Jobb, de én olyat szerettem volna mint amilyen Gabennak van csak sajnos a motorline nem árult és nekem nem volt kedvem a dangerbe venni 28-ért!
A felhajló végű plexik nekem minden motoromon jól vizsgáztak eddig, a mostani mögé meg be kell bújni azt csokolom...
Ki tudnak akasztani az ilyenek. Szét gépelem a klavit, az se mondja "kapd be". Nem értem, mit akar? Tolerálom hogy nincs ékezet, azt is hogy a pont és a vessző után nincs szóköz, de hogy nem olvas vissza egy oldalt sem, az már sok.
Szivesen. De még mindíg nem tudjuk mi az a "hajtanyolni". Sok sikert az R1-hez, meg a Ace-s "hülyéskedéshez". Ha alkatrésznek szeretnéd eladni, írj a ide. Tsá!
koszi a segitseget de nem tudom meg mi lesz a motor sorsa eloszor latnom kell hogy nez ki.lehet egy uj r1 lesz ezt meg lecsupaszitom teljesen es hulyeskedni jo lesz.
Nem tudjuk mi az a "hajtanyolni".
Egyébként olvastad azt a nemkicsi bejegyzésemet, emivel neked akartam segíteni? Ha akarod hogy segítsünk az a minimum, hogy reagálsz.
Én a gyárin nem tudok átnézni menet közben,mégha kiszúrom a bordáimmal a tankot akkor sem
A felhajló végű plexik nekem minden motoromon jól vizsgáztak eddig, a mostani mögé meg be kell bújni azt csokolom...
Mindjárt nézek képet az összehasonlításhoz.
Olyat vettél mint én?
Én miután ezt eljátszotta párszor idegböl eldobtam a g*cibe!
Ott vetted a motorline-ba?
ZORRO!
Te felraktad az élvédő gumit vagy kidobtad ?
Többször is próbálkoztam vele , de mindig leesik
Egyébként olvastad azt a nemkicsi bejegyzésemet, emivel neked akartam segíteni? Ha akarod hogy segítsünk az a minimum, hogy reagálsz.