Még meg, mert nem vagyok hajlandó szaré-hugyé eladni azt amiért évekig gürcöltem!Pedig kéne az ára, ugyanis most született a második!Majd megörökli a fiam és eladja a közlekedési múzeumnak 2050-ben!Amúgy most vettem ki a hátsó rugóstagot mert folyt!A Corsaronál 25-ért csinálják meg:(!Nem láttam értelmét egy bontottnak, mert lehet, hogy egy év múlva az is elkezd folyni!Lett volna olcsóbb vidéken, de mire lemegy meg visszajön, ugyanott vagyok!Tanulság:nem szabad állni hagyni a motorokat!Asszem Te nem is hagyod!
Szerintem se vegyél rá kormánygátlót, felesleges!Ha baszakodik, az szinte mindig a rossz gumi, guminyomás miatt van, esetleg valaki nagyon leeresztette a villahidat, de az látszana!
Ezt a motort néztem én is, nagyon szép állapotban volt ez már látszott a hírdetésben is! De milyen tükör van rajta? (shoxban 3000.- a gyári tükör! Csak megsúgom ha nem tetszik!)
Az LSL gyárt hozzá bukógombát 30 körül és az gyárinak kinéző kék szinű! Értelmesebb mint a kormány lengéscsillapító!
Én is szeretnék bukógombát, de ha valaki megcsináltatja sokkal olcsóbban jár.
Nekem a képen látható (most már) verzíó tetszik, csak hoszabb gombával. Alá lemez, hogy ne az aluváz kapja az ütést. Hétvégén kicsomagolom a motort és lemérem a lemezt. Elküldöm JPG-ben a terveket és már meg kell csináltatni valami haverral, egy üveg borért.
Nem használtam még sokat a mocit hiszen decemberben vettem csak pár kilométert mentem, nem éreztem, hogy kellene csak gondoltam :) hátha segít ha baj van.
Adatlapod töltsd ki!
Amúgy èn mèg sosem èreztem hogy kène rá! Te úgy èrzed hogy kell?
Szerintem itt senkinek nincs, de talán a bikepics.com-on nèzd meg hátha...
Sziasztok!
Van valakinek a Tunderace-én kormány lengéscsillapító és ha igen akkor hogyan lehet felszerelni? Legyetek szívesek képeket küldeni a megoldásról, hogy hogyan is néz ki, a puppyrt@gmail.com-ra . Előrre is köszi!
Én is voltam kidobó, ... akarom mondani rendezvényszervező. Már nem vagyok smasszer, mert nem vagyok körleten. BV-s sem sokáig leszek. Áprilisban nagy valószínűséggel felfüggesztettet kapok. Vár a polgári élet, vagy külföld.
Nagyon jót mentünk!