Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsoda!
egy haverom megcsinálta, hogy elesett biciklivel és olyan szerencsétlen volt hogy pont a metrolejáratnál és lezuhant az aluljáróba! Nem uszta meg törés nélkül!
(még mindig rámjön a röhögés ha rágondolok! hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen....
És mennyi más előnye is van: túladsz felesleges energiádon, lefogysz, és ha eldölsz se törik a csontod
hát amilyen árak vannak már egy hétvége árából is...
Sajnálom. De pár tankolás árábol vehetsz másikat
Mert elopták, amúgy nagyon sokat bicikliztem règen...
Köszönöm a tippet!
Akkor miért nem biciglizel?
Egyerüennem bìrok a vèremmel!
Látom nem bírsz magaddal
Hayabuya
Mindig a kivonást követő honaptól nem kell ill. a visszahelyezést követő hónapotól kell fizetni. ( igy majdnem 2 hónapot sporolhatsz)
Nem értem ezt az április 30-át ,ha csak ápr. 1-id vonatom ki ............
Sziasztok Márkatársak!
De régen jártam itt, gondoltam benézek és látom, meg van elevenedve a fórum!
Az idei szezon felemásra sikeredett, júliusban az idő nem nagyon engedte a gurulást, de augusztusban és szeptemberben sikerült 8500 km-ert lecsavarni :-)
A Tenere szuperül muzsikál, kapott egy új Did láncszettet és előre eggyek nagyobb lánckereket, azóta kicsit gyorsabbra vettem a figurát.
A magaslati levegőnél én is tapasztaltam ilyesmit, mi a MAgas Tátrában voltunk, szegény vasból el is fogyott az erő.
Ma kezdtem el szétkapni a motort, egy gyűrűsorral akarom meglepni a kicsikét a jövő szezonra.
A lényeg a lényeg.....
Két hete megint a verőfényes Itáliában jártam, hoztunk két motort és két robogót....
Bementünk a kereskedésbe a motorokért, ami le volt fixálva, az első motor amit megláttam egy 2001-es makulátlan, teljesen hibátlan, gyönyörű, gyári, csodaszép, mesés Ace volt. De olyan állapotban, de olyanban......hogy húúúú
Mint ami legördült a szalagról.
Beszéltem a kereskedővel, megmutatta a forgalmiját, egy 41 éves hölgyé volt..
Az árát nem tudom, hogy le merjem e írni.
Mert 304 forintos Euróval számolva is bőven 500.000 forint alatt.
ÉS az olaszoknál kötelező alkudni.
Azóta csak az Aceről álmodtam, nem bírtam, dobtam egy mailt, hogy megvan-e a moci mert elmegyek érte.
Sajnos szerencsém nem lett, de remélem az új tulaj regisztrál a fórumon, mivel egy magyar srác vette meg :-)
Tudok egy jó Acet
Ráérsz oktober utolsó napjaiban kivonatni és az április 1 is OK!
Igy nem fizetsz nov1- április 30-ig adót.
Szeretem az ACE-t ,de 64000km van az órába/?/ és szerintem tavasszal költenem kéne rá.........lehet , hogy nekem is váltanom kéne , de hát a "zsebrákkal" nem lehet mit kezdeni !
Hát annál nem lehet gyengébb!
Hayabusa?
Nahát nekem is 9600 km lett az eddigi szezon, legalább is ennyi került az Aceba.
De most elkezdem hírdetni, mert új projekbe szeretnék belekezdeni, és mert sosem tudok megülni a seggemen!
én nem
Részemről vége a szezonnak .......október tájékán szoktam ideiglenesen kivonatni a forgalomból és április 1-ig "helyben járás" van . 9600km volt az idei teljesítmény.......szokatlan lesz hétvégén itthon ülni ! "Fiatal" koromban nem volt szezonvég
Na mi van?
Mindenki motorozik?
azért az már sok lenne a jóból
annyit megér, hogy ha találok egy motort ki tudjam próbálni
Hát ha odaadod 15-èrt elviszem...
lehetne kettő , mint csizmás kandúrnak
sebaj, akkor legalább a lehetősége megmarad, hogy motorozzak