlani és tanácsot adni!)
Sebességek kivezetése 1-es kép. Kell két vezetéksaru, 3 mm-es csavarhoz, meg kell két nemtúl hosszú csavar. Stim? El kell vinni a 1-es és a 5-ös sebesség (2 kép) érzékelőjét a tank alá. Még meg kell keresni a többi sebesség csatiját a tank alatt a gumiharangban (3 kép) Meg kell csapolni a csatlakoz előtt. Szépen elszigetelni. Sorkapocs, elvinni a műszerhez.
Na eddig jutottam. Tovább, lehet LEDsorral, vagy 7 szegmenses kijelzővel. Még nem döntöttem el. LEDsor bekötés 5-ös kép. Számkijelzős 6-os kép. Ez még nem biztos hogy jó, még meg kell építeni ami folyamatban van. Jó barkácsolást. Ha elakadtál szólj!
A gumi azért van hogy kopjon!
Nekem kb 5 éve megvan a vas,de semmi kényes-meghibásodásra hajlamos dolgot nem vettem észre .
Max. a hátsó gumi gyors kopását
De érdemes olajfogyasztásra rákérdezni,vagy erre utaló jeleket keresni.Exup szelep rezgése,működése.
És ugye amit amúgy is megnéznél bármilyen motor vásárlásakor...
Acet szeretnék vásárolni és érdeklődni szeretnék 1-2 dolog után. Fogyasztása? Mire figyeljek ami kényes ezeknél a motoroknál?
Engem érdekelne a fokozatkijelző!
És visszadurrog ahogy kell, inkább egész nap 3-ba közlekedtem had szoljon!
Ilyet csak herélt dobtól hallottam (volt már egy pár ), pl. ilyennel adtam el az előző Ace-t is! De szép hangja volt...
És igen azt hiszem kb. 50 darab van az országban, nem is tudom ki mondta (aki bele tudott nézni a nyilvántartásba)... Barna! Megtudod nézni?
Viszont egyetlen egy Ace-t sem láttam, pedig kib@szott sokan voltak!