Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki összetöri a idén a motorját, maradt még matricám, de el tudom küldeni számítógépes formátumban is. De ne legyen rá szükség.
Elegem volt már hogy motoron nem tudtam felvenni a telefont. Így látom hogy ki hív, vízálló, töltődik (mert rossz az akksija), könnyen ki lehet kapni és a kaput is tudom nyitni gombnyomásra ha már az is kész lesz.
A GPS-t kellene még elhelyezni.
A sebességfokozatkijelzőt is csináltam de nem tetszik. (a 3. mindíg világít mert valahonnan testet kap. Számosra kellene átszerelni.
Megmondom öszintén én maximum az olajcserét merem bevállalni ..........nem voltam soha az a /jó értelembe véve/ bütykölös fajta !
Valami több? Kérdés? Szakmai segítség?
Már majdnem kész a motor. Néhány fénykép. A telefontartóra büszke vagyok. A GPS tartó lesz még tajány.
Olasz gagyit többet nem veszek. A GIVI dobozzal folyamatosan szívok. Most a hátsó piros prizma tört le és repült el.
Most mit mondjak... lehet...
Megmondom öszintén én már nem tudom mit gondoljak az ilyen dolgokról?........lehet , hogy ők is drágán veszik
Az ülést csináltam sörért, a motor 11000 volt.
Most miért két liter sör már valami...
Dettó! Egy ügyvéd haverom vette egy ezer éves endúrót. Olyat, amivel a Bud Spencert kergetik a rosszfiúk, láncokkal Mondtam is neki, ekkora szart minek veszel? "Jó ez csak az ülés kopott." Másnap délbre kicseréltem neki a műbőrborítást ingyen. Azért adott 2 Liter sört.
Most erre mit mondjak, ma már az adott szónak sincs értéke!
Sose fogom megszokni, mert ha én valamit megigérek akkor azt be is tartom!
Az tényleg baráti, mert láttam már 1850-ért is. Én már barátoktól nem veszek semmit. A legutóbbi megígérte hogy lefényezi a motoromat. Azóta többször beszéltem vele, meg sem említette. Én meg nem szólok neki, mert már megoldottam.
Pont ezért nehogy az legyen hogy olcsó olajnak híg a leve
Erre csak azt tudom mondani mint Juszt Laci a tévében:

" Ne hadja magát becsapni átverni, megkárosítani! "

Az tényleg jó ár.........nekem a Castrol 20W-50 -t hozzák "baráti" áron 4L-t 8000.-
Ó ez az enyém volt valamikor!De a motor akkor még nem nálad volt, hanem dr.Fórisnál!
Mert tèged nem èrdekel a pènz!
Az nagyon! én 9ezerért hozom a 4l-t Repsol10w40ful synt-et
Ja nem is mert az olajshop.hu- n vettem, bocsi...
Én nem hallottam róla semmit, viszont ugyanitt vettem a repsolt a 4 litert 6000.- èrt!
Az jó ár nagyon!
LIQUI MOLY Racing 4T 20W-50HD Motorolaj (ásványi)
9170,-/5L
Én ezt próbálom most meg:
http://www.olajwebshop.hu/term...(ásványi)/2633/
Jövőre Repsolt használok. Ettől az ELF-től nem voltam elájulva.