Hát igen az első nap végére 750 km helyett 825 lett! A végén ne tudtam a hidegtől könnyezek vagy sírok a bukó alatt!
Egyébbként az Ace nem oda való! Amikor mondták hogy a karbi nem bírja a magaslati levegőt nem hittem el! Ez egészen a multhétig tartott... Igen, mert nem voltam olyan magason!
Szenvedett végig, 1-2-be kellett mennem vele mert olyan lassan vette a lapot! Mi lett volna ha két személyel lettem volna...
Hello Úrak!
Bátyámmal 2 hónapal ezelött egy sörözésközben gondoltunk egy nagyot és elkezdtünk tervezgetni mi lenne ha elmennénk a Dolomitokba. Bátyám már volt ott és azt ondta ezt látom kell! Jó, mondtam nézzen utánna milyen messze van, mennyiből jönne ki stb...
Egy ideig kétséges volt a dolog mert nem biztos, hogy megtudom oldani a melóba de amikor körvonalazódott, hogy menni fog azt mondtam: Gyerünk!
Egy kicsit azért meghökkentem amikor kiderült, hogy a szállásunkig 750km megyünk első nap, de gondoltam csak kibírom valahogy, ha már Lionking barátunk is hazahozta Olaszországból!
Majd tervezek egy nagyobb leírást a túráról, de ezt időhiányában elnapolom, de egy biztos! Ide mindegyikőtöknek el kell menni motorral, fantasztikus élmény! Motoros paradicsom! Kanyar kanyar hátán... és a látvány megdöbbentő! Most a szezon végén ha 1000 motorossal nem találkoztam akkor egyel sem! (Láttam egy matt fekete thunderace-t is, nem te voltál Sanza? )
Dobok fel egy pár képet:
10ezret én is sajnálnék, mert nem kerül ennyibe a szinkron
Nem, szerintem nem tartozok ebbe a kategóriába. Nem állsz neki te tekergetni, hogy hátha jó lesz. Viszont azt nem értem, hogy földobtam a labdát és nem élsz vele. Persze nem fogom erőltetni senkinek. Mint tudjuk mindenki azt csinál amit akar.
Egyet már megtanultam. A spórolással csak azt fogja elérni az ember, hogy többe kerül, mint ha elsőre elvitte volna egy megfelelő szakemberhez. Aki még olcsóbban is megcsinálja az általad említett dolgokat, úgy hogy tényleg meg van csinálva/ ki van cserélve. Mert nem teszi kockára a hírnevét azzal, hogy szar munkát ad ki a kezéből.
És mivel emberek szerelnek, így hibázhatnak is. Csak nem mindegy mekkorát és milyen gyakran.
Ess! Köszi, hogy ajánlasz valakit, de nekem te kellesz.
Megfogadtam, nem megyek olyan helyre, amit ajánlanak. Többször csesztem rá mint az idegenekkel. Lehet hogy furcsállod, de tudnék mesélni.
Nem tudom, hogy én az általad említett kategóriába tartozom -e, de én is sajnálom a pénzt szerelőre. 10000-t sajnálok egy szinkronra. Annyi pénzért nekem k. sokat kell melóznom. Mert a láncszetcsere is még 10.000 és még ott van a teleszkóp. Bocs szeretek motorozni. Az egyik "szerelővel", 6000-ben egyeztem meg. Az már jó. Most vagyunk a házfelújítás végén. Nem volt olcsó. Persze hogy spórolok.
Azon kívül. Honnan tudjam melyik a tuti szerelő és ki a kókler. Két éve volt szelephézagállításon és szinkronon. 20.000-et fizettem a szerelőnek. Nem rakta vissza a kartercsövet. És még mit nem rakott vissza? És beállította egyáltalán? Nem voltam ott. Ez egy oktató volt az egyik motorszerelő suliban. ?
sajnos vagy szerencsére én nem érzelmi döntést hoztam. Akkor még mindig meglenne.
De azóta az ára már sok pénzt keresett. És a jövőt illetően ez fontosabb, mint hogy legyen motorom és hogy 500é adtam el, pedig ért volna 800is.
És ha tartod a 800-900at akkor évekig árulni fogod. Persze nem baj, mert addigraatán lesz motorra pénzem és majd én megveszem
600-ért nem adom el, annyiért egy jobb 50-es robogot kapni. Akkor robogozom a Thunderacéval
Ahogy igy elnézem a multat 500-600 ért romos, felélesztett, bukott multu motorokat árultak, vagy amire aztán tutti rá is költötték a differenciát.
Persze tudom, hogy a te motorod rendbe volt, de ha a pénz kell és nem használod már akkor nincs sok vállasztás.
De olyan magason sajnos nem...