Erről az olajról azt hallottam hogy vannak szerelők akik nem használnak mást (igaz autós körökben). Csak a Castrol-ról volt hasonló vélemény. Megpróbálom.
Egyébként vigyázzatok az olajokkal, mert az beszélik üres Castrolos meg Motulos dobozokat kapni, amibe szar olajat töltenek és eladják.
Erre csak azt tudom mondani, hogy legutobb èn is "csoda jó" extra hiper szuper nènet olajat tettem a gèpbe mert rábeszèltek, ès mint utobb kiderült azèrt ègett az olajlàmpám mert teljesen szar volt!
Amikor leengedtük folyt mint a tea, èn mèg ilyet nem láttam (de a szerelô se)!
De én nem adok pénzt a semmire. Most intézem, hogy engedjék el. Ügyvéd mondta, "paírháború van". Hát legyen az. Szkenner, nyomtató, hajrá.
Mikor ugrik öszze a csapat. Most már nekem jó lesz bármelyik hétvége.
Tudom, ismerem. Lehet hogy ez lesz. 6500-ért már láttam. Pontosan meg kellene nézni a felfogatását. Egyenlőre semmire nem adok ki pénzt csak amire kell (olaj). Most akar a bíróság 250.000-re megvágni.
Pedig a mi korosztályunk még az a bütykölős típus. Nem lehetett kapni pl erősítőt. A bátyám (1957) is készített. El is adta horror áron. Én is inkább megvenném a cuccokat, de nem találtam olyat ami alkalmas lenne. GPS vízálló tartó nem jó, mert nincs csőkormányunk és nem biztos hogy látom a tanktáskától. Valamikor még a műszerfalat sem látom. Be kell tenni árnyékos helyre mert a naptól nem látod stb. A lábtartóra is rakok visszajelzőt mert este amikor tettem a motort a helyére besörözve, többször ledaráltam a lábfejemet vele. Tudom hülye vagyok, de megtörtént és egy ilyen LED 20 Ft.
Szeintetek a slickek jok az ace re?
6k a hátso
Nekem a repsol bevált, erôs igènybevètel után sem tapasztaltam olajhiányt!
Egyébként vigyázzatok az olajokkal, mert az beszélik üres Castrolos meg Motulos dobozokat kapni, amibe szar olajat töltenek és eladják.
Amikor leengedtük folyt mint a tea, èn mèg ilyet nem láttam (de a szerelô se)!
De milyen érdekes dolgokat írnak róla....
Jó lenne, de most gumit kéne vennem mert ebbe már csak 1000km van sajna...
Nem tud valaki pilot powert jó áron!?
Mikor ugrik öszze a csapat. Most már nekem jó lesz bármelyik hétvége.
Mert ahogy néztem rá lehetne tenni az ace-ra, de lehet a kép csal...
Jánossomorja.
Kakasdon vár 1 ace bontásra
Ha esetleg valakinek hiányos a mocija
Megtaláltam a bontot ahonnan tudok alkatrész venni a acehez.
Kakasd.