azért az is figyelembe kell venni, hogy az előbb leírtak általánosságban igazak
az fzr/ace motorja meg köztudottan ette az olajat, az meg konstrukciós dolog.
Hát nem tudom én nem szeretek szarozni és ahogy észrevettem Feri sem!
A múltkor rádudáltam kocsival az M2-en, mire Ő benézett a tükörbe, ki ez a buzi? azt leválltott kettőt azt "sziiiiiaaaaaaia"!
Hát lehet ez a Zorro meg Sanza már csak ilyenek papikásan motoroznak, azért eszi nekik az olajat
Bezzeg az enyém egyáltalán nem eszi, vagy én paprikásan motorozom?
6 ekm-enként cserélve van az olaj meg a szűrő.
Most legutoljára oktober végén, azóta még nem ment csak éppen megforgattam.
Milyen tanácsot akartok, jó motor nem eszi az olajat, max ha tiltásig pörgeted- Ha meg amugy is eszi, akkor már szar a motor. Hogy mit és mennyire kell felujitani azt egy szerelő jobban tudja , mint pl Ess.
Sűrű olaj biztos , hogy nem tesz jót a motornak, hideginditásnál, de egy olajzabálósnál már ugyis mindegy.
Ez az én- mint nem hozzáértő- véleményem.
Igen......nekem akkor ajánlotta a szerelő , mikor az olajfogyasztásom magas lett . Viszont a "normális "bemelegítésre felhivta a figyelmemet.......mindenképpen érdeklődjél máshol is , mert nem szeretném ha az én téves információm miatt a motorod károsodna
OldPiet!
Nem osztanád meg velünk a tapasztalataidat ? ? ?
Látom levitted azárát!
szerintem tavaszal megèlènkül a piac mert azt mondják most a használtak fognak inkább kelendöek lenni, èn nem aggódom az èn portèkámba nem tudnak belekötni!
Feri!
Honnan veszed a castrol 20w 50- et?
Tud valaki valami tuti tippet?
Én tudom mennyi km van az enyémben és ti is tudjátok hogy motorozom
de tudják ök is biztossan mennyi van a motorukban?
az fzr/ace motorja meg köztudottan ette az olajat, az meg konstrukciós dolog.
A múltkor rádudáltam kocsival az M2-en, mire Ő benézett a tükörbe, ki ez a buzi? azt leválltott kettőt azt "sziiiiiaaaaaaia"!
Bezzeg az enyém egyáltalán nem eszi, vagy én paprikásan motorozom?
megeshet, hogy a hosszan tartó papikás használat következménye
Most legutoljára oktober végén, azóta még nem ment csak éppen megforgattam.
Milyen tanácsot akartok, jó motor nem eszi az olajat, max ha tiltásig pörgeted- Ha meg amugy is eszi, akkor már szar a motor. Hogy mit és mennyire kell felujitani azt egy szerelő jobban tudja , mint pl Ess.
Sűrű olaj biztos , hogy nem tesz jót a motornak, hideginditásnál, de egy olajzabálósnál már ugyis mindegy.
Ez az én- mint nem hozzáértő- véleményem.
Szerintem OldPit nek mèg nem kellett olajat cserèlnie mert nincs benne annyi km!
OldPiet!
Nem osztanád meg velünk a tapasztalataidat ? ? ?
http://www.olajshop.hu/motorke...
szerintem tavaszal megèlènkül a piac mert azt mondják most a használtak fognak inkább kelendöek lenni, èn nem aggódom az èn portèkámba nem tudnak belekötni!
Feri!
Honnan veszed a castrol 20w 50- et?
Tud valaki valami tuti tippet?