Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

be áltam mint a gerej
ma
.
én acém a leg jobb
igaz gyuri?
mire?
kérdezem

emailt meg érdemlek tán
Sziasztok ! moka mester megint van,
eltüntem mwrt okom volt rá
, nincs jogsim
40 évesen
de nem ez a lényegmost
most csinálom azért mokás
meg gyüri miatt is :)
Köszi Feri!
Majd megnézem mennyibe fáj egy ilyen betét.
Ha jól emlékszem régebben Nissin-t használtam .....na azzal nem voltak ilyen prolémáim . Mondjuk az ára sem ennyi volt , mint a mostaninak !
melyik márkára voksolsz?
A fékbetét minnél puhább legyen , ha nem akarsz megörülni a csikorgástól ! Én elszúrtam......
Ja nyugdijjas leszek
De majd 10 év múlva leszel!
hát persze...
Nem kérdeztem, hogy pontossan mennyi
Eddig nem voltam érdekelt a cserében
Te is tudod hogy tökmind1! DID vagy RK? Ugyan már, mi különbség? A gixxeren RK volt. Ráadásul 520-as! És a sövön is az van.... Bár én finoman használom, nomeg nem is kerekezek. . .
köszi!
Mennyibe kerül a gyári?

Még valaki?
Nagyon nem mindegy!
Én biztos hogy a D.I.D .-et választanám.
Fékbetétből a gyárit érdemes venni, ha sokszorosába kerül akkor is.
A szervizben mondták, hogy azért érdemes azt vállasztani, mert tovább tart és nem teszi tönkre a tárcsát, hosszu távon sem. Tehát megéri.
nem tökmind1?
Te melyiket veszed?

Mert én nekem nincs akkora tapasztalatom az RK és D.I.D között gondolkozom a többi nem mond semmit...
Szerintetek?

ja! Még abban segítsetek, hogy első fékbetétből melyiket ajánljátok?
Tapasztalat?
Lánc és lánckerék is van itt:

http://www.nagyvas.hu/motorosb...

Majd keresgélek hosszú még a tél....
Amikor az enyém cserére szorult és körülnéztem a netten a legjobb ajánlat 57000.- HUF környékén volt ........szerencsémre "töti"
kollégának több volt a kelleténél és eladta 35 ropiért
De sajnos nem emlékszem , hogy hol láttam.....
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
bontókat kérdezted már ?
Hello srácok nem tudtok valami tuti tippet hogy hol tudnék venni ocsóért lánckereket és láncot?
Bmw C1?
Gondoltam rá amúgy!
Csak valami olyasmi kellene, amin kevésbé éri gyönge csöppnyi törékeny testemet a szél. Azért gondoltam robogóra.
De mindegy, azt hiszem már csak tavasszal lesz valami, mert az előbb voltam kint és lassan befagy a sxxxxxxem...