Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg ahogy mész
Egyébként meg egyik se cserés még. Jövö májusi műszakira még nem kell cserélni, amennyit én megyek.
töti meg Zsolt!
A fék és a lánc erdetisége bizonyitja mennyire ujszerü, megkimélt.
Ha nem az egy motor (elhasznált, széthajtott) azt már nem tudod visszacsinálni semmilyen áron ha fél milliot költesz rá akkor sem. Egy láncszett vagy fékbetét pedig bagó, nem tétel egy motorvásárlásnál.
Én már fölszámoltam a motorok szereléséhez szükséges eszközöket. Így sajnos nem tudom elvállalni. Viszont van egy jó ismerősöm, aki JÓ szerelő, és bátran merem ajánlani.
Az ilyen kóklereket meg felejts el. Mi az hogy nincs emelője egy motorszerelőnek? Mi az hogy elvitte a tesztret? Az ilyeneknek még babattát sem adnék a kezébe.
Igen sajnos itt tartunk. Az ilyen emberek miatt nem éri meg hivatalosan motorszervizt csinálni. Mindenki elviszi a Pistabácsihoz, vagy maga áll hozzá. És amikor valamit nem tud megoldani, akkor meg kosárban viszi a szervizben, hogy eddig jutottam. Az ilyen b..ssz...meg. Ha nincs pénze megfizetni a szakembert akkor járjon biciklivel.

Ha érdekel küldj egy pü-t és elküldöm a számát.
Ess! Nem csinálsz még motort. A tököm tele van a szerelőkkel. Te legalább tudod, hogy kellene működni az Acénak.

Szerelő 1: Szinkron? OK! Gyere jövő héten! ...
Most nem érek rá megyek motort menteni. Gyere jövő héten! ...
Elvitte a szinkronmérőt a haverom. Gyere jövő héten! ...
Még nem hozta vissza a műszert a haverom. Gyere jövő héten! ...

Szerelő 2: Kell szerelő. Én az vagyok. (tényleg szakember szemmel nézegette. Bár azt mondta, lehet állítani kívülről a primérláncot. Szerintem meg nem) Jövő héten hívjál fel. Azóta is ki van kapcsolva.

Szerelő 3: -Láncot nem tudok cserélni mert nincs hátsó emelőm. -Viszek ha kell. -Hát akkor ki tudom cserélni.

Szerelő 4: Ááá Nekem most nincs időm szerelni.

Szerelő 5: Nem veszi fel, de azért még próbálkozom.

Beszarok ezen az országon. Most úgy járok vele, hogy szinkronállítás nélkül, szakaszosan nyúlt lánccal, görbe lánckerékkel, szivárgó teleszkóppal.
Nem érted? Nem együtt mentünk el a vizsgát megcsináltatni. Lehetett volna lopott motor is. Azt hittem csak én vagyok ilyen hülye hogy eredetvizsga nélkül vettem az összes kocsimat meg motoromat. Persze, hogy a vevő állja, de elvileg az eladónak kellene rendezni.
Az eredeti fékbetétekkel, meg én nem dicsekednék.
Érdekes helyzet ez. Én eladtam az összes motoromat a tényleges értékéhez képest fillérekért, de akkor kellett a pénz. És mint tudjuk a pénz csinál pénzt. Igaz egyenlőre nem tervezem, hogy motorozni fogok. Bár ma lett volna kedvem száguldozni egyet
Én sem használom és meg is vagyok szorulva, de ennyiért nem adom el!Aztán amikor kéne meg nem lesz és pénz sem lesz rá!A gyerekek meg csak felnőnek hamar!:)Old Piet!Az a tiédnél már nem előny, hogy eredeti a lánc, meg a fékbetét!Lassan cserélni kell majd!
én is ezért adtam el annó. Nem használtam. Azért meg hogy álljon a garázsban kicsit drága volt. Igaz senki nem akart pénz adni érte. Szerintem mindegy hogy mennyire megkímélt vagy fiatal, szerintem 600nál többet egyikért sem fognak adni. De így legalább megmarad Nektek
Ugyan már én is 900 eFt-ért hirdetem, de nem sok érdeklődő van. Pedig az enyém az utolsók közül van, 2002-es forgalombahelyzés.
És hirhedten megkimélt Eredeti féktárcsa és fékbetétek, láncszett . Idén mentem vagy 1500 kmt

Mi az hogy nem kért eredetvizsgát? Ki az a hülye aki elöre megcsináltatja Majd a vevő megcsináltatja.
Szép, de múltkor sem sikerült eladni, ha jól emlékszem. Ha túl keveset kínálnak és oda adod, engem érdekelne a dobozszet. Talán addigra lesz pénzem.
Valamint a dobomat is lecserélném arra a YOSI-ra, némi ráfizetéssel. Tudom hogy egyben akarsz megválni tőle, de én ezt tudom ajánlani.
Egyébként nem sok amit kérsz érte. Ki kell várni a megfelelő embert. Nekem a hulladék Suzukimat úgy vitték el, hogy ott se voltam, a bátyám intézte. Eredetiség vizsgát se kértek. Utánfutó, és azóta sem láttam. Hála istennek!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Sajna meg kellene válni tőle...
Mennék, ha nem lenne annyi dolgom és egyben lenne a gépem. Zorrót kérdezd!
Esetleg valaki holnap egy körre?
Én egyszer beleszerelmesedtem a tipusba és innen nincs visszaút!
Megértem!Mentem egyszer én is egy ilyen újabbikkal és jó volt!Bazi erős és bár nehezebb az Ace-nél, mégis könnyebben kezelhető!Mondjuk az egy új motor volt, új gumikkal!
Köszönöm!
olvastam, hogy már a cipzár is föladta
vigyázz, nehogy nagyon hasonlíts is egy busára
Köszönöm fiúk a láncommal kapcsolatos infókat. Megfogadom a tanácsokat.
Tsanyi! Te szervizelsz motort?
-karbiszinkron
-lánccsere
-teleszkóp szimering és olajcsere kellene
Hát azaz igazság hogy èn a lelkem mèlyèn busás vagyok csak tartok egy kis szünetet mìg nem lesz megint, ennyi...
Motorline-ban vettem a règi szentendrei ùton 15 ezerèrt!
Tetszik a plexid ...a beszerzési forrást majd légyszives.........
semmit, mert a sor végén voltak!