Kérdezném tőletek, hogy volt -e valakinek problémája az önindítóval, vagy a generátorral. Arra gondoltam, hogy kiszerelem és átnézem, milyen állapotban van. Azért félek ezektől mert az autómon ez a két cucc háromszor is csúnyán megszívatott. Igaz, azok Boshfosok voltak.
Márkatársak!
Cseréltem a karbi benzintálca gumiszigetelését. Gumigyűrűt használtam de a képen látható módon tudtam megoldani. (gyárihoz képest nincs az a kihallványított rész) A karbiból jön egy furat, de a tálcából már nem megy tovább. Lehet -e ebből gond? Pl. visszafolyik a benzin vagy levegő és galibát okoz. Most jelenleg nem szivárog és szépen megy a motor, bár menet közben nem próbáltam.
Engem max ùgy èrdekelne ha hangosabb lenne a finsternèl, de Gaben kollègának leofincsi van ès nem hangosabb... szerintem a tied se lehet az... nem tudom...
Akkor nem, max meg lesz hirdetve ebayen. Ide azért tettem be, mert gondoltam közületek hátha érdekel valakit, mégis csak erre a típusra való. De ha nem, hát nem :)
Nem akartam beleböfögni a topikba.
Jó okè hülye kèrdèsnek tünik, de láttam már csodát!
Tavaj venni akartam tèli gumit felnivel ès találtam is, elmentm a vàros másik vègère hogy megvegyem de egy gond volt... nem volt felni a gumihoz! Amikor kèrdöre vontam az embert hogy nem ezt beszèltük akkor azt mondta:
ja èn úgy èrtettem felnire szerelhetö tèli gumi!
Ha nem azon lett volna, nem ide írtam volna :)
Acera való, arra lett véve, azon is volt, majd motoreladás miatt megmaradt, használt, tök jó állapotban. képet tolok ha kell valakinek.
i.á.:35
Kellene nekem a doboztartó konzol. Eladó?