Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyakorlatilag lehet , hogy nem is kéne olajcserét csinálnom , mert folyamatosan utántöltök ?
Na de miért?
Mert olyat tettem bele, amit persze, hogy megzabál!
A tied meg már megissza az összes olajat mielött észreveszed
Sansa legalább utánnatölt mint egy 2T-t
Neked mèg soha nem ette az olajat, igaz nem is pörgetted háromezer fölè!
Ahha akkor jók voltak az infoim, de egyèbként +5 fokba már mehetünk!
Csak a hideginditás árt neki
Ezért kell minnél alacsonyabb hidegoldali érték (még nyáron is)
De ha már szétkoptattátok, akkor mindegy....
Utána érdeklődtem.......szó nincs ilyenről , max. 3 percel tovább kell melegítened a mocit , de gondolom nem +5 °C-ba akarsz motorozni ?
Kösszi fiúk!

Akkor áttèrek èn is a 20w 50-re, mert a 10w -et megzabálta!
De az igaz, hogy ezzel a 20w olajal nem ajánlott hidegben menni?
Tapasztaltatok ilyesmit?
Nekem a szerelők többsége Castrol 20W50-et ajánlotta......úgy vettem észre , hogy ezzel mintha kevesebb olajat zabálna.......
20W50-t. Először Castrolt, majd Elf-et. Az utóbbit jobban eszegette. De nagy tapasztalatom nincs ezen a téren.
Egy kérdés:

10w 50-es olajat használtok vagy 20w 50-est?

Hát jó lenne...
Én is így vagyok vele.
Persze hogy eladó
De azért fizessék ki! Nem?
Enyém eladó, de ha nem viszik el az se baj!
Legalább 8 található a Használt motor. hu-n ........valamelyik csak megfelel neki
És máris (ha jól tudom) el akartad adni. Egy kollégám szeretne venni tavasszal. Kinek eladó?
Én még nem mentem eleget
Miért nem írt még senki tesztet? Nekem még csak 3 éve van meg. Nem ismerhetem annyira.
http://nepitelet.hu/motorok/ya...
Na egy állásponton vagyunk ezek szerint!
Már én is kezdek letenni róla:

1.már nagyon drága az átírás
2.a fazer maximálisan bevált..fel is lett dobozolva túraplexi stb..
3. 1.2 millától indulnak a nekem megfelelő állapotúak amire még a fazeren felül 5-6 kilot kellene áldozni,mire egy túrásított névre irt példány lenne...
Jah és ebben az árfekvésben még bőven bele lehet nyulni valami fostalicskába is....
Így marad a Yamaha fzs 1000...Móni úgyis ragaszkodik hozzá

most meglesz az első nagyszerviz (40ekm) még érintetlen a karbi is.... Legalább két szezonra levan a gond...Aztán majd meglátjuk mit hoz a gazdaság...
De ebben igazad van, csak hogy èn úgy gondoltam sikerülni fog tavaj, de ebben az èvben az átirása egy busának kib@szott durva lett!
Nem neked kellene ajánlatokat tenni?
Most az visszalèpès lenne az ace-töl is!