Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom hasonló a felállás: nekem fekete Corollám van
Ha vékony a testalkatod akkor nem lehetetlen.....
Nagyon szeretem. Most, a képen látható a géppark.
"Naplopó", most lesz a Carinásoknak fórumtalálkozója. Nekünk mikor lesz?
Igen. Ez a másik véglet.
Egy ideig hajtottam ilyet pirosba!
Elnyűhetetlen japán!
ok köszi akkor próbálok valamit kezdeni vele
Uramisten, ez beteges!De azért nagyon jó érzés!
Fönt vagyok a Toyota Carina fórumon is és szinte mérnöki szinten segítünk egymásnak. Ha valamit kérdezek, aznap jön a válasz. Ezért vagyok buzgó, ha valaki nem tud valamit. Ezt a videót egyik "Carinás" készítette, kifejezetten segítő szándékkal. Már érted TÖTI? Természetesen én inkább motoros vagyok, ezt ott is többször hangsúlyoztam.
http://youtu.be/meVqA6Z2vw8
jó ötlet akkor nem keresem
Töltsd le az owners manualt pl innen: http://www.exup1000.co.uk/tech...
Vagyunk még elegen a fórumon!Az a baj Veled, hogy túl lelkes vagy:)!Nem kell egyből ennyit segíteni!

Nekem fel van keményitve a hátulja de csak azért mert 90% ban két személyel megyek!
Ha meg egyedül akkor kell a feszes futómű!
majd megnézem, fejből már nem megy de a gyári beállítás elég sok szempontból arany középút, pályára kell kicsit keményíteni átlagos testsúlyhoz
lehet túl nagy a hasad
Igen, pont ezeken a helyeken tudod beállìtani!
De a futómü gyári beállìtását nem tudom!
Talán Ess kolèga?
Hali nemrég vettem az ace-t előttem egy 120 kg-os srácé volt én 75kg vagyok és szerintem elég kemény a futómüve hozzám eléggé pattogós és ugy érzem se az eleje se a hátulja meg se moccan alattam ! szerintetek hogyan lehet ezen állítani hogy jó legyen? hátul a csavaros orsón ami a rúgó felett van ? elől a villaszár tetején esetleg ? a segítséget előre is köszi!
ahhaaa!
gondoltam, hogy nem a répára....
A - 4cm-t az új pleximre értettem....
Szerintem nem, a "turpisság" a felhajlásban van.
Igen , látom már a különbséget.......Neked a magasságod miatt kényelmesebb a Gaben "féle" plexi . Amúgy a gyári plexi 4cm-el hosszabb!
Hát szerintem szemlélteti az a kép amit oldalról csináltam, a gyári ugyan úgy megy felfelé mint a fejidom. Ez meg felfelé néz!
Én is arra gondoltam, miután a plexi srégen felfelé áll
Nem is a hosszúság inkább a magassága nagyon nagy!
Egyébként hány cm-el hosszabb ez a plexi mint a gyári?