Elegem volt már hogy motoron nem tudtam felvenni a telefont. Így látom hogy ki hív, vízálló, töltődik (mert rossz az akksija), könnyen ki lehet kapni és a kaput is tudom nyitni gombnyomásra ha már az is kész lesz.
A GPS-t kellene még elhelyezni.
A sebességfokozatkijelzőt is csináltam de nem tetszik. (a 3. mindíg világít mert valahonnan testet kap. Számosra kellene átszerelni.
Már majdnem kész a motor. Néhány fénykép. A telefontartóra büszke vagyok. A GPS tartó lesz még tajány.
Olasz gagyit többet nem veszek. A GIVI dobozzal folyamatosan szívok. Most a hátsó piros prizma tört le és repült el.
Dettó! Egy ügyvéd haverom vette egy ezer éves endúrót. Olyat, amivel a Bud Spencert kergetik a rosszfiúk, láncokkal Mondtam is neki, ekkora szart minek veszel? "Jó ez csak az ülés kopott." Másnap délbre kicseréltem neki a műbőrborítást ingyen. Azért adott 2 Liter sört.
Az tényleg baráti, mert láttam már 1850-ért is. Én már barátoktól nem veszek semmit. A legutóbbi megígérte hogy lefényezi a motoromat. Azóta többször beszéltem vele, meg sem említette. Én meg nem szólok neki, mert már megoldottam.
A GPS-t kellene még elhelyezni.
A sebességfokozatkijelzőt is csináltam de nem tetszik. (a 3. mindíg világít mert valahonnan testet kap. Számosra kellene átszerelni.
Olasz gagyit többet nem veszek. A GIVI dobozzal folyamatosan szívok. Most a hátsó piros prizma tört le és repült el.
Sose fogom megszokni, mert ha én valamit megigérek akkor azt be is tartom!
" Ne hadja magát becsapni átverni, megkárosítani! "
Az jó ár nagyon!
9170,-/5L
http://www.olajwebshop.hu/term...(ásványi)/2633/
Jövőre Repsolt használok. Ettől az ELF-től nem voltam elájulva.