Nem tudom èn már 7 ève nem szivom, de nem is hiányzik! Inkább bele tankolom a vasba! A túrárol majd mèg beszèlünk ha közeledik az idöpont, de egyenlöre olyan mint hanem jönne a tavasz sem!
Az átalakítás nem lenne gond, mert villanyszerelő a szakmám és amúgy is összetört az eleje, beleértve a műszerfal keretet. Közben megtanultam a műanyagjavítást is. Át is tudnám a formáját alaktani.
A dohányzásról nem nyilatkoznék, mert nemrég halt meg a barátom tüdőrákban és 10 évvel ezelőtt leszokott a cigiről. Akkor most mi van? A cigi meg amúgy is kikerülhetetlen, mert börtönben dolgozom. Ennyi!
Szerintem is pénz kidobás lenne "felvarni" egy ilyen szerkezetet az Ace-ra , a szükséges átalakításról nem is beszélve .......
A dohányzással kapcsolatban /NEM akarok okos lenni / én 30 évig /17-47/ szívtam a cigit ,de életem egyik legjobb döntése volt , amikor azt mondtam , hogy elég........kb. 3 hónapig , de aztán vége....
Te tudod...
Én letettem a cigit 7 éve, és szerintem nem költök számottevő összeget piára, de azért egy átmotorozott nap után jól ésik egy sör!
80 ezer meg sok pénz! Szerintem...
Én inkább védelemre költeném, bőr ruha, bukó stb.
A túrával kapcsolatban, részemről hajrá ! !
A dohányzásról nem nyilatkoznék, mert nemrég halt meg a barátom tüdőrákban és 10 évvel ezelőtt leszokott a cigiről. Akkor most mi van? A cigi meg amúgy is kikerülhetetlen, mert börtönben dolgozom. Ennyi!
Probáld ki az elektromos cigit, nekem tetszett!
Most körvonalazódik egy osztrák túra pünkösdkor, egy hètvège, èrdekel?
A dohányzással kapcsolatban /NEM akarok okos lenni / én 30 évig /17-47/ szívtam a cigit ,de életem egyik legjobb döntése volt , amikor azt mondtam , hogy elég........kb. 3 hónapig , de aztán vége....
Én letettem a cigit 7 éve, és szerintem nem költök számottevő összeget piára, de azért egy átmotorozott nap után jól ésik egy sör!
80 ezer meg sok pénz! Szerintem...
Én inkább védelemre költeném, bőr ruha, bukó stb.
Erről mi a véleményezek? Feldobná a gépet.
http://youtu.be/TQ78LGLTxac
azért csak megsétáltatod párszor!
de így hogy újat vettél, egy darabig nem lesz rá gondod, ha karbantartod rendessen
Ès mèg kell ez-az...
végre normális cuccot vettél
Mail-ben megdumáljuk...
Igen baszós hangja van neki.
Viccet félretéve engem tényleg érdekel, de csak akkor ha kib@szott hangos!
Mert elegem volt ebből a csendes lopakodásból!
Lenne egy eladó D&D dobom a gépetekhez.
Ár elképzelés 30e...