Ok.
Még én sem döntöttem el 100%-ban,hogy megyek e.
Amúgy is csak Velencei tóhoz mennék egy rövid nézelődésre.
De sztem nem kéne kihagyni.....valahogy időt kéne rá szakítanom..
Kész a kapcsolási rajz. Nem kell hozzá IC, csak néhány dióda. Jobb mint az amely a fordulatszámot a sebességel hasonlítja össze , mert ez azonnal kijelzi a fokozatot. Bárki elkészítheti.
Nagyon ott vagyok! Elvezettem az 1-es és az 5-ös sebesség érzékelőt is. Már gyerekjáték elkészíteni a fokozatkijelzőt. Meg lehet oldani számkijelzős módon is.
Szétszedni könnyű ez a rész megy mindenkinek....
A többi meg majd csak megy. A bolond japán minden csatalakozót más formájúra és színűrre csinált szóval még össze keverni sem tudom őket
Pénz nincs rá, csak idő. Eddig a tavaj vásárolt cuccok lettek beépítve. Műszaki érzék pedig kell egy motorhoz, mert nélküle kerülhetsz nehéz helyzetbe. Cseréltem már szakadt kuplungbowdent Miskolcon a kocsma és az ETZ bolt előtt. Nem volt könnyű. Mondtam, "ha mégegyszer megkérdezi valaki mennyivel megy a motorom, kidobálok mindenkit a kocsmából." Hatott. Vissza mentek inni.
Műszerfalat CorelDraw-ban csináltam. Lehet hogy nem lesz belőle semmi. Csak ötlet szinten marad. Gravírozva lesz, meg élvilágítva. Nem egyszerű. A fokozatkijelzőhöz ragaszkodom.
Az nem. De a többi nagyon ötletes érdekes dolog. Tetszik. Nekem is jól jönne a most építés alatt lévő (vagyis inkább szétszedés ) 1993-as Honda CBR 600 F2-be egy ilyen profi műszerfal.
Kösz!
3 éve csinálom a motort. Most már tényleg ösze lesz rakva. Tökéletesre akarom. A Japók kihagyták a fokozatkijelzőt. A korábbi motorjaimon mindíg volt és hiányzik. Mindent akarok GPS-től a keréknyomásmérőig.
Még én sem döntöttem el 100%-ban,hogy megyek e.
Amúgy is csak Velencei tóhoz mennék egy rövid nézelődésre.
De sztem nem kéne kihagyni.....valahogy időt kéne rá szakítanom..
De gondolkodok rajta magam is.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=448
2&session_id=
Szívesen összefutnék pár "vas tesóval"...
Hányat csináljak? Kit érdekel?
Ha kinézed a neten, akkor segítek megrendelni és kifizetni.
www.ebay.com
www.motoin.de
www.motorama.it
A többi meg majd csak megy. A bolond japán minden csatalakozót más formájúra és színűrre csinált szóval még össze keverni sem tudom őket
Mehetsz a kocsmába kidobálni az embereket
Műszerfalat CorelDraw-ban csináltam. Lehet hogy nem lesz belőle semmi. Csak ötlet szinten marad. Gravírozva lesz, meg élvilágítva. Nem egyszerű. A fokozatkijelzőhöz ragaszkodom.
Nekem vajmi kevés műszaki érzéket adott a jó Isten...
http://youtu.be/FJwvt6-0OJo
Azért van sok időm, mert betegen vagyok.
3 éve csinálom a motort. Most már tényleg ösze lesz rakva. Tökéletesre akarom. A Japók kihagyták a fokozatkijelzőt. A korábbi motorjaimon mindíg volt és hiányzik. Mindent akarok GPS-től a keréknyomásmérőig.
(és, hogy sok a szabadidőd! )
Amúgy tetszik!