Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Èn mèg olyant nem làttam

Viszont eldöntöttük az asszonyal hogy ma megyünk egy karikàt mert szèp idönk van!
Most vittem olajcserére Baloldalt a yamaha feliratnál szivárog az olaj boldog vagyok volt már valamelyikőtöknél ilyen? A dekni közepén van egy gumirozott kör ott ereszt
Minden OK vele?
De egyenlöre marad az ace
Kinek a pap kinek a busa nekem inkább varadero
blabla. . .
már volt!
és a következö csak az lesz!
Akkor kell venni busát
Busa az jobban pörög!
Persze nekem is feltűnt, hogy állóhelyzetben még egy Busának is mennyivel könnyebben felpörög a motorja!Mondjuk az injektoros.
Könnyebb főtengelyű motor kell!Valami újabb vas!Vagy rövidíts az áttételen, érzésre lehet, hogy jobb lesz!
Nem pörög fel gyorsan!
mivel nem vagy megelégedve? nem pörög föl elég gyorsan? vagy a markolaton 360-at kell tekerni?
mert ugye nem mindegy
ez nem egyenlő a gázreakció változtatással szerintem, vagy legalábbis én másképpen értelmeztem
Hàt ez jòl hangzik! de ennyit nem költenèk rà szivem szerint, de a motor reakciò idejèvel akkor sem vagyok megelègedve! talàn a rövidìtés meg
oldàs lehet...
Csáó Z!
A gyorsgáz os megoldás lehet.. a gázkar útját rövidíti..a cross-os régóta használják tudtommal.....kb ez a legolcsóbb!
akkor keresni kell könnyített főtengelyt és sport vezérműtengelyt, ehhez szükség lesz még egy fúvóka kitt is, ja és a kipufogót is kellene cserélni, de ha már itt tartunk akkor sport légszűrő is hasznos lehet.
Így komplett lenne , és költséges
Szerinted milyen motor pony romet?

thunderace termèszetesen!
kérdés milyen motor?
Biker-world-ben nèzted màr?

Kèrdès:
szerintetek hogylehetne javìtani a motor gàzreakciòjàn?
Szivárog a benzin a karburátoromból. Van valakinek ötlete, hogy lehetne tömítést szerezni az úszóházakhoz?
igen méghozzá az is elég girbe görbe :D
Minimum
1 kulcsot adtam annak idején a motorhoz?
:D az jó lenne köszi