Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem értem. Külhoniak is a mondatot nagybetűvel kezdik. Miért kell ennyi bejegyzés?
Pont ezt akartam kérdezni, te magyar származású vagy mert ahhoz elég érdekesen ragozol?

Volt már ilyen más forumon és ott kiderült hogy külfölni a srác nem hülye!
semmi rossz indulat nincs bennem. csak gyurirakülön kiv vagyok övé lett volna ha 2 héttel elöbb jutok pénzhez
upsz nem görditettem az egéren eleget lefelé gyuri ez mi? neked csak fotod van rola, bár már kezdem ugy érezni nekem is csak egy kép. na akkor, meg van a mocid amire lecserélted? a képen láthato motort? arrol muta foto
még valami. itt mindenki jobban mocizik mint én de többit szeméjesen majd.
és ezt komolan gondolom innen mindenkit személyesen jövöre. de moka mesternek had maradjak meg akkor is
ez meg az email cimem herk99@gmail.com amikor szex randi ostromol annál rosszabb nem lehet
gyuri hol vagy?
full gas minden évben csinál motoros talit lehet ismeritek is, számithatok majd részvételre innen? legfeljebb jol lehuzátok az enyémet de nem ez a lényeg. ott otthon vagyok mindent meg mutatok amit kell, és nem mint idegen vezető .
én mint yamaha batman közölni fogom veletek a Balatonlellei motoros talit. én onnan származom . bár nem ez a lényeg. vitorlásom nincs
én azt remélem mindenkit ismerek majd innen személyesen. egy motoros talin csak össze futok majd mindenkivel egyenként ha más hogy nem is
láncfeszitöm törött el. azt hozzák ujjat. japánbol
faja nem? van itt yamaha szervizes?
nem isáll szándékomban motorozni télen
max ha yamaha motoros szánlesz alattam. de az se csuszik földön
Mi történt Spigon barátunkal? Télen nem szabad motorozni!
Zorro! Megadod az elérhetőségedet? A behozatal engem is érdekel.
Lionking!

Olaszo.-ból, hogy szoktad behozni a motort?
Elörre kinézed és kimész?
Csak azért kérdezem mert néztünk kint egy gépet és lenne kérdésem!
(a telefonszámodat meg eltüntette a telefon valahová... )
ugyan az mint r6 nál
hézag
egy fatojás nincs fent?
itt nevessetek
varaderot akartam

r1 et láttam 680 ért

marad a közép
és remélem én leszek irásban

vezérműlánc fessz
40k

és japán
ez csörög idáig