Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lenne egyszerübb ha lenne egy ledsor 0-5 ig és mindig kigyullad amlyik sebességben vagy? (Persze lehetnek számozott világitó gombok is)
Ok.
Még én sem döntöttem el 100%-ban,hogy megyek e.
Amúgy is csak Velencei tóhoz mennék egy rövid nézelődésre.
De sztem nem kéne kihagyni.....valahogy időt kéne rá szakítanom..
Most csinálom. Van ilyen kicsi kijelző csak nekem nincs. Meg lehet oldani ledsorral is. Például rárakni a forjelző számlapjára. Csinálom.
Zorro említette, meg ha jól láttam fel is van iratkozva a motorozz.hu-n

De gondolkodok rajta magam is.
Hali. Megy valaki Velencei tóhoz évadnyitóra?

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=448
2&session_id=
Szívesen összefutnék pár "vas tesóval"...
Igazad van a lyukkal kapcsolatban , fel sem tünt eddig . Viszont az háromszög alakú ..........van ilyen formájú kijelző ?
Ezt csak Photoshoppal csináltam. Ott a műszerfalon van egy lyuk. Oda pont befér.
Hányat csináljak? Kit érdekel?
Itt van.
Hol a másik kép?
Kész a kapcsolási rajz. Nem kell hozzá IC, csak néhány dióda. Jobb mint az amely a fordulatszámot a sebességel hasonlítja össze , mert ez azonnal kijelzi a fokozatot. Bárki elkészítheti.
Nagyon ott vagyok! Elvezettem az 1-es és az 5-ös sebesség érzékelőt is. Már gyerekjáték elkészíteni a fokozatkijelzőt. Meg lehet oldani számkijelzős módon is.
Csak kesztyű-t szoktam. A ruha drága és problémás.
Ha kinézed a neten, akkor segítek megrendelni és kifizetni.

www.ebay.com
www.motoin.de
www.motorama.it
Mindenfèle alpinstars ruhát be tudsz szerezni vagy csak kesztyüket!?
Szétszedni könnyű ez a rész megy mindenkinek....
A többi meg majd csak megy. A bolond japán minden csatalakozót más formájúra és színűrre csinált szóval még össze keverni sem tudom őket
Én mint ha láttam volna e-bay-en thunderace számlapot mindenféle design-ba.
És mennyivel megy ?
Mehetsz a kocsmába kidobálni az embereket
Pénz nincs rá, csak idő. Eddig a tavaj vásárolt cuccok lettek beépítve. Műszaki érzék pedig kell egy motorhoz, mert nélküle kerülhetsz nehéz helyzetbe. Cseréltem már szakadt kuplungbowdent Miskolcon a kocsma és az ETZ bolt előtt. Nem volt könnyű. Mondtam, "ha mégegyszer megkérdezi valaki mennyivel megy a motorom, kidobálok mindenkit a kocsmából." Hatott. Vissza mentek inni.

Műszerfalat CorelDraw-ban csináltam. Lehet hogy nem lesz belőle semmi. Csak ötlet szinten marad. Gravírozva lesz, meg élvilágítva. Nem egyszerű. A fokozatkijelzőhöz ragaszkodom.
Minden tiszeletem azoké akik felújítanak és időt és pénzt áldoznak motorok felújítására!
Nekem vajmi kevés műszaki érzéket adott a jó Isten...
Az nem. De a többi nagyon ötletes érdekes dolog. Tetszik. Nekem is jól jönne a most építés alatt lévő (vagyis inkább szétszedés ) 1993-as Honda CBR 600 F2-be egy ilyen profi műszerfal.
A Toyota fórumon valaki segítséget kért, mert letörték a tükrét. Ezt a klippet küldték neki. Baba!
http://youtu.be/FJwvt6-0OJo

Azért van sok időm, mert betegen vagyok.
Kösz!
3 éve csinálom a motort. Most már tényleg ösze lesz rakva. Tökéletesre akarom. A Japók kihagyták a fokozatkijelzőt. A korábbi motorjaimon mindíg volt és hiányzik. Mindent akarok GPS-től a keréknyomásmérőig.
Az én véleményem, hogy nem vagy semmi!
(és, hogy sok a szabadidőd! )

Amúgy tetszik!
Áááá kolléga? De azért valami konkrétabb véleményt is mondjatok már! Feltűnt valakinek, hogy a két műszer meg lett cserélve? Pl.
Ez nagyon tuti :)