Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oldpiet!
Kellene nekem a doboztartó konzol. Eladó?
sztem arcról még ismerem is
Ki ez az "öreg motoros"? és vajh mit kérhet a vasért?
Esetleg tudtok némi infót róla?
Próféta szóljon belőled! Nem veszem ki.
ami nem rossz azt nem kell megjavítani
abba is gondolj bele, hogy kb tized annyit megy mint az autód
szerintem ne csinálj magadnak fölös melót
Kérdezném tőletek, hogy volt -e valakinek problémája az önindítóval, vagy a generátorral. Arra gondoltam, hogy kiszerelem és átnézem, milyen állapotban van. Azért félek ezektől mert az autómon ez a két cucc háromszor is csúnyán megszívatott. Igaz, azok Boshfosok voltak.
próbáld meg úgy hogy ha szépen kéred
Nekem halk... mert eddigiekben úgy közlekedtem hogy öt autóval előrrébb már ugrottak is félre a sávban most meg brümmöghetek mellette akkor sem....
Mármint a mostaninak!
Azért "megfelelő" fordulatszámon nem olyan rossz annak a hangja...........
Márkatársak!
Cseréltem a karbi benzintálca gumiszigetelését. Gumigyűrűt használtam de a képen látható módon tudtam megoldani. (gyárihoz képest nincs az a kihallványított rész) A karbiból jön egy furat, de a tálcából már nem megy tovább. Lehet -e ebből gond? Pl. visszafolyik a benzin vagy levegő és galibát okoz. Most jelenleg nem szivárog és szépen megy a motor, bár menet közben nem próbáltam.
Engem max ùgy èrdekelne ha hangosabb lenne a finsternèl, de Gaben kollègának leofincsi van ès nem hangosabb... szerintem a tied se lehet az... nem tudom...
Akkor nem, max meg lesz hirdetve ebayen. Ide azért tettem be, mert gondoltam közületek hátha érdekel valakit, mégis csak erre a típusra való. De ha nem, hát nem :)
Nem akartam beleböfögni a topikba.

Szabaccság'!
Hát "jóember" úgy néz ki , hogy ebböl nem lesz BIZNISZ !
Jò èrtem èn a humort!
Azért tettem oda a szmájlit jóember, mert "humornak" szántam :)
Szerintem 30ért vihető a dob, kollégámnak csak a helyet foglalja.
Jó okè hülye kèrdèsnek tünik, de láttam már csodát!
Tavaj venni akartam tèli gumit felnivel ès találtam is, elmentm a vàros másik vègère hogy megvegyem de egy gond volt... nem volt felni a gumihoz! Amikor kèrdöre vontam az embert hogy nem ezt beszèltük akkor azt mondta:
ja èn úgy èrtettem felnire szerelhetö tèli gumi!

Hát most az ilyen hülyènek mit mondasz... anyád!
Ha nem azon lett volna, nem ide írtam volna :)
Acera való, arra lett véve, azon is volt, majd motoreladás miatt megmaradt, használt, tök jó állapotban. képet tolok ha kell valakinek.
i.á.:35
acere való (vagy át kell alakitani)?
mennyi?
Üdv!

Érdekel valakit egy alu leo vince dob?
gondolom...
Hát nem vicces,egy hónapja gipszben, nem nagyon birja el saját testét a járokerettel, szoval nem csak neki rossz...
Az semmi, Anyukám felállt a laptop mellöl a szobában, rosszul lépett és ripityomra tört a bokája