micsoda!
egy haverom megcsinálta, hogy elesett biciklivel és olyan szerencsétlen volt hogy pont a metrolejáratnál és lezuhant az aluljáróba! Nem uszta meg törés nélkül!
(még mindig rámjön a röhögés ha rágondolok! hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen....
Sziasztok Márkatársak!
De régen jártam itt, gondoltam benézek és látom, meg van elevenedve a fórum!
Az idei szezon felemásra sikeredett, júliusban az idő nem nagyon engedte a gurulást, de augusztusban és szeptemberben sikerült 8500 km-ert lecsavarni :-)
A Tenere szuperül muzsikál, kapott egy új Did láncszettet és előre eggyek nagyobb lánckereket, azóta kicsit gyorsabbra vettem a figurát.
A magaslati levegőnél én is tapasztaltam ilyesmit, mi a MAgas Tátrában voltunk, szegény vasból el is fogyott az erő.
Ma kezdtem el szétkapni a motort, egy gyűrűsorral akarom meglepni a kicsikét a jövő szezonra.
A lényeg a lényeg.....
Két hete megint a verőfényes Itáliában jártam, hoztunk két motort és két robogót....
Bementünk a kereskedésbe a motorokért, ami le volt fixálva, az első motor amit megláttam egy 2001-es makulátlan, teljesen hibátlan, gyönyörű, gyári, csodaszép, mesés Ace volt. De olyan állapotban, de olyanban......hogy húúúú
Mint ami legördült a szalagról.
Beszéltem a kereskedővel, megmutatta a forgalmiját, egy 41 éves hölgyé volt..
Az árát nem tudom, hogy le merjem e írni.
Mert 304 forintos Euróval számolva is bőven 500.000 forint alatt.
ÉS az olaszoknál kötelező alkudni.
Azóta csak az Aceről álmodtam, nem bírtam, dobtam egy mailt, hogy megvan-e a moci mert elmegyek érte.
Sajnos szerencsém nem lett, de remélem az új tulaj regisztrál a fórumon, mivel egy magyar srác vette meg :-)
Szeretem az ACE-t ,de 64000km van az órába/?/ és szerintem tavasszal költenem kéne rá.........lehet , hogy nekem is váltanom kéne , de hát a "zsebrákkal" nem lehet mit kezdeni !
Nahát nekem is 9600 km lett az eddigi szezon, legalább is ennyi került az Aceba.
De most elkezdem hírdetni, mert új projekbe szeretnék belekezdeni, és mert sosem tudok megülni a seggemen!
Részemről vége a szezonnak .......október tájékán szoktam ideiglenesen kivonatni a forgalomból és április 1-ig "helyben járás" van . 9600km volt az idei teljesítmény.......szokatlan lesz hétvégén itthon ülni ! "Fiatal" koromban nem volt szezonvég
egy haverom megcsinálta, hogy elesett biciklivel és olyan szerencsétlen volt hogy pont a metrolejáratnál és lezuhant az aluljáróba! Nem uszta meg törés nélkül!
(még mindig rámjön a röhögés ha rágondolok! hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen....