Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első olajcserédet állom ha xx lesz a busából.
De majd kèsöbb biztosan, de nem kaptam normâlis ajánlatot!
Hali..
Nem lesz hayabuya?
azzal semmi, legalábbis amíg nem kérdeznek bele a tananyagba
Mi a baj az ecseris diplomával?

szerintem a yamahánál a mérnökök nem az ecserin vették a diplomát, így amit ott kitaláltak azt nem hiszem, hogy bárkinek is fölül kellene bírálni
Ezt találtam a neten.
Amikor kicseréltem a szűrőt és rövid idő múlva egy nagy legyet találtam rajta , ráhúztam egy női harisnyát a beszívó nyílásra. Határozottan egyenetlenebb lett a motor járása, bizonyos sebesség felett fulladt. Tehát nagyon érzékeny a levegőre. Ez a megoldás segítene valamit? Mi a véleményetek?
B.U.É.K.
Jaj nem ezt a widgetet akartam beszurni!
Boldog Új Évet Kívánok!
B.U.É.K. minden márkatársnak és motorosnak!
Kellemes ünnepeket!
Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
nem, senki sem keresett ajánlattal...
nem volt cserelehetőséged?
Boldog Karácsonyt!
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket ....
Előre is köszönöm az invitálást élni fogok a lehetőséggel !
Nekem a contour jobban tetszik mert a sisakon esztétikusabban elhelyezhető.

Hát már nagyon várom a következő szezont (mint mindig), ez az év nagyon jól sikerült remélem a jövö év is hasonló lesz!
Sok terv van a köv. szezonra! Úgy tervezem, hogy az Osztrákokhoz kéne sokat menni mert az útak a környezet és most már a benzin sem annyira dárga odakinn!
Ha tudsz tarts velünk te is!
...bár csak ott tartanánk már , addig még lesz egypár "szuszi"

Láttam rákattantál a kamerára!Annak idején vettem kb 10000.- ért , de annyit ér , mint egy marék szar....viszont most nézegettem a GO PRO kamerát hát az FENOMENÁLIS ! ! ! Full HD , nagy látószög ,profi minöség, vízálló , viszont 55-60 rúpia . Mielött döntessz nézz meg egy ilyen felvételt a netten !
Na hallod Feri, meghallgatjuk és utánna le válltunk kettőt és nyél gáz!
Üdv.Hát sajnos már csak a képek, meg a rengeteg élmény maradt meg. Mókamester a Gpx-eladva túl sokba lett volna a felélesztése, most meg az Mz-kupára vagyok rákattanva erre próbálok egy ütőképes gépet építeni.A napokba szétnéztem a hirdetések között és meglepett hogy hány Ace-van eladó, de mivel a párommal Babát várunk így a pénztárcabarát gazdaságos motorversenyzés mellett döntöttem tehát 2012-MZ RACING KUPA .
Spiqon!

Ha ezt előadod élőben is én biztos ,hogy ott leszek!