Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom èn már 7 ève nem szivom, de nem is hiányzik! Inkább bele tankolom a vasba! A túrárol majd mèg beszèlünk ha közeledik az idöpont, de egyenlöre olyan mint hanem jönne a tavasz sem!
Nem szoktam vissza a cigire..........bár azt mondják , hogy csak első tíz év nehéz......

A túrával kapcsolatban, részemről hajrá ! !
Te nem az Old Mas's be dolgoztál?
Az átalakítás nem lenne gond, mert villanyszerelő a szakmám és amúgy is összetört az eleje, beleértve a műszerfal keretet. Közben megtanultam a műanyagjavítást is. Át is tudnám a formáját alaktani.
A dohányzásról nem nyilatkoznék, mert nemrég halt meg a barátom tüdőrákban és 10 évvel ezelőtt leszokott a cigiről. Akkor most mi van? A cigi meg amúgy is kikerülhetetlen, mert börtönben dolgozom. Ennyi!
Akkor most újrakezdted a cigit?
Probáld ki az elektromos cigit, nekem tetszett!

Most körvonalazódik egy osztrák túra pünkösdkor, egy hètvège, èrdekel?
Szerintem is pénz kidobás lenne "felvarni" egy ilyen szerkezetet az Ace-ra , a szükséges átalakításról nem is beszélve .......

A dohányzással kapcsolatban /NEM akarok okos lenni / én 30 évig /17-47/ szívtam a cigit ,de életem egyik legjobb döntése volt , amikor azt mondtam , hogy elég........kb. 3 hónapig , de aztán vége....
Még nincs nálam de megegeztem Oszival ha jön Budapestre akkor találkozunk és már teszem is fel!
Látom "intenzíven" előkészited a mocidat a szezonra ..........a dobot megvetted ?
Te tudod...
Én letettem a cigit 7 éve, és szerintem nem költök számottevő összeget piára, de azért egy átmotorozott nap után jól ésik egy sör!
80 ezer meg sok pénz! Szerintem...
Én inkább védelemre költeném, bőr ruha, bukó stb.
80.000,- de jól néz ki. Sokkal többet költök évente cigire meg italra.
Az a véleményem, hogy ennek az árából 8 hétvégét motorozol!
Természetesen. Inkább nem eszem. Még hátra van a fényezés is.
Erről mi a véleményezek? Feldobná a gépet.
http://youtu.be/TQ78LGLTxac

azért csak megsétáltatod párszor!
Ezt még múltévben vettem. Idén, benzinre sem lesz pénz.
A fehèr dobozban a lègszürö van habár azt hiszem mèg nem kène cserèlnem de inkább kidobom belöle a règit had szívjon friss levegöt tavaszal!
tudtok élni
Dettó. A fehér dobozban mi van?
mert mire készülsz? új motort építesz?
de így hogy újat vettél, egy darabig nem lesz rá gondod, ha karbantartod rendessen
Igen jó drága Mukulás bácsi volt!
Ès mèg kell ez-az...
látom, hozzád később ért a mikulás
végre normális cuccot vettél
akkor írok a gmailre!
Hi Zorro Barátom!

Mail-ben megdumáljuk...
Igen baszós hangja van neki.
És nekem mennyi?

Viccet félretéve engem tényleg érdekel, de csak akkor ha kib@szott hangos!
Mert elegem volt ebből a csendes lopakodásból!
Sziasztok,
Lenne egy eladó D&D dobom a gépetekhez.
Ár elképzelés 30e...
Én is