Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.gumitartozek.hu/?p=...

Ha valaki gerjed az ilyenre...
Köszi a gyors választ, a jövő héten elvándorolok a homasitába!
Ha jól tudom átm. 10mm-es
Halk a Finster Zorro? Nekem egy Remus Evolution van most fent és az is elég halk alapjáraton, de az Exup állástól függően kiabálni is tud, de a 250-es bandit hangmélységben lenyomja alapjáraton
Nekem RAPTOR van , de most az egyik haverommal "áttömetem" a gyári dobomat , aztán majd meglátjuk...................
azt hiszem 10-es, de valaki majd megmondja pontosan...
Üdv Mindenkinek!

Mekkora az emelőszem mérete az Ace-en? Vennék én is, de nincs nálam a motor...... Az enyém is piros-fehér, csak nekem a kerék is fehér. Tényleg szép állapotú! Szelephézag állításhoz ki kell venni a motort?
Nemsokára felteszem a Finster kipuffogót hírdetni, de nem vitt mèg rá a lustaság!
Ja. : a kipufogónak lehetne egy kicsit keményebb hangja
Köszönöm.
a kipu valami BOS, a Louis-ból van, a tükör ? -ez mókás. az ismerősöm aki behozta olaszból azt hitte hogy ez egy bicikli és rátámasztotta a saját kocsijára. ( kár : 1 tükör + 1 lancia ajtó ),
és ő tett rá valamit. szerintam ducati tükör, de nagyon jó és behajtható. az emelőszemet eddig nem néztem, de most hogy igy mondjátok..... csere
Mo.-on első tulaj vagyok, és olaszban is egy tulajos volt, gyári minden , nincs összeb@szva.
Hétvégén állítottunk szelepet, motor ki....
Az a nagy rozsdás emelőszem nem tetszik. A HOMASITÁ-ban (Üllői út) lehet kapni 1000-ért, egyszerűt de szépet.
Szeretek bőrözni.
A tükröd azért más, mert te sem látsz semmit a gyáriban? Ezek milyenek?
Szép gyári állapotban van!
Kipuffogód milyen márka?
Nagy hangja van?
lemaradt
Helló mindenkinek.
Probálom nyomonkövetni a hirfolyamot, hogy ne irjak hülyeséget.
Mint uj forumozó ,csak pár szó , aztán majd a többi.
2008 ban vettem a vasat, és azóta semmi baj vele. IMÁDOM

Zsolt: a börözés király, ..

pár kép a motoromról..
Foltos, de majd rakok rá matricákat. Elvonják a figyelmet. Na megyek folytatom. A fejidom van még.
A műszerfalad baromi jól néz ki!
Az oldalidomokról így a kép alapján nem látszik, hogy rosszul sikerültek volna...
Meg. Jó szar lett. Úgy ahogy a festékboltos mondta, de nekem jó lesz. 2 méterről tök jól néz ki. A piros sokkal világosabb. Pedig vittem mintát meg színkódot (bár lehet hogy a másik Ace pirosa) így lett Ducatti vörös. Az ezüst meg foltos. Ráfújtam 3 flakon lakkot, de nem tudom kipolírozni. Matt lesz, úgyis mindig poros minden. Vettem 2000-ért polírozószivacsot, de fél óra alatt szétszakadt. A műszerfalat felcsiszoltam és műbőrrel bevontam. K...va jól néz ki. Most a műszerfalat szedtem szét. Polírozás, portalanítás. LED-esítés., fokozatjelző, stb.
Na megszáradtak a festmények?
Most fejeztem be a motoridomok fényezést. Illetve festését. Soha többet nem...
Holnap polírozok és rakom föl a motorra az idpomokat. Teszek fel képeket.
Akkor rendben van. Engem nem fenyeget ez a veszély.
Biztos nem jó dolog. De mostanában már jobban tudják kezelni, tovább húzzák a gázt. Így driftelnek egyet. Ha meg elveszik, akkor megtapad és jön a repülés.
Ők egyszerre húztak túl nagy gáz, és engedték el amikor lindult a hátulja. Ha tovább tartották volna akkor megússzák
Még jó hogy ritka. Marha félelmetes. Nem szeretnék így járni. Motorversenyeken sokat láttam.
Ez ìgy van!
Vagy elmelegszik a gumi vagy poros, olajos az ùt!
Az meg hogy ez ìgy egyszerre összejött baromi ritka! Nemhiába csak ez a video kering a neten mint èrdekessèg!
Szerintem ez közúton baromi ritka!