váltok témát rendbe teszem az acet és amig motorra tudok ülni ez lesz a motorom bár 174 magas vagyok lábujhegyem ér le csak 80 évesen nem tudom mi lesz
de ugyan úgy ott van, max nem teleszel a hunyó, mert szabályosan mentél, de a megtörtént dolgon már úgy sem tudsz változtatni, a lelkiismerettel meg még rosszabb elszámolni
így is kell csinálni
pesten mennyi japmi van, rövidnaciban vagánykodnak. Én már előre sajnálom őket. Áldott tudatlanság, még nem tudhatják mennyi bajuk lehet
elég sokat vagyok úton és most már úgy látom, hogy az eggyesben az 1000 fordulat is sok utcára.
akkor kezdj el aggódni ha már csak azt veszed észre hogy 160 körül gurulgatsz. Régen még lehetett (emlékek szerint) de már én nem mernék így közlekedni. Régi szép idők.
Lehet most azt mondjátok miért nem vettem kisebbet szerintem tőkéletes az ace 250 után is nagyon barátságos ha ugy van vele bánva csak a sulyát érzem hogy nem vt na meg ha huzom neki egy kicsit jobban
Akkor ez így könnyen megoldható Majd teszek fel képet ha vissza jön a szerelőtől milyen a házibarkács magyar módra hütőjénél drotozások vannak ezt látnotok kell sufnyi tuning Azt most nem csináltatom meg rajta a drotos megoldást majd apránként rendbe teszem Idézem a hirdetés szövegét '' kevés ijen álapotú ace van magyarországon'' itt értettem félre valamit én én jó álapotura gondoltam
pesten mennyi japmi van, rövidnaciban vagánykodnak. Én már előre sajnálom őket. Áldott tudatlanság, még nem tudhatják mennyi bajuk lehet
akkor kezdj el aggódni ha már csak azt veszed észre hogy 160 körül gurulgatsz. Régen még lehetett (emlékek szerint) de már én nem mernék így közlekedni. Régi szép idők.
persze előbb tanuld meg használni és megállni, csak utána száguldozz
amúgy még mindig hasznos a "válasz erre" gombocska
milyen motorjaid voltak elötte?
Dekli levesz!
Olajálló kenőcs csodákat tehet.
Dekli vissza!
Olaj bele!