Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is jó ha visszadurrog. Na!
Ha valakit érdekel, kimértem a sebbességkijelző jeladót. A hatodik természetesen hiányzik, csak a csaverja van meg. Nagyon egyszerű megépíteni. Nekem biztos lesz.
Az nem egészséges ha visszadurrog szerintem
Remèlem èn is! Baromi èrdekes hangja volt amikor feltettem, simán 6-7ezertöl visszadurrogott ès sziszegett amikor visszengedtem! Kurva èrdekes volt...
Imádom amikor visszadurrog!
A herèlt dobok szoktak olyat csinálni, ennek meg elvileg a tömèse van spèci anyagbòl!

szóval tènyleg kiváncsi leszek az elsô bevetèsre!
Talán még a Z 750-be használtam Repsolt , de már nem emlékszem , hogy lett volna előnye ill. hátránya.........biztos élmény lesz a motorozás az új véggel
Na jó ha senki nem próbálta mèg akkor majd èn tesztelem!
És fenn van már az új kipuffogó is!
De tesztelni csak a motorrozz.hu-s èvadnyitón fogom!
Spanyolok? Természetesen olivaolajban jók
Bocs nem olvastam figyelmesen végig!
Nincs tapasztalatom Repsol ügyben.
Én nagy valószínűséggel ezt veszem. A Repsol spanyol ha jól tudom. Spanyolok miben jók?
http://autoolajshop.hu/valvoli...
Kérdés:
Ocsóért tudnék venni repsol 20w50-es olajat!
Valakinek tapasztalat?
Én se tudom, de megnézem a fordulatszámlálót
4 e nél lehet váltani
Csak hiányzik a 6-os
Ugye! Nem csak én vagyok béna hogy néha nem tudom hanyadikban vagyok.

Tervezek egy olyat amiben benne van a GPS (PNA), riasztó stb.
Végül is jól néz ki .......ami számomra fontos lenne , az a fokozat kijelző , mert azzal mindig viharba vagyok !
Most hogy fel kell újítani a motort mert két bukáson túl van (amiről tudök) gondoltam tervezek neki egy másik műszerfalat. Ennyit megérdemel, már azért is mert az eredeti nagyon puritán, és kevés infót ad. Az első próbálkozás így néz ki. Az eleje gravírozott plexi lesz. A zöld számok és betűk világítani fognak. Ami más színű, azok a hátlapon lesznek. Kapott pluszban:
-feszültség mérőt
-áramerősség mérőt
-4 féle hőmérsékletmérőt
-ventilátor vj.-hűtővíz (motorban lévő) túlmelegedés vj.
-töltés vj.
-sebességfokozat vj.
Mi a vélemény?
Még valami. A vízhőmérséklet szondáját nem értem miért a hűtő tetejére rakták. Kit érdekel a hűtő. Szerintetek át lehetne rakni a termosztát elé, hogy a motor hőmérsékletét mérje? Hülye kérdés persze hogy lehet. Csak le kellene szerelni az a könyököt valahogy.
Erröl van szó kèrem szèpen!
Köszönöm és ha megtehetem biztos , hogy ott leszek!
Köszönöm!
Mondtam neked hogy gyere velünk, túràink nyiltak bárki jöhet!
A temponk jó, haladós de nem vállaljuk túl magunkat ès vègig röhögünk!
Nekem meg pont az a bajom , hogy 90%-ban egyedül motorozok......gondolj bele 5-6 Ace /jó esetben/, azért az nem lenne rossz ! ! !
Boldog névnapot ZORRO
Ezèrt kène legközelebb egy lángososnál találkozni!
Megint elmegyünk, tankolunk egy nagyot
Az lesz aztán a happening
Én magányos motoros vagyok, de egyszer elmegyek egy Ace találkozóra. Most romokban van a gép, de később érdekel.
Lehet...
Na végre valami JÓ ötlet...........csak az a sejtésem , hogy úgy járunk , mint tavaly
Rajtam nem múlik csinálhatunk fórumtalit!
De csak akkor megyek ha Spigon kolléga is jön!