Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feltettem ide a képet a hátuljárol adatlapra
Èn az elözöre csak azt használtam!
Jó az olaj. Nagy külöbnbséget nem vettem észre. Jobb lett a váltó. Keveset mentem, nem tudom mennyit fogyaszt.
Sziasztok!
Szeintetek a slickek jok az ace re?
6k a hátso
Na milyen az olaj Zsolt?
Nekem a repsol bevált, erôs igènybevètel után sem tapasztaltam olajhiányt!

Ez már èvek óta megy!
Erről az olajról azt hallottam hogy vannak szerelők akik nem használnak mást (igaz autós körökben). Csak a Castrol-ról volt hasonló vélemény. Megpróbálom.
Egyébként vigyázzatok az olajokkal, mert az beszélik üres Castrolos meg Motulos dobozokat kapni, amibe szar olajat töltenek és eladják.
Erre csak azt tudom mondani, hogy legutobb èn is "csoda jó" extra hiper szuper nènet olajat tettem a gèpbe mert rábeszèltek, ès mint utobb kiderült azèrt ègett az olajlàmpám mert teljesen szar volt!
Amikor leengedtük folyt mint a tea, èn mèg ilyet nem láttam (de a szerelô se)!
Gondoltam, megpróbálom ezt.
Az!
De milyen érdekes dolgokat írnak róla....
Jahhh!
Jó lenne, de most gumit kéne vennem mert ebbe már csak 1000km van sajna...

Nem tud valaki pilot powert jó áron!?
....bár minden hétvégén
Rajtunk nem múlik mi a Ferivel most hétvégén is mentünk!
De én nem adok pénzt a semmire. Most intézem, hogy engedjék el. Ügyvéd mondta, "paírháború van". Hát legyen az. Szkenner, nyomtató, hajrá.
Mikor ugrik öszze a csapat. Most már nekem jó lesz bármelyik hétvége.
Én most fizettem enyit az állambácsinak a semmiért (és még fogok is)!
Tudom, ismerem. Lehet hogy ez lesz. 6500-ért már láttam. Pontosan meg kellene nézni a felfogatását. Egyenlőre semmire nem adok ki pénzt csak amire kell (olaj). Most akar a bíróság 250.000-re megvágni.
Erre gondoltam:
Szerintem felfúrom a szélvédő plexire. Úgy is berepedt és át lesz alakítva. Meglátjuk. Lényeg, hogy szem előtt legyen a műszerek nem érdekelnek.
Melyiken a Kappán? Mind egy! Csinálok egyet magamnak ami fasza lesz.
Én gondolkoztam azon a gps tartó tokon amit mondtál és az nem jó?
Mert ahogy néztem rá lehetne tenni az ace-ra, de lehet a kép csal...
Amit mondtam 60k ért blokkot az felejtös. ott baj van a céggel.
Jánossomorja.
Kakasdon vár 1 ace bontásra
Ha esetleg valakinek hiányos a mocija
Sziasztok!
Megtaláltam a bontot ahonnan tudok alkatrész venni a acehez.
Kakasd.
Nem jól fogalmaztam.......a helyes meghatározás : én inkább épitő-ipari "Mekk-Elek" vagyok! A müszaki dolgok nem az én "profilom"
Pedig a mi korosztályunk még az a bütykölős típus. Nem lehetett kapni pl erősítőt. A bátyám (1957) is készített. El is adta horror áron. Én is inkább megvenném a cuccokat, de nem találtam olyat ami alkalmas lenne. GPS vízálló tartó nem jó, mert nincs csőkormányunk és nem biztos hogy látom a tanktáskától. Valamikor még a műszerfalat sem látom. Be kell tenni árnyékos helyre mert a naptól nem látod stb. A lábtartóra is rakok visszajelzőt mert este amikor tettem a motort a helyére besörözve, többször ledaráltam a lábfejemet vele. Tudom hülye vagyok, de megtörtént és egy ilyen LED 20 Ft.